Valborg



Nu är det dinnertime. Sedan drar jag mig in mot stan. Jag hoppas att ni alla får en bra kväll! Take care xx

One Two

Här kommer svar till några frågor jag fått från er.

Hanna: Hej Isabel! Så kul att ha hittat din blogg :) gillar den verkligen. Jag undrar, hur ofta får du modell jobb? var det mycket i början eller ringde argenturen direkt? kul att höra :) kram, riktigt snygg klänning by the way

- Hej Hanna! Vad roligt att höra, tack snälla! Som modell kan jobben variera väldigt mycket hela tiden. Så, mina modelljobb kan komma titt som tätt under en viss period och nästa har jag ingenting alls. Just för tillfället rullar det inte på alls, medans jag i höstas och vintras fick desto fler och bättre jobb. I början går det oftast lite slow för alla, man måste göra en hel del testfotografering (dvs. man får ingen lön för jobben/plåtningarna) för att få bilder till sin portfolio. Desto mer bilder man samlar ihop desto mer jobb får man. Ett jobb leder till ett annat, så är det hela tiden. Roligt att du är intresserad! Kram på dig.

Anonym: Hur gammal är du? Tar du studenten I år? :) iså fall, vet du vad du ska göra eftermiddagen studenten? Ungefär hur ofta hör dig agentur av sig till dig med jobb? Jätte bra blogg du har by the way :)

- Jag är född 94, fyller 17 i sommar, så nej jag tar inte studenten i år. Men jag har ändå lite planer, jobba och försöka komma iväg till USA. Kanske studera Event Management på college någonstans utomlands. (Helst av allt åka till Tokyo och jobba som modell.) Min agentur hör av sig lite när som helst, det behöver inte alltid angå nya jobb, det kan vara för att man lyckats riktigt bra på ett jobb och ibland att man ska ta nya polaroids. När det går bra pratas vi vid flera gånger i månaden, nu för stunden när det går lite väl segt så blir det inte lika många samtal. Allt beror ju på. Tack, vad glad jag blir!!


Cherryblossom on lookbook

Dress From Urbanoutfitters.Com, Beret From Beyondretro.Com

Cream Maxi Skirt From American Apparel

Vårkänslor. :)

SO FAB!






Bilder ur kinesiska Vogue, maj 2011

Solkysst hy, lättklätt, snygga frisyrer, läckra accessoarer... Nu är jag också redo för mångtals timmar på stranden!


Beachbag


strandväska från H&M

Så, nu har jag nog lyckats dela med mig av alla mina senaste inköp. Lovar att jag har glömt något, men förr eller senare dyker det ju alltid upp på en bild, right? ;)

På kvällens schema står: promenad och mys med bästisarna. PUSS

Hej o Hå!





Nej, nu skall jag bannemig ut på en joggingtur. Jag skäms... men idag blir det premiär för årets första joggingtur för min del! Klubbtröjan från konståkningen är på, shortsen dem samma. Bara att snöra på mina egentligen-inte-gjorda-för-att-jogga-med-gympadojor och så är jag redo!

Drar med mig en vän som moraliskt stöd, någon som kan peppa mig. Annars vänder jag efter knappt en halv km om jag känner mig själv.

Jeans+Brown+Silver




urgamla converse, jeans - cheap monday, topp - h&m, gammal jeansjacka - ?

Jag idag. Ser ni hur grönt det är i vår trädgård nu!? SÅ FINT.

YELLOW




shorts - weekday, linne - diesel, hoodie - h&m

Psst. Det var någon som undrade lite över mina skönhetsrutiner osv. Tänkte att jag gör ett enskilt inlägg om det snart, så håll ut!

Black + Light Blue



Klassiska plagg som är måsten i garderoben.

Jag saknade ett par riktigt ljusa jeans med hög midja och som vanligt blir det Cheap Monday. Snyggast, bekvämast och dessutom för en riktigt bra peng. 400 kr.

Ett par svarta shorts var något annat jag saknade, man kan ha tusen olika jeansmodeller, men tråkigt nog köps nästan alla mina jeansshorts i blåa nyanser. På inköpslistan stod det svarta, så nu har jag det också. Shortsen är köpta på Lindex.


NEON


H&M, 249 kr.

saturDAY




nya jeans - cheap monday, t-shirt - H&M, gammal väska, brillor - G.T

Three extra.



Earcuff // Glitter


LoveShorts





Mina nya favoritshorts. Jag älskar allt som går högt upp i midjan och som vanligt kommer Weekday alltid med de perfekta exemplaret. Ville först ha de bruna, men hittade dom inte i min storlek tyvärr. Dessa är dock nästan ännu snyggare + att de passar lika perfekt på våren liksom hösten.  

Friday Outfit


kjol - H&M, blus - frk/åhléns

Outfit från i fredags.

Yummie



En riktigt fräsch sommarsmoothie gör jag såhär:
Ananas
Blandade Bär
Yoghurt/Mjölk
+ Glass om man vill.

I'm ready for summer.


Weekday


H&M Divided


H&M


Gina Tricot. Färgen är underbar, men passformen var inte riktigt hundra.. annars ett fint tips.

NEW


Solglasögon, Gina Tricot 59 rixdaler.

Pink Sugar


Pink sugar hair perfume finns att köpa på Åhléns City.

Är det bara jag som har denna vana att även ge håret lite extra doft genom att spruta parfym i det? Igår kom min söta mormor med denna! Det är en hårparfym och gissa om den inte är i min favoritdoft, vanilj! Parfymen skyddar även mot UV-strålar. Hetaste tipset jag har att komma med för stunden!

CANDY FOR BREAKFAST



I mitt påskägg låg: choklad, lösgodis i mängder, kinapuffar, mac nagellack, rouge (i.d. såklart!) och senaste Harry Potter.

Tala om lycka. Nu skall det frossas i både det ena och det andra, jag har redan tjuvsmakat på godiset, nu skall det målas naglar!

GLAD PÅSK på er allesammans! :) 

Sunglasses





Detta har fått bli en nödlösning till jag hittar något bättre. Strax innan jag stack iväg till Stockholm fick jag inspiration av Victoria och gjorde precis som henne.

Jag hängde upp mina solisar på en galge.. tyvärr fick bara ungefär hälften plats, men bara favvisarna är med är jag glad. De brukar i vanliga fall ligga utspridda i väskor eller i en hög i ett skåp, ja alla ställen där man inte ser skönheterna. Solglasögon är ju en typ av livsglädje för mig, jag kan aldrig sluta köpa dom. I alla former och färger skall det va'.

Summerfresh


1. V&R La vie en rose 2. Clean Summer Escape 2. Escada Taj Sunset

Min tre favoriter i vår/sommar. Ska försöka att inte införskaffa mig några fler parfymer, hinner inte ens använda slut dom jag har innan de måste slängas. Hädanefter ska jag försöka hålla mig till en basparfym som jag alltid har och sedan en för varje säsong, så att man hinner göra slut på parfymerna. Men jag är ju tyvärr väldigt doftberoende och har alltid varit det, så vi får se hur det går.;)


Man kan aldrig få för mycket kläder, bara för liten garderob!



En enkel men skön outfit (dock lite för varm, hur amazing är inte det?). Så fick det bli, för på dagens schema stod: Vårshopping!!

Jag och mamma har sprungit runt som galningar, jag må säga att det är skönt att vara tillbaks i hemorten och slippa all rörighet som är i sthlm. Här känner man ju till vartenda litet hörn. Mina armar (och ben) värker, men vad gör det? Jag hittade nästan allt jag var ute efter, nu är bara frågan hur man ska få plats. Mina lådor i garderoben går inte att stänga, galgarna ramlar ner p.g.a. att det är så trångt.. Haha dilemma. Men ett 'motto' som jag brukar gå efter lyder: Man kan aldrig få för mycket kläder, bara för liten garderob! :)

Springheat







Dagen avslutades perfekt med bio, Water for Elephants. Lite hemsk ibland men ack så fin berättelse, helt klart sevärd. Väldigt sevärd till och med.

Photoshoot || modette.se

plåtning1

Som ni vet fick jag den stora äran att vinna Personal style-tävlingen som HP och Modette hade hand om i vintras. Med mig hade jag grymma stylisten Filippa, Jonas som fotograf, självklart fina Karin och Filippa som fick hjälpa till med make.

Gårdagen var helt otrolig. Och att jag fick styla + stå modell är väl den verkliga drömmen för den som älskar båda delarna. Tack gånger tusen till de otroliga dagarna och till bästa teamet! Mer bilder från sthlm dyker så småningom upp.

Sthlm. day time |





















(190411)

Med grymt duktiga Filippa som handledare sprang vi runt mellan än massa olika presskontor mest hela dagen. Fick ett break för mat och sedan vidare till bl.a. H&M. Helt otroligt vad jag älskade det. Filippa gav mig en riktig inblick i hur det är att vara stylist, det är slitsamt men brinner man för det och har det i sig så är det nog något av det roligaste i världen. Jag kan lova, idag var det minst lika roligt. Håll utkik, imorgon dyker mer bilder upp!

För att spana in lite backstage bilder gör ni det bäst hos Karin eller Filippa B, mer kommer nästa vecka.

Nu - sängen! Är helt slut, men gud så värt.

Flower Power


hatt - H&M, byxdress/jumpsuit - Bik Bok, converse

Jag idag.. här i väntan på Arlanda Express. Minen ursäktar jag med tidig morgon och ett försök att se snygg ut. Haha.

Nu ska jag och papi ut och göra stan, skönt med ledig tid. Vi tänkte se oss omkring i gamla stan, det blir inte bara en moderesa utan jag tänkte även uppleva lite kultur och sightseeing!

At the moment: in Stockholm





Vilar just nu i hotellsängen efter mina första dag någonsin i Stockholm, med oss hem köpte vi jordgubbar att mumsa på. Hörs snaaart!

Destination Stockholm!!


(Lättviktspackning inför två kommande dagar i vår huvudstad som jag otroligt nog aldrig tidigare besökt, shame on me.)

Väckarklockan för morgondagen står nu på 4:30. Tidigt kan tyckas, för mig mest spännande, roligt och lite nervöst. Jag har två förväntansfulla dagar framför mig och nu kan jag inte hålla mig längre. Äntligen ska jag få göra något jag länge velat testa på och något som alltid varit ett stort intresse för mig, ja ända sedan barnsben faktiskt.

Vi ses imorn - i Stockholm!!

C M / AW




bildkällor: Caroline

Inte bara p.g.a. deras välsittande och snygga jeans utan för alla av deras kreationer, är Cheap Monday ett av mina presonliga favoritmärken. De har en skön, avslappnad, rockig och retro mix på sin stil som jag älskar att bära upp på mitt sätt, så att märkets stil passar min egen.

Här ovan har ni något som jag kommer att springa efter i höst: Rymdjeans och röda demonklackar som ger traktoravtryck. Thumbs up!


Coffee



Startade dagen med en timmars lång promenad med bästa sällskapet och sedan en god frukost. Nu sitter jag med förmiddagskaffet i handen och glor på Project Runway. Borde egentligen packa men det får bli ett senare problem, just nu ska jag nog förflytta mig ut i solen!

Ha en härlig måndag!

This Sunday.







+ Lite planering på saker och ting som sker inom en väldigt, väldigt snar framtid. Jag hoppas ni är med mig nu i veckan!

Igår: Årets första grillning!








Kalasfint.






foton: jag (som alltid när inget annat anges)

På dagens schema idag stod: Släktkalas. Bakelser, inredning och blommor precis i min smak.
Kvällens schema: Årets första grillning. Underbart! (Mitt nya favoritord? Känns som att jag skriver det i varje inlägg...)

q/a

Här kommer lite svar på era frågor som jag fått bland kommentarerna.

Tilda:
Tack! Jag vet faktiskt inte om man behöver betala frakt när man handlar hos emmaoclothing.se, det står inget om det så då borde man inte behöva det. Tänk på att plaggen inte går att lämna tillbaks när man köpt dom. Läs mer på hennes hemsida. :)

Lovisa: Shortdressen är från förra våren och köptes i Polen på Zara, vet inte om den ens funnit i Sverige men den finns i alla fall inte att få tag på nu. Tyvärr! Men blommigt är en stror trend i vår så jag är säker på att du kan hitta något liknande på kanske Topshop, Bik Bok eller H&M. Leta runt!

Anonym: Visst kan jag ge dig lite tips på hur du snyggast bär denna i vår och sommar! Jag själv kommer att köra på vita låga converse, skinnjacka, solisar och hatt till det. Också fint med ett par bruna gladiatorsandaler och någon romantisk hatt med virkat, ljust mönster! En stor hoodtröja och boots kan vara en annan variant om värdet inte håller för den sommriga klädseln.


Blue Valentine



Hoppade i min långklänning från förra våren/sommaren idag. Förutom att jag behöver gå hålla den uppe jämt och ständigt är den så skön och fin. Tröjan är gammal och kommer från H&M den med. Skinnjackan är Twist&Tango.

160411



Godmorgon..
Nu tänkte jag åka med papi för lite storhandling, jag måste fylla på te-lådan så jag passar på att hänga med. ;) Vi hörs senare i eftermiddag! Ha en fin lördag!


Wildfox Couture s/s - vive la france


Make a change.





Egentligen vill jag inte gå runt med en tygkasse där det står H&M på, men däremot vill jag mer än gärna skänka en summa till barn som helt enkelt har de tillgångar och uppväxter som vi är vana med här i Sverige. Denna påsen kommer att få hänga med i min lättviktspackning i Juni när jag och mina brudar drar till Spanien. Ett ganska smart drag av mig och jag mer än längtar tills jag får göra denna tygpåse till den perfekta strandväskan i sommar.


Dreaming




foton av Frida Fahrman

Titt som tätt har jag följt Fridas blogg men sedan hon landade i modestaden och mer eller mindre bosatt sig där för en längre tid kan jag inte få nog. Jag är fast, jag har blivit en äkta trogen läsare. Med Fridas fortfarande lika snygga outfits, fast i finare miljö, plus mängder med härliga Paris-bilder kan det inte bli bättre. Det enda jag gör är att drömma om en liten weekend-trip till våriga Paris. Take me to heaven'

details: PINK




På min önskelista



Igår när jag och en vän tog en trip in till Gina Tricot så såg jag någonting alldeles klarrött som såg ut att skrika något i stil med: "köp mig!". Självklart var det just mig den skrek på. Jag älskar färgen, den fick mig att springa, modellen och det underbara skärpet fick mig att le. Och titta så fint den passade till det jag hade på mig igår!

Jag är kär. Riktigt kär. Den här står högst upp på önskelistan, bums med det samma.

Yesterday



Nu tar jag lov. Äntligen. Tror detta kommer att bli ett grymt lov om inte annat väldigt spännande.

when spring hits gothenburg










Jeans + Klänning - Green Peace




gammal klänning, jeans - cheap monday, boots - esprit, väska - bianco

Mitt i planerandes stund passar jag på att slänga upp dagens outfit, när jag ändå tagit paus från plugget. det händer mycket spännande inom den närmaste tiden vill jag lova, så det kommer absolut att vara värt att följa bloggen nu den under den kommande tiden.

Nu ska jag återgå till mitt skrivande, sökande och planerande, hugs!

Slickat





Mmm..frukost. ;)

Idag orkade jag inte hålla på med håret så jag tog tillfället i akt och lät det sättas upp i en stram knut. Nu ska jag strax kila iväg till bussen, hoppas att ni får en fin dag! Kramis

Monday





Idag har jag, i det soliga vädret, gått klädd i: shortdress från Zara (Polen), converse och skinnjacka från Twist & Tango.

SMOOTHIE





När jag kom hem var jag sugen på något lätt och gott mellanmål, så det fick bli smoothie. Jag hade vaniljyoghurt och även liten hallonyoghurt, sedan hällde jag i lite bärblandning (olika frysta bär) och slängde också i lite vindruvor. Godast är om man har vaniljglass i också, men nyttigast utan!

Första gången i år på uteservering! Underb...

100media_imag038 (MMS)

Första gången i år på uteservering! Underbart.


Gårdagens val





Mikaela knäppte av två fina bilder på min outfit igår. Jag brukar retas med henne när hon ska hantera min kamera och försöka få till en snygg "dagens outfit", men egentligen är hon jätteduktig - titta bara på bilderna ovan!

I alla fall... här har ni gårkvällens outfit: låga converse, långkjol från H&M, topp från H&M, tröja - Björn Borg, skinnjacka - Twist & Tango och halsduk från GinaTricot.

Världens bästa serie är tillbaks!


Äntligen startar säsong 5 av Gossip Girl igång igen!

Här kan ni kika in för att uppdateras om vad som hände sist, nu innan säsongstarten ikväll klockan 19.00. Antar att jag inte är ensam om att sitta bänkad i tv-soffan med uppspärrade och förväntandes ögon? Nej, trodde väl inte det.

Söndag: Premiär på balkongen!







Då var premiären för årets första lunch + fika på balkongen avklarad! Det känns helt u-n-d-e-r-b-a-r-t. Gott med en pajbit, en vanilla latte och de nya kakorna från Marabou ute i det fina vädret. Kan tänka sig... jag tog bara en kaka, trots att det bästa jag vet är choklad och kakor! Duktigt va? (Försöker undervika sådant för hyns skull..)

Loving this sunday.

moment 4 life


Igår kväll gick jag och mitt dream team till thairestaurangen Moon. Vi hade ett födelsedagsbarn att fira (i efterskott).


Tillsammans med Källarkrogen och Pasta+ toppar de nog listan på de tre mysigaste restaurangerna i stan...


Vi var ju bara tvungna att beställa in deras alkoholfria "exotiska fruktdrink", mycket Thailandkänslor. Fy tusan vad jag längtar tillbaks.


Min fina vän Mikaela.


Jag och söta Nellie. (Matchade min färgglada top med orange ögonskugga.)

Hela gårdagens outfit får ni senare. Nu - bädda, klä mig, plugga och mysa med ninisen. Latero!

Hat or No Hat?





Det är frågan det. Känns som att jag ska kör utan, tror inte det passar med hatt på restaurangen vi ska till ikväll... Ville mest bara önska er alla en fantastisk lördagskväll! Puss o kram!! 


At the balcony - in the sun



Njuter av solen på balkongen. Snart är det dock dags att lämna solen och börj göra sig i ordning inför kvällen. Hoppas att ni har en fin dag!

Dagens Hälsosamma



Nu har jag precis njutit av denna hälsosamma och nyttiga (om vi bortser från brödet som jag la på massa räkröra på...) lunch. Tipset fick jag ifrån Emma. Jag måste säga att detta var något av det godaste jag ätit på länge. Jag gillar verkligen nyttig mat, kanske för att jag i övrigt suger på just den hälsosamma biten? ;)

Jag använde: (Ta annars vad du har hemma och sådant som du tycker om.)
- Bacon
- Avocado
- Fräst (gul) lök
- Körsbärstomater
- Ruccola

Man blir lätt törstig av den salta baconen och även av avocadon, så glöm inte ett stort glas vatten!


beautiful horse love


Video av Lina Flodins

När jag ser detta kan jag inte låta bli att sakna hästarna och ridningen. När jag får tid över igen så ska jag komma tillbaks, att få umgås med världens vackraste djur är en sådan härlig känsla. Dom dömmer inte än och de är ens bästa lärare. Så fint.

Windy




linne - H&M divided, jeans - zoul, converse, kappa - Zara, halsduk - Gina tricot, solisar - prestige

Här har ni mig i blåsten idag. Harregud säger jag bara. Till alla, inklusive mig själv, som alltid velat veta hur det skulle kännas att kunna flyga kan jag säga att jag snart har svaret på det. När vinden nästan drar med än ut mitt bland all trafik eller får än att börja småspringa undrar man ju hur länge till det tar innan man börjar sväva på riktigt... Haha.

flirty



På mina naglar just nu är H&M's "Flirty" som är ett ljust aprikos/rosa lack (det är inte lika rosa som på bilden). Det ger ett ganska matt resultat och kommer att bli supersnyggt när man gått och blivit brun igen. 29,90 kr går det på.

Filmer att se








Dessa filmer verkar sjukt bra, jag har inte sett någon av de ännu så får väl bli ett biobesök snart!


NU:


Finns att köpa på Åhléns. (De bästa budget-maskerna enligt mig.)

Nu ska jag sätta på mig lite rester från döda havet. Ha det fint och missa inte American Idol ikväll!

S/S 11 - the nature IS your inspiration.












bildkällor: google.se

~COLOUR ME BEAUTIFUL~

big WANTS


//ZARA.COM//

Kikade på dessa snygga byxorna inne på Zara häromdagen och det var de gröna som fick blicken att hamna just på dom. Sedan såg jag de orange/röda. Helt amazing! Vill ha, vill ha, vill ha. Tror jag helst skulle vilja ha de orange/röda eller gröna, de vita och de rosa är ifs himmelskt fina dom också...


Har ni förresten sett dessa? Jag DOG på riktigt, direkt när jag såg dom för några dagar sedan. Skulle nästan kunna döda för dessa... Har letat efter ett par ballerina, egentligen svarta men när man hittar några så unika och fräcka som dessa så höjer dom ens förväntningar. Attans att dom är så dyra, annars skulle de redan prydligt fått stå i min skohylla. Nu ska jag leta efter en budgetvariant till dessa. Zara har alltid varit en affär för mig.

at the moment



Just klivit innanför dörren. Där efter min röda näsa, harregud höll på att flyga iväg (sant) för att det blåser så mycket idag. Ska blogga mer senare men tänkte börja med att varva ner lite och kika i senaste numret av Chic. See ya later!

Inspiration: Streetstyle

(Förinställt inlägg bara för eran skulll. Veckans två snyggaste på sthlm streetstyle.)
 
Foto:
(Hailey Clauson) Älskar stövlarna, jackan, mönstret...

Foto:
(Wendy) Som jag gillar det... Allt med synliga dragkedjor och stora, snygga knappar är snyggt. Kappor i alla former och färger är amazing. + Roliga mönster. I like this one.

*klick klick*


shorts - cheap monday/weekday, skjorta - lindex, halsband - Medero smyckekonst (gbg), klocka - one

Enkelt och väldigt kallt. Fy vilket ruggigt väder det varit idag, men trots det har dagen varit alldeles underbar. Peace.

SEIZE THE DAY


Min vän bjöd på lite sköna toner medans vi väntade in tiden..


Sedan mötte vi upp vår tredje halva, vi kallar oss själva "för de tre musketörerna". Vad vore livet utan mina underbaringar?


Ännu en liten söt bild...


Typ första gången på minst fyra år som jag inter sitter på Espresso House... vilken fantasi och ork man har va? ;) Det var verkligen ett mysigt litet kap vi tog oss till.

NU, dags för en dusch och sedan sängen. Min sista dag, för all framtid, i Ester Mosessons kök imorgon. Lättnad, lycka blandat med saknad, men så otroligt skönt att äntligen veta att jag snart kommer att få göra det som jag faktiskt vill hålla på med. - Att jobba med service inom hotell, konferenser och events. Ha det fint mina fina!

~ Mika Van Leeuwen


ph: Yvonne van Dalen @ www.vavavonne.nl

Inte bara det faktum att han ser bra ut och att hans hår är perfekt utan också det att han är fantastiskt duktig på det han gör. Ni vet antagligen vem han är? Om inte: Mika är just nu kanske en av världens mest eftertraktade Hår- och Make up artists, förutom visningar och grymma fotosessions är också våra stjärnor ute efter honom. Inte konstigt, kika in på hans hemsida och bli lika fascinerad som jag just blev.

slå en knut







byxor - frk/åhléns, t-shirt från H&M, skinnjacka - twist & tango, hoodie - björn borg, halsduk - gina tricot

Smått & Gott



Häromdagen var mamma på klubbkväll på Åhléns och fick med sig hem en riktigt go goodiebag. Checka in; massa fina prover, i.d. bare minerals läppglans, mini o.p.i lack och Make Up Store magazine. Nu ska jag ta med mig tidningen till tv-soffan och vila ögonen på tv-serien O.C. Peace.

black jeansshorts





Har varit förtjust i dessa shortsen sedan dag ett, eftersom att jag förra året var ute efter ett par svartfärgade jeansshorts men inte fann några. Köpte dessa men lämnade snabbt tillbaks dom. Är rädd att de blir sådär fult "halv-förstora" och jag hatar när plaggets passform inte sitter som den ska. Tyvärr. Men ett tips till er som har rätt figur för dessa tuffingar!




UPDATE: (Läsarfråga..)
Anonym om black jeansshorts: Är inte XS i de shortsen väldigt väldigt små? Jag brukar ha S men var tvungen att köpa M i den blå färgen.. är de svarta annorlunda i storleken?

Svar: De svarta borde inte vara annorlunda i storleken. Mina satt bra där bak ( som ni ser på bilden) men där fram är de rätt "pösiga" och i midjan kunde jag dra i dom rätt mycket, plus att när man vek uppkanterna satt de konstigt mellan benen, de liksom gick emot varandra och veks ner igen, jag vägrar gå med dom nere eller att behöva gå och vika upp dom. Brukar alltid ha xs i shorts som dessa så det var konstigt att de inte satt som de skulle, men min passform var kanske inte rätt för modellen, helt enkelt.

Adrian Chih



Grym!!

Godmorgon.

Hej hopp galopp. Har nyss druckit upp mitt te, tittat på Jimmy Choo i nyhetsmorgon, vilken hantverkare han är alltså... att köpa ett par av hans skor skulle vara värt varenda krona, och nu ska jag smått börja klä på mig för att gå ut i det kanske inte allra finaste vädret. Dock är det vår i luften idag, kände det i natt och även mamma sa att det var hyfsat "varmt" ute idag. Härligt!!

På promenaden tar jag med mig två av mina söta syskonbarn som jag saknar så mycket. Bloggen vi hörs senare, ha en fin söndag allesammans!


Kärlek!

These shoes are (not) made for walking.




parkas - åhléns, sjal - gina tricot, gamla boots, mulberryväska, shorts - bik bok, blus - frk/åhléns, klocka - one, slips - slips - tin tino

Se upp Frida Gustavsson!





Idag gjorde jag stan med denna skönheten till brud. Fika och lite shopping, perfekt då vi inte setts på evigheter. Konstigt? Njae inte direkt. Hon är ute och reser var och varannan vecka, och inte nog med det. Hon delar catwalken med supermodeller som Caroline Winberg, Frida Gustavsson och Emma Wiklund (Emma S). Så, det var verkligen kul att träffa Kelly igen.

Sedan kan jag tillägga att Frida Gustafsson får se upp, snart kommer Kelly och tar över... ;) Sedan första dagen för tre år sedan när jag träffade henne på en testplåtning (våran första) har jag vetat att hon kommer att gå långt. Och det tror jag fortfarande.

(Dagens outfit kommer upp lite senare!)

Like My Style







Under min päls idag hittar ni: t-shirt från H&M, acnejeans, gammal ring - gina tricot, väska - mulberry, klocka - one, converse

Trendtips: Plocka inte på dig alla ringar du har utan låt en stor, utstickande ring istället få ta plats och synas. OCH bär den på pekfingret.

colour me beautiful



Åh, ängtligen mitt. H&M - 199 kr


today's details



Hela outfiten får ni senare, nu skall det målas naglar!

RSS 2.0