Äntligen min tur!

... Att smaka på Marabou's "Vinter Vit".

Gillar man vit choklad och vanilj så lär man gilla denna. Det är en söt smak som gärna får än att vilja ha mer och mer samtidigt som man blir törstig av den. Jag tycker verkligen om den.





Yum yum!

Vinter fräsch

Nu känner jag mig redo inför vinterns dysterhet. Har spenderat över 3 timmar på Björn Axéns hårsalong inne på Åhléns City idag och känner mig nu riktigt fräsch pigg i håret. Dock har det varit en jobbig dag. Igår var en av mina bästa vänner med om en ridolycka så har bara tänkt på henne under hela natten och dagen. Att det var bombhot mot just centrala Göteborg där jag befann mig idag gjorde inte det hela bättre, hehe. Men efter klippningen gick jag hem till min fina vän med "lyxmuffins" från Cederlöfs och så gjorde vi i ordning lite te. Tyckte hon behövde te och muffins, te löser alla problem. Det är typ sant..

Här har ni dagens och ni ser även mitt nyslingade hår. Frisören kände för att styla det lite, så hon gav mig vågit hår. (Dock halvt försvunnet i blåsten..)





Strumpbyxor köpta förra hösten - twilfit
Boots - Din Sko
Jeansshorts - Cheap Monday
Spets t-shirt - Lindex
Kavaj från förra hösten - Zara
Ring - rock by sweden

HUMBLE EGO #2

Jag har skrivit om det nya märket Humble Ego tidigare, är just nu aktuell modell för dom. HÄR kan ni gå in för att kika runt bland Ida Isabels kläder!


Me for Humble Ego by Ida Isabel Panozo.


Sean O'Pry



7th Man Magazine Fall/Winter 2010

Gorgeus, Fabulous, Fantastic!


Gårdagens

Igår när jag hade tänkt lägga upp dagens outfit krånglade datorn, så det får bli nu istället!


jeans - cheap monday, boots - din sko, body - gina tricot, kofta - mammas(?), leopardbasker - HM

P.s. I love you

Ska göra mig en kopp te, lägga mig i sängen med en bok och till detta njuter jag av en punch-rulle. Senare lägger jag upp dagens outfit!

Efter skolan imorgon är det höstlov, åå vad jag längtar!








Save your bad hairday



Något snyggt att värma öronen med, något att piffa upp en outfit med och något att dölja eventuella "bad hair days" med. Leopardbasker från H&M, 100 kr går denna fina på.

Det roliga var att jag igår med en kompis var inne på Zara för att skydda oss från regnet, då hade de en leopardbasker där så jag provade den och sa något i form "Denna kan man ju itne gå runt". Just då såg jag sjuk ut i den och kudne aldrig tänka mig att ha den. Senare när jag träffa mamma hade hon köpt denna ovan till från HM, komiskt... men nu gillar jag den, fast den från HM var i allmänhet var snyggare än Zaras. Tycker jag.


The day before yesterday

Oh, sorry... jag har haft fullt upp med filminspelningar, träningar osv. Men det gick i alla fall riktigt bra igår, tror jag. Det var så fruktansvärt roligt, älskar mitt jobb så otroligt mycket. Det är som skapat för mig, nu hoppas jag på mer jobb med både film och plåtningar. Film är ju helt nytt för mig, men det är inte så svårt att övergå från en poserande stillastående modell till en rörligt poserande skådespelerska. Hehe. =)

Tänkte snart bäda ner mig i sängen, läsa P.s I love you och sedan somna gott. Kram!

( Här har ni en outfit från i måndags! )




Såhär såg jag ut under den stora och goa' vinterjackan från Zara.

Chinos - monki
boots - björn borg
cheap monday linne
gammal kofta - zara
halsduk - gina t.
 

Tagning!

Sitter och börjar bli nervös. Ska göra lite nytta, t.ex. ta bort nagellacksrester och planera inför morgondagen nu. Har nämligen en filminspelning imorgon som ska bli sjukt kul och spännande! Jag kommer ihåg när jag skickade in mitt cv till en casting för en huvudroll i en ridfilm. Jag fick komma på casting, så det blev jag väldigt glad över, men mer än så blev det inte. Inte konstigt, jag har aldrig tagit en teaterlektion, litade bara på mig själv och sedan skulle jag vara bortrest när det väl var inspelning. Men det som gäller imorgon är ett modelljobb, så jag behöver bara agera kroppsligt och med ansiktsuttryck - mycket viktigt i rollen och också därför de bokade en modell. Menmodellyrket och skådespelaryrket går lite hand i hand.

Ni kommer inte att få mycket till uppdatering imorgon, men damn vad kul det ska bli! Ni får ha en bra fortsatt vecka, mina underbara läsare. Det är en vecka kvar tills det är lov också, jippie!


Going crazy!!

Ååå, i'm going crazy här! Försöker att ladda ner en film från en länk som min agent skickat till mig, men det går bannemig inte. Väldans vad den skulle krångla. Jag är lite stressad, har filminspelning imorgon eftermiddag och måste titta på en skissfilm innan. Jag får nog återkomma när jag är sansad och mindre stressad. ;)


Här är i alla fall en bild som jag tog av lilla Oliver igår. Nyfödd och riktigt söt!


In my dreams

Take me to heaven.







LONDON / PARIS


Mys

Jag vet, återigen en bild på en pepparkaka. Men när jag kom hem från stan tidigare idag kände jag att inget just för stunden kunde slå en mysig och vintrig fika.

Nu ska jag dock snart hem på spa-kväll á la moi och mina två bästa vänner. Det var ett tag sedan vi umgicks på riktigt så det är vad som ska ske i kväll. Ska ni hitta på något kul?



Jag är inne i en liten fotoperiod, precis som jag kommer in i för farliga shoppingperioder. Jag menar att fota skadar aldrig, shopping skadar dock, den skadar plånboken och dess kontokort...

Yesterday

Det är klart att man klär sig efter väder(oftast i alla fall), men igår klädde jag mig även som hur jag kände mig av vädret. Jag kände att det var en dag för gummistövlar, en hängig parkas, papaply och slappa kläder. Som ett litet regntroll, om det nu finns något som kallas så.


Utomhus, parkas från att. + hunters


Inomhus, byxor från zara, skjorta från gina tricot och mammas gamla korsett.

Det bästa med höst och vinter

Hösten har dragit igång på riktigt, man kan snart säga att även vintern gjort det, dragit igång alltså. Både idag och igår fick man se lite snöfall, det låg t.om. lite slask och is på marken imorse. Här jag bor hade vi storm igår kväll och natt. Otroligt, ena dagen har man världens finaste höstväder och nästa har redan det ruskiga vintervädret hunnit ikapp. Men det finns mysigheter med vintern också, då det ligger mycket snö (inte slask) och det är kallt, solen skiner och man gör sig lite varmchoklad att ta med sig till skridskorbanan. Det finns mycket positivt och negativt med både höst och vinter, men något som jag gillar allra mest med vintern är alla godheter och mysigheter. Och jag har redan tjuvstartat.










Jag vet, jag fotar allt och alla. ;)


It's like crazy hot

I'm dying.



*KLICK*

Black is back

"Black is back" som man sett lite överallt, t.o.m. på en av lindex kollektioner. Körde på det i söndags när vi firade min pappa på en thai-restaurang. Ville inte vara för finklädd men heller inte för alldaglig. Fick bli en mix.


Tydligen blev det en suddig bild. Men den duger, ni ska ändå bara titta på kläderna. ;)

Klänning... Vila (Mitt kanske första och enda fynd, 100 kr på förra årets rea innan jul!)
Over-knee... Åhléns
Boots... Björn Borg
Diadem... Köpt i en av mina favoritbutiker i Turkiet

Me for Lindex Street Stories

Nu har min bild för Lindex Street Stories kommit upp på hemsidan, gillar helt klart looken de körde på mig. Man visar hur en partyklänning goes vardag och kolla hur snyggt det är med spets + stickat. Lovin' it

(Gå in HÄR för att besöka min bild på hemsidan.)

Issa
Man ser spetsen uppe vid bröstkorgen - har en spetströja under en glamourklänning.


Congratulations Dad!

Idag fyller min pappa år, vi firade dock honom igår på en jättemysig och god thairestaurang. Ska försöka lägga upp lite bilder här nedan.

Grattis pappa!


Utanför denna grymma och ny-öppnade thairestaurangen Moon i Göteborg. Kanske lägger upp några fler bilder imorgon! :)


Nu ska jag ta och lägga mig och läsa min bok, läser Ps. I love you som jag sedan ska lämna in en bokrecension på. Den är verkligen bra som bok, gillar filmen också såklart men är lite känslig när det gäller filmer med lite för mycket sorg inblandat..

Ruskigt höstväder

Sitter och värmer mig med en stor kopp varm choklad och medans jag gör det njuter jag av att sitta inne. Att sitta inne samtidigt som det regnar och blåser storm utanför. Det är mysigt sålänge man inte vistas utomhus.. När jag kom innan för dörren var jag som en dränkt katt, en väldigt sur sådan också.

Nu ska jag slå upp mina häften om Antiken och dens gamla Grekland. Ett ämne so jag tycker är väldigt ltråkigt, men vad ska man göra. Det är bara att sudda bort den sura minen och tänka posititvt, allt i livet är faktiskt inte kul.


När jag kom hem var jag tvungen att byta om till myskläder då mina var genomblöta och kalla, dena höst är inte alltid så fin...

Going to a restaurant

Snart är jag klar för att ta bussen in till stan, familjen ska fira pappa som fyller år imorgon. Bloggar ikväll när jag kommit hem!






The Road

Igår kväll satt jag framför filmen "The Road" med händerna för ansiktet. Kände att jag ville tipsa om den, hade inte sett den förut. Filmen är både hemsk, sorglig och lycklig men samtidigt lite läskig.

Filmen handlar om en man och hans son som kämpar i den ödsliga, övergivna och bortblåsta världen. Dom som spelar far och son (Viggo Mortenson och Kodi Smith Mcphee) har en sådan kemi mellan varandra och är riktigt grymma skådespelare båda två. Man slutar i tårar i filmen, jag kan inte säga att det var en jättespännande film som man kan tro, men den var bra i alla fall. Riktigt bra t.om.


Kodi är grymt söt i denna filmen.

Polaroids

Nya polaroids (bilder utan styling, bara för att visa hur man ser ut "i verkligheten") som min agentur tog på mig i fredags på deras kontor.

Gå in HÄR för att se min portfolio eller titta HÄR på resten av deras modeller. =)



Soft light

Morn Morn! ;)

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig idag. Imorgon fyller far min år så vi ska fira honom på restaurang idag, en thailändsk restaurang som är nyöppnad i Göteborg. Enligt många är det en mysig restaurang där maten faktiskt smakar som i thailand. Det återstår att se, jag har nämligen aldrig varit med om det i Sverige..

Medans jag städar i mitt rum, gör mig i ordning och försöker komma på en lämplig outfit får ni ta del av vad jag hade på mig igår istället. See u later!



Jag har på mig...

hunters
strumpbyxor - lindex
knästrumpor - lindex
kjol - åhléns
poncho - åhléns
skinnhandskar - joy (tror jag)
halsband - H&M
väska - turkiet


Close up : Face

Ska strax bli klar för att träffa en kompis. Tror det blir en runda i köpcentret vid oss, vi är ganska sega idag så vi vill bara ta det lugnt och njuta av en fin lördag. Hoppas ni får en bra lördag!


Tog lite närbilder på ansiktet igår medans jag ändå tog "dagens outfit".

Inside

Här kommer bilder från gårkvällens outfit, inomhus. När jag väl skulle få en bild på outfiten utomhus inser jag att minneskortet inte sitter i. Dessvärre ingen outfitbild och inga bilder från kvällen. Något jag störde mig på under hela kvällen, men jag lyckades slappna av och ha kul ändå. ;) Förstår inte hur slarvig man kan vara..





Jeansshorts - cheap monday, t-shirt ?, halsband - åhléns

Över detta hade jag min poncho med fransar från Åhléns och min leopard-pälskappa från nelly.comäs utförsäljning som dom hade.

Happiness

Två bilder som jag tog på min systerson för någon vecka sedan. Jag vet att det ena fotot är oskarpt, men jag tyckte att bilden blev härlig när jag gjorde den i svart/vitt, det gör inte så värst mycket då.



Synd att jag inte hann med att få skärpan på ögonen.. hade varit fint.



+++

Ni får se dagens outfit imorgon, tydligen fick jag precis lite bråttom.. ingen koll på klockan!
Nu ska jag strax vandra till en middag med ett stort gäng härliga tjejer!

Ha en underbar kväll allesammans!

Fredag!

Heey!
I vilken skön dag det har varit idag. Först hade jag två lektioner, sedan träffade jag en kompis en stund, gick vidare till min agentur för lite nya polaroidsbilder ( = inga "modellbilder" utan vanliga porträtt bilder utan styling) som gick väldigt bra och nu är jag hemma. Har precis kletat på lite smink och valt kläder, hade ingen aning om vad jag ville ha på mig inför kvällen men när jag väl går till garderoben sker det av sig självt, det blir lätt oplanerat och spontant.

Ni får se outfit bilder om en stund, här har ni mig for the moment iaf!











Så fort kameran kommer fram visar sig barnasinnet igen..


Vinrött och beige


(kolla mina ögon.. haha, ett försök att se cool ut?)

Tog på mig den nya i skjortan idag, tyckte den gick riktigt fint ihop med beiget men självklart också till vanliga blåjeans.

boots - din sko
byxor - zara
skjorta - gina tricot
väntar - ?
skinnjacka - gammal, gina tricot
halsduk - gina tricot


Rutigt.

Ännu en till rutig skjorta, fast nu en i färg. Mamma kom hem med denna till mig häromdagen, har inte haft tid till att visa den bara.


Från Gina Tricot, 199 kr. (Fick min i 36 för lite mer oversize känsla.)

Godmorgon solstrålar!

Mmm, efter ett stort glas O'boy tror jag att jag är redo för en ny dag. Speciellt när det är fredag imorgon, imorgon, harregud veckorna går på ett knäpp. Kan inte låta bli att tänka på att det faktiskt snart redan är höstlov, längtar ihjäl mig. Jag och mina två bästa vänner ska ner till Malmö, precis som vi gjorde förra höstlovet, och bo hos mina släktingar, shoppa och bara ha det allmänt mysigt.






The camera is my best friend.

Ha en underbar dag, vädret är jättehärligt ute idag! Kisses.


Vacker Vy

Kikade in på min brors hemsida och såg ett nytt foto som han tagit imorse i Frankrike. Jag börjar drömma mig bort dit nu.. helt fantastiskt och jag blev lite stolt när jag såg min brors foto, det är en bild som jag skulle kunna köpa som en tavla från en affär, en riktigt stor tavla.

Jag vill också befinna mig i vackra alperna och kunna fota magiska bilder. Hade inte det varit underbart? Det låter mer än underbart för mig i alla fall!



Printade bara för att ni skulle kunna se... gå in HÄR för att kika på bilden och en del av hans övriga fotografier.


Humble Ego

För en vecka sedan (om jag minns rätt) så var jag på en plåtning för en ny designer. Designen heter Ida Isabel och hennes märke "Humble Ego" har just fått sin egna grupp på facebook. Tänkte ifall ni vill se lite av bilderna på mig från fotograferingen kan ni gå in där och kolla.

HÄR är länken till Humble Ego's sida på facebook, kolla in fotoalbumet för att se kollektionen och bilderna. =)


En bild på mig för Ida Isabel Panozo's märke "Humble Ego".

A day off

Idag är jag ledig, fri från skolan och det uppskattas så väldigt mycket. Jag tänker bara ta det lugnt och låta dagen gå av sig själv. Jag ska ta mig ur min håla för att träna men annars blir det en härlig hemmadag.

Har precis stoppat i mig lite fruksot ett stort glas O'boy funderar på om jag kanske ska ta röja upp i rummet, eller i alla fall på skrivbordet..

Egentligen har jag inget vettigt att säga, så ni får helt enkelt ha en bra dag, vi hörs senare när jag verkligen vill ha något sagt. ;)






Är fortfarande ganska nyvaken... om ni inte märkt det själva dvs. ;)


Alpe d'Huez - Petit Prince

Som jag skrev häromdagen så åkte min äldsta bror till Frankska alperna igår där han nu ska jobba som hotellchef på ett av Langley's hotell. Hotellet är just nu under en stor renovering och enligt brorsan kommer det att bli fantastiskt fint inom snar tid.

Så, om det är någon som sitter och klurar på vart man ska ta vägen i vinter är detta något jag kan tipsa om. I alla fall om man gillar snö, vinter och skidor.

I ärlighetens namn kan jag säga att jag aldrig har varit riktigt intresserad av det området (vintersemsterar), sköna solsemsterar har alltid varit min, mammas och pappas hobby. Jag, för ett år sedan skulle ha sagt, "åh fy för vinter!" Idag ett år senare har jag insett hur mycket jag älskar alla årstider på olika vis. Förut har jag tänkt att vinter bara är kallt, tråkigt och ruskigt. Nu kan jag stolt säga att alla årstider har sin specialitet. Jag har alltid tyckt om tiden då vår övergår till sommar och hösten har jag väl bara tyckt är mysig och att kläderna blir roligare, sedan gillar väl alla julafton, stor som liten. Men det har alltid varit sommar som gäller för mig. Ärligt talat så klagar jag nästan lika mycket på sommaren som på vintern. På sommaren är det för varmt och jobbigt, på vintern är det för kallt och slaskigt, men tänk efter.. Vintern är superhärlig så fort det ligger snö och inte slask på marken och speciellt när solen tittar fram. Sommaren är underbar när det är varmt, det är ju då man faktiskt kan sola och bada! Så jag skulle mer än gärna åka på en semester hos min bror i år, mycket för att han bor där, självklart, men det hade varit roligt för mig att få uppleva något annat än vita stränder och turkost hav! Jag tror ni hajar mina tankar.

Nu ska jag sluta tjöta och ge er ett bildreportage på hotellet och sedan lite snabb hotellfakta. :)



Langley Hotel Petit Prince i Alpe d'Huez
Är under renovering och öppnas med nya fräscha rum igen i december. Ligger alltså i franska alperna och är ett familjehotell. Europas längsta skidbacke ligger just i detta skidområde, i Alpe d'Huez/franska alperna. Så för er skidälskare är ju det något stort, skulle jag gissa på. ;)
Tycker att det ser väldigt mysigt ut, speciellt på bilden där man ser receptionen och ett "relax-rum". 

LÄNK till hotellet. 

Noah och Mio

Var hemma hos syrran en stund i dag, knäppte lite kort på hennes två (underbara!!) söner. Det var lite konstigt ljus ute idag, men tror att jag lyckades fånga några bra bilder trots allt. Om inte är det inte hela världen, det viktigaste är att man ser deras personlighet och underbara leenden! (Bilderna skall nog skickas till min agentur därför också.)




Söta Noah




Mio min Mio

Fler bilder kommer kanske vid ett annat tillfälle. Nu ska jag mumsa vidare på min "mormors dubbelkaka" och dricka upp min varma choklad som jag gjorde mig precis. Kram på er!

Grovstickat, sött och pälsigt

Igår var det ett sådant underbart höstväder och jag kände att en mysig, söt och lite tuff outfit passade perfekt då. Jag tycker det är dags att investera i en ny skinnmössa med fårullspäls. Skulle ha köpt en förra året, men blev aldrig så. Fråga mig inte varför, men i år ska jag ha en, har dock inte sett dom komma in i butik än. Ska köpa min från Åhléns.











boots - björn borg
(knä)strumpor med spetskant - lindex
grovstickade strumpbyxor - lindex (i think)
spetsklänning - gina tricot
pälsjacka - rätt gammal, från H&M
skinnhanskar - vet ej
fransväska i skinn - åhléns


Har fullt upp idag. Först ska jag gå en sväng till syrran för att fota hennes barn och sedan ska jag hem till en kompis. Mysigt! Hoppas att ni får en trevlig och mysig söndag! :)


Underbara höst

Hela denna lördag har varit suverän. Det startade med träning i ishallen, senare åt jag en god frukost med pappsen min och efter det drog vi iväg till min brors dotters kalas. Kalaset var även som en "avskedsträff" då min bror far till Frankrike imorgon, där stannar han till våren/sommaren. Han kommer att befinna sig i alperna någonstans och jobba som hotellchef. Kommer att visa er lite mer info senare, det är ett helt fantastiskt hotell!

Vädret har ju inte gjort denna dag sämre precis. Det har varit underbart idag, helt otroligt. Jag älskar hösten när den är precis som den var idag. Lite kylig, solen skiner och alla höstens vackra färger bara lyser. En perfekt höstdag helt enkelt.

Jag har precis sköljt bort min ansiktsmask, har fruktansvärt dålig hy just för stunden så ska försöka reparera den så gott det går. Man vet aldrig när det kan dyka upp något modelljobb.. Ska strax lägga upp dagens outfit-bilder, sedan blir det lax till middag och en lugn kväll i tv-soffan. Är sugen på sorbet och ostbågar till ikväll, det bästa är att jag tror att vi har det hemma. Gött! :D

Hoppas att ni får en trevlig och rolig lördagskväll! :)





Var tvungen att knäppa några kort när det var så fint ute imorse.. den ena gjorde jag lite kallare och den andra lite varmare i tonen.


Leopard handskar

Jag har inte visat er mina relativt nya handskar i leopardmönster. Så därför gör jag det nu. ;)


Skinnhandskar - Mamma köpte dom, tror de kommer från Joy, om jag inte minns helt fel. 


299 kr går dessa på.

Show up Fashion video 2

Här kommer en hela modevisning 2 från Show Up Fashion award 2010 som var förra lördagen i Borås. Jag öppnar visningen.



?

Här kommer en läsarfråga som jag för det första måste svara här på eftersom att personen inte har länkat till någon adress. För det andra tror jag att det är frågor som många undrar eller iaf ställer sig när de läser om något inom modellbranschen.

LÄSARFRÅGA:

Vad brukar modeller vanligtvis äta på en dag? Man har ju hört att de inte äter några kolhydrater typ, är de så? Och hur ser måltiderna ut för dig under en dag? :) / ?


Svar:

Jag är kanske egentligen den rätta att fråga eftersom att jag inte reser eller möter utländska modeller. Men här på hemmplan förekommer det inga "jag kan inte äta det, alldeles för mycket kolhydrater i" - ursäkter. Jag vet dock att det är många modeller, vart man än befinner sig i världen, som har kroppskomplex och problem med vad dom ska äta. De äter ingenting istället för att äta nyttigt. Jag tycker inte att det är något fel på att vara smal, heller inte i att vara lite överviktig, men det handlar om hälsa. Man kan vara smal eller kurvig på hälsosamma sätt. Jag tycker det är fel av modeller som tror de blir "tjocka" av att äta mat, felet ligger i vad de äter. Det handlar om att äta rätt, att äta hälsosamt och nyttigt. Men man får absolut aldrig sluta att äta. Jag tycker det hemska är att så många strävar efter en smalare kropp när de redan är smala.

Nu är jag ärlig, men jag tänker inte ett dugg på vad jag stoppar i mig. Jag äter nog mer onyttigt under en dag än vad jag äter riktig och nyttig mat. Inte bra för hyn eller hälsan, men det är i alla fall inte vikten jag tänker på, utan mer min hy och energin. Innan mina fotograferingar tänker jag alltid på att äta en nyttig och bra frukost bara för att få energi så att det räcker hela dagen. Ett tag innan slutar jag också med choklad bara för att det brukar påverka min hy negativt. Men inga kolhydratsräkningar för mig inte.

För att sammanfatta det hela lite kort; De modeller jag känner/har träffat på äter precis som alla andra och även jag gör det. Det är dock väldigt många modeller som jag tror har problemet "att äta och att inte äta". De äter ingenting, man måste äta men vill man hålla sin vikt kan man istälelt äta nyttigt. Som modell gäller det att vara stark, lita på sig själv, kunna sig själv och veta om verkligheten inom branschen innan man ger sig in i den. Man måste kunna stå emot vad andra gör och tycker, se förbi all negativ kredit.  

Hoppas att du fick några bra svar på dina frågor, detta är bara hur jag ser och tror om branschen i allmänhet, men som sagt, jag är ingen expert på just detta område ännu. Något som jag dock kan lova är att jag alltid kommer att ta detta jobb som ett intresse men jag kommer att ta branschens motgångar väl och ta hand om mig själv. Det är superviktigt för alla, att ta hand om sig alltså!

Och bara för detta ska jag gå trycka i mig lite pizza nu. Pizza = fredagar för mig. Så ha en alldeles utmärkt fredag allesammans och ta hand om er!

Dagens

Vem har sagt att det inte går att bära shorts på vintern?


Leopard skinnhandskar - fick av mamma, tror dom köptes på Joy eller liknanade
Linne - Cheap Monday
Shorts - Cheap Monday
Over knee strumpor - Åhléns
Boots - Björn Borg
Väska - Marc jacobs
Gammal skinnjacka - Gina Tricot
Halsduk - kommer ej ihåg


SIMPLE

Har mest gått runt i myskläder idag, fram tills jag skulle åka iväg till dansen. Då bytte jag om till en enkel outfit och stack till bussen.




converse, kjol - new yorker (i berlin), svart baslinne - gina tricot, grå tröja - gina tricot, kappa - nelly.com


New jacket

Här är en ny kappa som mamma och pappa köpte till mig i lördags på nelly.comäs utförsäljning. (Då jag gick
modell.) Invigde den för första gången idag, visa outfitbilder senare.


Dance on time

Har precis hoppat ur mysbyxorna och satt på mig lite vanliga kläder, ska nämligen strax ta bussen in till Danshuset och dansa 1:15 minuters jazz. Kul!

Har mest bara försökt att plugga idag, men jag har svårt för att plugga hemma, man blir trött och lat. Har i alla fall varit riktigt skönt att vara ledig och ha sluppit matlagningsdagarna p.g.a. det.




Art

Vi startar morgonen med lie häftiga kreaktioner. Ibland tänker man inte på det, men mode är faktiskt en typ av konst.


bild: models.com

Devon Aoki

Devon Aoki. Skådespelerska och modell. Lite av en förebild för mig då hon endast är 168 cm, för er som inte vet är jag också väldigt kort som modell. (170)


Hur vackert är inte detta?


Spets + stickat

Nu ska jag försöka plugga lite, hade för övrigt en mysig fika med en bästa vän förut. Senare blir det hemlagad pizza, gott!

Såhär går jag klädd idag..



boots - björn borg
over knee strumpor - åhléns
spetsklänning - gina tricot
kofta - gina tricot
halsband - h&m
skärp - fått med på ett par zarabyxor


+ en brun fransväska i skinn och svart skinnjacka, dock ej med på bilden


Leopard jacket

Ny leopardkappa som mamma haffade åt mig på nelly.com's outlet i lördags, där jag gick modevisning.



Den fick hänga med mig till skolan och även på jobbet igår.

Backstage video

Goddagens!
Vet ni hur underbart det är att kunna skriva in i kalendern att man är ledig? Ännu bättre när man kan göra det för två dagar! Är alltså ledig idag och imorgon, två välbehövda lediga dagar har jag. Efter en hektisk tid bakom mig är jag redo för att sova ut, slappa och ta lite tid för att plugga på sådant jag missat.

Igår var jag på ännu en fotografering, därför blev det ignen uppdatering. Plåtningen var 6 timmar istället för 4, som det var beräknat, så när jag kom hem var jag ganska slut. Hade inte fått i mig mycket till mat igår heller, så huvudet var helt slut. Haha.

Annars gick min fotografering bra, jag och en annan modell plåtades för en ny designer's lookbook. Mer om det vid senare tillfälle.

Har precis fått i mig en kanelbulle och en stor latte ur världens bästa espressomaskin så nu planera jag att plugga vidare, har två prov på torsdag och fredag. Sedan ska jag nog träffa en vän i stan, skippar att träna - skulle ha blivit alldeles borta i en ishall idag. Bättre att vila ut när man väl kan och bara ta en lugn fika på stan med en bästa vän.


Hittade denna backstage-video på youtube, det är min modellkollega Hanna Markendahl som lagt upp den. Jag dyker upp på några bilder då och då, annars kanske det bara kan vara lite kul för er att se hur det kan se ut bakom scen/runway. :)

Fika

Ett inlägg som inte publicerades i söndags. Om det nu var så viktigt att jag måstepublicera det idag vet jag inte, men men.





Latte med smak av choklad, till det choklad i smak av kaffe.

Show Up Fashion Award

Hittade en video, här, från Show up Fashion award 2010. Jag är den första tjejen som man ser gå. Det var egentligen 3 modevisningar som vi gick ,em här visas bara lite från den andra och india-visningen.


Vid 2:02 börjar jag gå, ungefär.

Senaste nytt

En liten sneakpeak på de senaste klädesplaggen jag fått/inhandlat. Ska lägga upp enskilda bilder på allt lite senare idag, nu måste jag plugga skiten ur mig själv. ;)


Leopard, sött, och mer?

Inspiration till plåtning

Imorgon, måndag, ska jag på en fotografering för en ny designer. Här har ni lite av min inspiration inför plåtningen!


Dressat

Gårdagens look på jobbet i Jönköping.


Exhausted?

Nu är jag äntligen, om man nu kan tycka så, hemma från två fullspeckade dagar. Därav min låga uppdatering. Har varit så otroligt roligt och jag har njutit av båda dagarna till fullo!

Igår (fredag) plåtades jag med 5 andra kill/tjej modeller för deras lakoaltidning "Nöjesnytt". Så när jag kom hem igår vid halv nio var det bara till att duscha, äta och ladda inför idag.

Idag redan vid sju mötte jag upp alla andra modeller och sedan åkte vi iväg till Borås för en heldag på deras mässa/designertävling "Show up fashion". Vi gick tre visningar, så jag kom hem vid 8 efter att ha hunnit få med mig kinamat också. Just nu sitter jag alltså mätt, belåten, trött, glad och allt vad man kan vara. Jag har verkligen världens roligaste jobb och det är väl skönt att man kan säga så om sitt jobb, för det är det viktigaste, att man tycker det är kul!


Back


Plåtning på G

Steg upp någon gång mellan 5 och halv 6, har gjort mig så mycket i ordning som det går (enkelt klädd o inget smink..) och sitter nu och mumsar på min frukost.

Ska strax iväg till tågstationen då mitt tåg går 7 och jag ska möta upp de andra modellerna innan för idag är det nämligen plåtning i Jönköping!





Så trött, så taggad!


RSS 2.0