~kärleksmums~





Torsdagsmys och världens godaste kaka - MUMS. Thanks dad!

Torr hy? Inte nu längre!





Har du, precis som jag, snustorr hy efter en utlandsresa mitt i vintern? Eller bara helt enkelt torr hy? Då har jag det bästa tipset till dig/er!

Strunta i de fruktdoftande body butterna från The Body Shop och köp en naturdoftande hudkräm från Origins som ligger på ungefär samma prisklass. The body shops butters innehåller ett ämne (kommer inte ihåg vilket) som gör att krämen inte går in i huden utan ligger som en fet hinna över hyn, det har ni säkert märkt själva ni som är lika förtjusta i deras body butters som jag? Så trots att man använder den fetaste body buttern från body shop får man tillbkas den torra hyn, right? Då ska jag tala om för er att jag använde krämen ovan på bilderna i ca. 3 dagar efter min resa när jag var som torrast och sedan dess har jag knappt behövt smörja in mig. Nu smörjer jag in mig med den då och då för att behålla den lena, fina hyn som jag fått, men annars varierar jag mig med andra body butters och lotions.

Helt klart mitt bästa tips för torr. Jag drabbas alltid av torr hy efter en solsemester på vintern eftersom att klimatet här inte har så hög luftfuktighet som utomlands. Men inte nu längre! (Ps. Har hört att Origins övriga hudvårdsprodukter, t.ex. för ansiktet, också ska vara riktigt bra. Produkterna ligger på samma prisklass som Decléor och Dermalogica.)

I'm Back!




tröja - mammas gamla (i think?), jeansshorts - cheap monday, tights - gina tricot, klocka - guess, örhängen - tin tino, päls - H&M, boots - björn borg

Tjiho! Efter över mer än en veckas stressiga dagar fulla med rep, plugg, fotograferingar m.m. är jag nu back on track. Förlåt, förlåt bloggen för att du har fått lida, men nu är jag här igen, för att gottgöra er så mycket som möjligt.

Drar upp bloggtempot genom att ge er två snabba på dagens. Attans vad tråkigt väder det varit idag, på tal om ingenting. Men ingenting kan göra mig så glad som tanken på att det är fredag imorgon, plugget och stressen är nere och att jag hekt enkelt är så grymt positiv på livet just nu!

Nu kurrar magen ordentligt: Maaat tack!

Sneakpeak: trendsminkning

MG 90594 Isabel A   Avenue Modeller

Såg att Magnus Egger, fotografen från plåtningen i lördags, har lagt upp lite av mina och Natalie Pozzis bilder, kul! Gå in HÄR och kolla in lite av resultatet på trendsminkning som Natalie gjorde på mig i lördags!


genrep + pankakssmet


Dagens webcam-bild..

Halloj!
Slutade redan vid halv elva idag, vilket var väldigt skönt! Hade glömt bort det helt och hållet och var stressad över hur jag skulle hinna med allt som jag ska göra idag. Men det löste ju sig av sig självt! Plugg, genrep och pannkakssmet står på dagens to do-lista! Ska förbereda pannkakssmet till senare idag, plugga inför både det ena och det andra och sedan iväg på genrep hela eftermiddagen/kvällen i konståkningen. Puh. Full upp helt enkelt, men hellre det än inget alls att göra!

Ha en fin dag. :)

Gårdagens: lax med wok



Gjorde bakpotatis, fjärilskotletter av lax som jag sedan stekte med salt + citron peppar, toppade den med finhackad dill. Wokade sedan färgglada grönsaker. Till detta gjorde jag en jättemättande hollandaiseså, som jag hade aparat (vid sidan om). Något i stil med detta ska jag laga på min provmatlagning i skolan, dock med ett vackrare upplägg och inte fjärilskotletter utan vanliga filébitar.


MUMS


Inte missade man väl våffeldagen igår, det är ju typ det bästa som finns!

Ikväll är det jag som står för den fina lördagsmiddagen. Japp, ni höre rätt. Jag har provmatlagning i skolan och kännde att en gnytta träning innan kan nog vara behövligt. Så, nu ska jag iväg till mammas älskade kök (så säger hon själv..) och göra beslag på både det ena och det andra. Dags att ta fram alla kökskunskaper- nu är det upp till bevis! Tar lite fina matbilder och ger er dom senare. Puss o kram, ha en fin lördag!

pink



Jag vill också gå runt i rosa jeans. Eller varför inte de aprikosa som finns, eller i alla fall fanns, på H&M?


Backstage-blogg på isabelalden.se



Med start klockan halv 8 imorse är jag nu hemma, duschad och trött efteren lång, men mycket, mycket rolig dag! Ställde upp för en bekant som skulle göra sin slutfotografering på Make up studion i Göteborg. Två grymma sminkningar av Natalie Pozzi och förhoppningsvis lika grymma bilder av Magnus Egger!

Förresten, medans jag velar fram och tillbaks med hemsidan har jag lagt en liten backstage-blogg på isabelalden.se. Jag tror jag har bestämt mig hur jag vill ha det, i för sig. Jag vill ha bloggen och hemsidan i ett men lilla jag, som inte klarar av föör tekniska saker, behöver hjälp. Skall prata med broder min, men besök isabelalden.se och klicka er in på "Livet framför kameran" - min backstage blogg alltså!

Peace out!

2 snapshots




converse, gammal väska från bianco, shorts från bik bok, skinnjacka - twist & tango, övrigt - gammalt/vet inte

Träffade på min gamla vän Emily på vägen hem som tog lite snabba outfitbilder på mig. (Tack sweetie!) Så här har ni dagens. Hörs senare, kram!

H&M Magazine



Sitter och bläddrar i H&M's senaste katalog (gud så mycket fint, jag vill shoppa nununu... shoppingförbud var det ju, just det..) samtidigt som jag gör mig i ordning inför dansen. Skönt med onsdag ett riktigt svettigt danspass!

Ni får förlåta mig men jag kommer verkligen inte ha tid till att sitta vid dataskärmen denna helgen/veckan... Har en miljon bollar i luften just nu så det är därför. Vi hörs när vi hörs helt enkelt! Ha det så bra tills dess, kramisar!

Pimpa Mobilen

  

skal-man.se kan man fynda billiga och riktigt snygga skal till sin mobil. Jag skulle ha beställt några till min HTC för länge sedan eftersom att man inte kan köpa till den i butik, men det har inte blivit av. Ska ta tag i det i veckan... innan standardskalet hinner repas upp totalt.

Jag vill ha det rosa och den med dödskallen, fräsigt! ;)

all dressed up in love



Jon K och Kate M. Beautiful, huh?

Goddagens!



Idag har man avklarat ett prov, men imorgon väntar ett nytt. Jag klagar inte, verkligen inte - det finns dom som har det värre. Men som ni förstår ägnar jag mesta tiden på plugg denna eftermiddag. Ska strax laga mig lite stekt (mycket stekt) falukorv med macaroner, helt ok.. det är ju måndag. Ikväll är äntligen finalen av Top Model 15, yeah! Hoppas inte att Ann vinner.

Tack för mig, vi hörs senare! Kisses.

this is how i survive



Jag är verkligen inte teoretiskt lagd så när jag är tvungen till att studera något ämne som inte intresserar mig, exempelvis matte eller köttkunskap (haha), så behöver man verkligen en räddare i nöden. Räddaren i nöden denna söndag för mig är Ben & Jerry's Caramel Chew Chew. Min nya favorit, helt klart. Kom på mig själv med att tro att jag aldrig smakat den tidigare när jag faktiskt har gjort det hemma hos min syster, men nu såhär andra gången är den godare än någonsin - Ja, den har blivit min nya favoritsmak t.o.m. ;)

Hur överlever ni en typisk plugg-söndag?

finally.


Detta linnet har jag velat ha i år och dar nu och jag har velat visa er det på bloggen, förmodligen har ni redan sett det i butik, men inte förens nu har det kommit in på hemsidan. 

ÄLSKAR det tjockare materialet, den fina detaljen med en hellång dragkedja i ryggen, att linnet är midjekort och såklart färgerna. Jag hoppas att det finns kvar i butik när jag fått in pengar på kontot. För i så fall SKA det bli mitt.

retro





Vad ska man säga? Är inte dessa helt u-n-d-e-r-b-a-r-a? Mamma kom hem med dessa till mig eftersom att jag varit sjuk, och fortfarande är jobbigt förkyld. Kanske något man ska satsa på lite oftare? Att vara sjuk alltså. ;)

Örhängerna kommer i från Tin Tino.


Saturday



Fick bli en snabb cam-bild, inte den bästa precis men den får duga för stunden. Ska snart iväg till en kompis på middag, tårta och mys. Ville mest bara önska en trevlig lördagskväll! Puss och kram.

Le Love


copyright @ isabelalden.se

Bon Bon Mint & Acid Yellow





Att skaffa ett gult lack till våren har varit en självklarhet för mig hela tiden och sedan några veckor tillbaks har jag även varit ute efter ett mintgrönt. Vet att jag skrivit om det tidigare, men det enda jag hittat som ser bra ut i färgen är detta ovan från Isadora - dock vill jag ju inte ha det shimmrigt... men nu fick det bli så i alla fall. Och jag ÄLSKAR det, shimmret syns inte mycket och färgen är perfekt. Testar det gula nästa vecka, det ser exakt ut som H&M's i flaskan.

Red + Pink



Vanillascented/Maria visar upp hur du snyggt bär upp vårtrenden rött och rosa. Äntligen förstår man att det är fint att bära rosa... vem tusan kom fram till att det inte skulle gå ihop? Alltid har man hört "nej, inte rosa med rött, det blir fel". Men inte nu längre, mixa hejvilt!

Inviger mina svarta converse.


Har nu invigt mina nya, svarta converse.. btw.


(Pappa jag lovar - jag har inte shoppat på NK! ... Vill inte göra honom orolig där borta på andra sidan jorden, haha.)

Jag idag. Knäppte av några bilder utanför husdörren när jag kom hem.

Jag orkar egentligen inte bege mig iväg till konståkningen, jag fryser ständigt, har ont i halsen och känner mig inte jättepigg. Dock så kan jag inte missa denna träningen som är inför vår vårshow om två veckor, bara att kämpa sig iväg med bussen... Måste kila nu, om vi inte hörs senare så gör vi det imorgon. Kram!

right now



Goddagens! Trots min plötsliga hosta och halsont tog jag mig iväg till skolan vid nio-tiden för att jobba med ett skolarbete. Jag tog mig också till matten men sedan anmälde jag frånvaro för resten av dagen och tog vägarna förbi Espresso House, där jag köpte dagens middag. Är alldeles för trött och hängig för att laga mat senare idag så nu står en god sallad i kylen och väntar på mig.

Är ledsen för den dåliga uppdateringen, har så mycket för mig just nu. Ska sätta mig ner med lite plugg nu, på tal om mycket att göra.. vi hörs senare! Puss.

Model Madness


by Tyra Banks.

sunkissed skin & lovely clothes



Jag tror ni förstår poängen - jag vill ha sol, värme och fina sommarkläder nu! Tiden går fort och sedan är man där, påväg i ett flygplan med sina allra två bästa vänner. Japp, igår bokades resan och jag gör inget annat än går och längtar ihjäl mig!

NU, dags för bästa programmet Top Model. Hugs & love.

Det Är Inte De Stora Sakerna Som Gör Det: Det Är De Små Detaljerna.







gamla jeans, skjorta/blus från åhléns, klocka - guess, ring - friis & comp., halsband - thailand, armband Medero Smyckekonst

Carro

Min vän Caroline a.k.a. Carro fyller 18 idag, wow, och jag ville egentligen mest bara göra en personlig hälsning här på bloggen - arton är ett stort steg i livet, även fast det kanske inte känns så just den dagen man blir det. För att förgylla hennes dag lite extra tycker jag verkligen att ni ska klicka er in på hennes blogg, en livsstils blogg om allt från nyttig mat till hennes stora livsikon MJ och modellbilder. Grattis darling!



Effect.





Skjorta/blus - Åhléns/frk

Afternoon walk.







I drömmandes stund drar jag och vännen ut i värmen (7 plus idag, värme!!) med varsin Take Away-mugg för lite yttligare USA-känslor. Vad mer kan göra än glad och lycklig än en bästa vän, te i take away format, sol och lite extra plusgrader? Inte mycket denna söndag, i think.

Nu ska jag slå på någon överbliven oscarsinspelning (har inte hunnit med) och ta en eller två kakor. Sedan, försöka sätta näsan ner i matteboken och bli sams med den. Fina söndag!


Yesterday Evening.





Myskväll och finbesök från Norge stod på gårkvällens schema. Go Eric.. btw! (Ja, kvällens mys spenderades framför tv:n, framför melodifestivalen.)

PLEASE



Bland det högsta på önskelistan, skulle burit det tillsammans med en transparent topp/linne/skjorta över. Ååh.


Oops.





Råkade bryta mitt shoppingförbud idag. Attans. Men dock kan jag trösta mig själv med att jag verkligen hade ett ekonomiskt tänkade i köpte och det var definitivt nödvändigt.

Ni vet när man är brun och börjar tappa färgen och ser lite halvblek/brun ut i ansiktet? Ja, då är enda räddningen solpuder. Eftersom att jag inte äger något var jag ju tvungen att investera i ett. Det blev H&M istället för Isadora (en risk jag tar för min hy, snälla säg att min hy inte förstörs?). Alltså 59,90 istället för 169. Bra Isabel, ekonomiskt tänkande!

my heart is refusing me



Andreas Wijks cover på Loreens "My heart is refusing me". Fint tycker jag.

CONVERSE MANIA











Converse från vackra Thailand, 200 kr/par. Antar att de är äkta? Köpta i en äkta butik och de ser ut som alla andra mina converse, köpta här i Sverige. I så fall - vilka kap!

Slänger in en kommentar från pappa häromdagen (han har hittat ett märkesplagg för ett bra pris inne i en märkesbutik): "Ja det var ju billigt... men är det fake då eller?" ... "Ehm pappa, man får inte sälja kopior i Sverige.." Haha, antar att det är så när man är kille..

Love and Hate - Cute hearts and a Cool bag


(Notera att jag lagt lite extra själ och kärlek i dagens outfitkollage, det är kul med kollage tycker jag!)

Idag klädd i: Blus, mammas, från H&M Divided. De väl ombloggade mockashortsen på Bik Bok. Mycket gammal väska från Gina Tricot, men som jag anser fortfarande är trendig - fransar och punklook.

Dock kan man inte trotsa vintern allt för mycket, hur mycket man än vill, så över detta slängde jag på mig vinterjackan, en halsduk och gummistövlarna - redo för att bemöta vinterns slaskiga tider.


Älska erbjudanden, speciellt när det komme...

100media_imag031 (MMS)

Älska erbjudanden, speciellt när det gäller billiga fikor - "två fikor för en", ni vet. Dagens fika gjordes på la pain fraincais med världens underbaraste Josefin. Ha en fin lördag! xoxo Isabel


Webcam-shot



Glömde bort att fota dagens outfit idag så ni får en snabb cambild på ja... en fjärdedel av outfiten. Lovar, förbättring redan imorgon!

Nu blir det nog ingen mer bloggning för kvällen, om jag kan hålla mig borta från datorn d.v.s. Puss och kram!

Kelly G frontar Nelly Magazine



Min vän och, om man kan kalla det så, "modellkollega" Kelly frontar Nelly.com's nya modemagazine. Och jag älskar det. Nelly.com

How good?



Fredag betyder - pizza!! Imorgon beger sig min pappa ut på en trip till Vietnam, mer exakt en jobbresa på 11 dagar. Därför ska jag vara hemma och mysa med familjen hela kvällen. Jag hoppas att ni får en trevlig fredag allihop!

Förresten, fick en gullig fråga från en läsare. Se och läs själva, tar och besvarar den nu med en gång.

Anonym; hur smakar färsk kokosnöt?
super fin blogg! <3


Svar: Tack söta du! Hur ska man beskriva smaken av färsk kokosnöt...? Den smakar inte alls likt den kokosnöt vi är vana vid, färsk kokosnöt är liksom inte behandlad med massa socker osv. Man skulle kunna beskriva smaken som lite besk, inte så värst mycket smak egentligen, slajmig konsistens, men egentligen är det inte själva kokosnötfrukten som är det äckliga (den är t.o.m. ganska god)... det är koksomjölken. Grymt gott i matlagning men mjölken ser ut som en blandning av vatten och mjölk, smakar inte särskilt mycket. Inget för mig, men man kan ju inte förneka den exotiska känslan av att hålla i en kokosnöt med sugrör, liggandes vid stranden. Haha.

Svar på tal!

Här kommer några frågor från frågestunden som jag tänker besvara här nedan. Tack för era frågor, det är riktigt roligt att kunna hjälpa till och svara på dom!

Heej! På de bilder där du har en gul t-shirt för några dagar sedan, har du läppstift där? och isf vilken färg? :) Japp, det har jag! Jag bär ett rosa läppstift från FACE Stockholm. Läppstiftet heter "Fantasy".

Vilken är din favorit affär? :) GRYYYYYYYYMMMM blogg tjejeeen! Oj tack! Gullig du är! Vilken svår fråga.. Jag är en sådan person som varierar mig när det kommer till butiker, jag tycker inte att man ska inrikta sig på endast en stil när det kommer till butiker, t.ex. secondhand-kläder eller Monki-kläder. Att mixa och variera funkar bäst för mig och där jag hittar något fint shoppar jag. Men allt ifrån Weekday, H&M och Zara.

Du är alltid så fräsch, kan inte du berätta om din "skin routine"? alltså vilka produkter osv du använder till t ex ansiktet? :) :) Haha, tack så hemskt mycket! Vad roligt att höra. Jag har ju inte precis en perfekt, silkesen hy men man kan ju alltid önska sig. Men visst kan jag berätta, jag är väldigt mån om att ha rätt produkter och försöker göra det bästa för min hy. Varje kväll tvättar jag ansiktet med en tvättgel från Dermalogica. Därefter lägger jag på en "Smoothing cream", också från Dermalogica. Samma rutin gäller på mornarna. Jag har även en djuprengörande och en fuktgivande ansiktskräm från Dermalogica. Det är viktigt att använda samma produkter eftersom att de är gjorda för att "samarbeta" och du får då bäst resultat av produkterna. Ett obs är att inte tvätta ansiktet med tvål, aldrig. Sedan ett litet tips från mig är att så fort solen lyser, låt den nå din hy. Min hy förtrollas från blek och trött till pigg och fräsch. I stark sol ska man dock vara försiktig. Lagom är bäst. + Drick vatten (jag är tyvärr väldigt dålig med just det) och ät b-vitaminer varje dag! Undvik även choklad eller annat snacks som du vet inte bådar gott för din hy.

Jag skall till Göteborg i helgen och undrar nu om du har några bra affärer att tipsa om ? Älskar din stil !
Tack för komplimangen, vad roligt att du tycker det! Jag tycker att du absolut ska ta dig till Victoriapassagen (på vallgatan), där hittar du två butiker fullproppade med smycken. Butikerna heter Medero, i den ena rear de ut smycken upp till 70 % rabatt och i den andra butiken hittar du alla nyheter. Om man är ute efter personliga, ovanliga, vackra, glammiga, unika smycken så är Medero en smyckebutik för sig! I övrigt så ta en trip till Weekday på Kungsgatan, stort utbud och man hittar alltid minst 5 plagg man vill ha. Sedan har vi ett bra Topshop i Arkaden (vid NK) och en trappa ner hittar man Beyond Retro om man gillar sånt. De flesta stora kedjor har sina bästa butiker i Nordstan och behöver man en paus från alla människor och lite smått illadoftande lukter, gå in på Åhléns City och passa på att njuta av stilrenheten och köp dina nödvändiga köp där.


(bild på mig av Beatrice Törnros)

Kom ihåg att ni kan ställa frågor när som helst, det är bara roligt. :) Kramar!


dålig dag... ända in i det sista

Det kan ni skriva upp. Ingenting har funkat som det ska idag. Och förlåt, det ska inte ni behöva sitta och läsa, men, bannemig, ända in i det sista denna dag dyker något tråkigt eller negativt upp. Skönt med fredag imorgon, helg och bättre tider! xx



TIPS!



Några har kommenterat och undrat över mina jeansshorts som kommer från Cheap Monday. Eftersom att jag köpte dom i somras är jag inte hundra på att de fortfarande säljs eller finns kvar. Dock kan jag tipsa om Bik Bok's jeansshorts. Ett stort urval i olika modeller, några som jag fick upp ögonen för direkt.

Eftersom att jag redan äger ett par lovely shorts i vanligt blått jeanstyg är jag riktigt sugen på de svarta som ni ser i kollaget. Kommer ihåg att jag var ute efter svarta jeansshort förra året med, hittade dock inga i min smak. Dessa i svart jeanstyg från Bik Bok vill jag verkligen äga!

TIPS!
Jeansshortsen som man ser högst upp på mitt kollage kan man piffa upp genom att vika upp de raffsiga kanterna + glöm inte bort att inte köpa för tajta jeansshorts, inte heller för stora. Lagom oversize och lagom tajt, då blir det bäst! (Nu kommer de att likna ännu mer dom jag har från Cheap Monday.)

Thursday



Torsdagar brukar jag oftast inte vara så gad över. Tråkiga lektioner, lång dag och ja, torsdagar är inget spännande. Förutom min träning såklart. Idag dock har jag ny energi efter två dagars ledighet och imorgon är det redan fredag, härligt! Nu ska jag strax iväg och granska en matbutik för att sedan fortsätta dagen med mattelektion. Vi hörs!

Orange


(Art: 307 orange fizz)



Är ute efter ett ljust mintgrönt lack och med tanke på att jag har shoppingförbud fram tills juni(!!) gör ju inte saken bättre. Ett fint mintgrönt lack från ett av mina favoritmärken Chanel kan jag inte kosta mig på. Jag vet att Isadora har ett mintgörnt men det är dock shimmrigt, det ska vara matt och ljust om du frågar mig. Som tröst på såren idag råkade jag hitta lacket ovan i mammas nagellackssamling. Har för mig att detta lacket kommer från sommarkollektionen 2010, men visst funkar det fint till våren 2011 också?

HELP ME, vart hittar jag det perfekta matta mintgröna nagellacket under 100-lappen?!

Hur ser eran dag ut?





Ja, såhär ser min ut. Jag visste att man inte skulle hurra redan nu, kolla in vädret dagen efter solsken och vårkänslor... Nja, våren får vi nog tyvärr vänta med. Eftersom att det ändå är så trist väder och jag är ledig tänker jag ägna dagen åt matteboken, som jag aldrig hann göra igår.

Hur ser eran dag ut?

Semla



Semla och tv-tittande. God kväll på er!

With love from isabel..

bloglovin


Bara för att påminna er om att även min lilla blogg går att följa.
I övrigt massa pussar och kramar till er som läser, följer och kommenterar (dock är ni väl lite för dåliga med just kommentarerna.. hehe), det är otroligt roligt och glädjen av att det finns folk som gillar det jag gör, gör mig lycklig! Så TACK.

P.S.
Glöm inte av att ställa frågor i frågestunden några inlägg här nedanför!! Ska så snart som möjlgit börja svara på era frågor. :)


What a wonderful day!


Gick en promenad med en av världens bästa tjejer. Kolla in det vackra vädret... vågar inte hoppas på att det kommer att hålla i sig såhär, i April kommer väl snön tillbaks. Som i vanlig ordning, helt enkelt.


Ett gott mellanmål slank ner väldigt bra och fint såhär efter dagens konståkningsträning.


isabelalden.se


(mikaelalden.se)

OKEJ, DÅ blir den offentlig. Min hemsida som jag i snigeltakt byggt upp sedan januari är nu i tillräckligt bra skick för att kunna publiceras offentligt. Den är inte helt fullföljd kanske, saknas lite info och bilder men den är i rätt bruk för att besöka!

Så, nu mina kära vänner och fina läsare, är det bara att klcika sig in på isabelalden.se och få aktuell info om vad som händer i mitt modellande, ni får här en salig blandning av mina egentagna bilder och min modellportfolio.

Ett problem jag har är om jag ska låta bloggen ligga kvar på denna adressen eller låta isabelalden.se bli min personliga sida och blogg i ett. Besök min sida HÄR och lämna en kommentar i bloggen med era åsikter, tack!


Som gjorda för din handväska...





Jag föredrar en en vit eller svart kamera framför någon utav de andra färgerna.. dock är den översta digitala kompaktkameran snäppet bättre än den nedre. Men jag som alltid får släpa på min systemkamera eller ta samsung kameran från den gamla goda tiden när jag ska på stan osv. skulle mer än gärna införskaffa mig en liten digital kompaktkamera. Dessa ovan tar grymma bilder (har testat dom i butik) och de är som gjorda för att ta med i handväskan. Högst upp på önskelistan kanske? Helst en vit, tack!

Two days off.



Gissa hur jag ska sysselsätta mig själv nu i två dagar framöver? Bara att jag sitter och bloggar denna tiden på dagen förklarar saken... två dagars ledighet! Åh, jag älskar min skola. Haha.

Latte i både kaffe- och teform (chai) står på schemat, utöver det städa kaninens bur, låta matteboken och jag bli ett, läsa, gå på konståkningsträning. And so on. Jag tänkte, ju mer jag får gjort idag ju mer kan jag slappa imorgon.

Ha en trevlig dag allesammans!

Har precis gjort i ordning en kopp grönt m...

100media_imag031 (MMS)

Har precis gjort i ordning en kopp grönt mint te och lite kakor för att sedan kunna avnjuta detta med en bok eller framför tv:n. Samtidigt passar jag på att kolla om mobilbloggningen fungerar... Ha en trevlig måndagskväll!


Green and yellow





Idag är jag gul och grön i klädväg. Inte för att man kanske ser vad jag har på mig... det fick bli webcam-bilder idag, sorry!

Paradise || part one

Som lovat...


Överblick : hotell Laguna Resort




Balkongutsikt över ena sidan av hotellet.








Även om jag skulle jättegärna vilja tycka om färsk kokosnöt så lär jag mig aldrig att gilla det... ändå köper jag det.


Frukostutsikten.


Tachai Island


Tachai


Tachai // coconut




Söt?


Foton: Jag

I love this one!


Fråga på!



Det är första gången jag anordnar en frågestund, tyckte att det kunde vara kul! Så nu är det bara att fråga på tills jag säger stopp.

Passa på att fråga mig vad ni vill. Allt mellan himmel och jord. Allt ifrån mitt modellande till min favoritbok. You get my point!

NU KÖR VI!! :)

--Translation--
I've noticed that some of my readers aren't swedish. So, if you have any questions put them in the "comment-box" and I will answer all of your questions as soon as possible! LET'S GO!! :)

P.s. Welcome to my blog, all new readers! And if you guys want more translations in the future, let me know!


+++++



....Inga ord behövs....

Våren är på G!






Dom. bästa. som. finns.


Vi kollade egentligen bara på när de andra spelade hockey men vem kan inte motstå att träda på isen iträdd stövlar? Det slutade med att jag hamnade på rumpan... men det gav oss ett gott skratt i alla fall!

Vilken vårdag det har varit idag! Den där underbara tiden då vintern börja smälta bort och våren börja träda fram är nog på gång. I hope so!

Stop!



En promise till mig själv: Inga parfymköp under 2011!

Jag har ett beroende av saker som doftar gott, allt från body butters till parfymer. Men nu säger jag stop och ska i framtiden bara låta mig själv ha en parfym/säsong som jag gör slut på. Jag tröttnar så fort på dom så det är lika bra att använda slut dom när man väl gillar dom. Det räcker att ha 2-3 parfymer ståendes åt gången, faktiskt!

The perfect blazer for me!



Vill så gääärna ha denna kavajen, från zara - 599 kr.

Och det var ju det där, med pengarna alltså. Sedan i onsdags har jag gått och bestämt alldeles själv att jag ska ha ett shoppingförbud. Saken är den att jag måaste ha det ända fram tills juni då jag behöver pengarna som jag sparar. Så jag vet inte riktigt hur jag hade tänkt ha råd med denna kavajen, men den har verkligen allt och lite till + den passar mig i smaken perfekt. Måste bara säga att Zara tar priset i att ha bästa utbudet på baskläder för bra priser! 

Liva upp den dystra vintern med lite färg



Satte på mig en galen mix av mörklila och stark röd/orange färg igår. Man måste ge vardagen lite liv och lysa upp den tråkiga vintern. Gårkvällen spenderades på bästa sätt med världens bästa vänner och det blev bion Love and other drugs. Som jag längtat efter att få se den! Filmen var mycket djupare än vad jag trodde att den skulle med den var verkligen bra och de spelar ju så fruktansvärt bra. Det var en fin film som gör än både tårögd och lycklig men om man är sugen på en rolig komedi eller tjejfilm så ska man inte se denna. Haha.


Waiting for dinner and...







Gissa vad jag ska göra ikväll? Det börjar på b och slutar med io! Nu vill jag ha mat innan jag fullföljer kvällen med massa snacks och bio. Ha en fin fredag allihopa!

Dom var finast på oscarsgalan!

Bättre sent än aldrig... här har ni mina favoriter:





Inte bara det faktumet att hon är och har alltid varit en av mina favoritskådespelerskor, hon ser lika vacker och snygg ut som vanligt. Matchar fint med röda mattan gör hon också och att hon vågar framhäva sina gjorda-för-rött-läppstift-läppar med blodrött läppstift blir jag glad av. Hade hon inte tagit vara på de där drömläpparna hade hon gärna fått ge dom till mig!



Filmvärldens nya stjärna passar perfekt i den ljusa, pastelliga lila färgen. Helt bedårande!



Att vara höggravid och samtidigt se så strålande vacker ut är bra jobbat. Jag måste bara se henne i filmen "Black Swan"...



Varför inte köra på något så enkelt som en helsvart klänning? Dessutom i vackert sammetstyg och minisläp. Åh så elegant!

Runway surprise: Lady Gaga for Mugler

Dagens snackis förblir Lady Gaga's "överraskning" på Muglers visning. Tydligen hade Lady Gaga twittrar något i stil med "I'm making my debut as a runway model, walking in the MUGLER PARIS FASHIONSHOW 3/2."



 



Lady Gaga är verkligen i en klass för sig. Kul att det finns dom som vågar, allt handlar om att vara sig själv. Något ska man veta: Ingen outfit blir sexig genom att följa trender, bara genom att vara sig själv och visa sin personlighet. Det ligger någonting i det där med trender och personlighet, själv tycker jag att det är grymt roligt med mode och trender men det jag förmedlar genom min stil och mina outfits är mig själv, min personlighet... inte vad som är trendigt - trenderna får stå för inspirationen.

I övrigt tycker jag både illa och bra om Muglers visning(ar), är inte direkt något fan men underhållande och kul är vad denna visningen var i alla fall.

Pölse dags!





Någonstans långt, långt inom mig så finns det nog lite danska rötter... tror ni inte det? Jag är i alla fall ett stort fan av pölse med korvbröd, stark senap, ketchup och rostad lök. Det måste väl ändå vara ett litet tecken? .... Eller?

cheap monday linne

Såhär lyder Josefines fråga:
hej! var har du köpt cheap monday linnet?
har letat överallt men hittar inte det i svart :(

Och här kommer mitt svar till dig Josefin: 
Jag köpte linnet på Weekday i början på hösten som var. Kan varaå att det är slut och inte säljs längre eftersom att det inte är med i någon aktuell kollektion. Men jag ska hålla utkik åt dig, så ser jag linnet i någon butik eller på internet så säger jag till! Lycka till med sökandet, kram.
 


one, two





Två outfits från Thailand. Längtar tillbaks, men gud vad mycket spännande som händer just nu, eller som kommer att hända. Är också överlycklig för min vän som just fått ett extrajobb, är väldigt glad för hennes skull. Detta kommer överlägset bli ett av de bästa åren i mitt liv.. hoppas jag!

Now in my hands!



Fick inga bra biljetter till premiären men dagen efter går lika bra. Josefin nu bokar vi in biobesök den 24:e!

Gult är Fint




(t-shirt från lindex)

Gult är ju helt klart en gammal favorit och nu till våren och sommaren är färgen hetare än någonsin. Gult är fint.

FLOWER POWER





Byxdress från Bik Bok.

Jag vet exakt hur jag ska bära denna i vår. Häng med i bloggen så kommer ni att så smångom få se hur jag ska matcha denna blommigt söta byxdress. Denna kommer att bli helt awsome!

Today's









kavaj (förra hösten) - Zara, jeansleggings (förra hösten) - Vero Moda, t-shirt - H&M, halsband (fått av en vän) - Hawaii och hatt från H&M

Då har ni dagens. Men jag kan säga såhär, den där hatten åkte av lika fort som den kom på. Det blev så... opassande med en hatt till halsduk, vinterjacka och stövlar... det var trevligt så länge den fick sitta på imorse i alla fall! ;)

Willow



Tycker att Willow gör detta framträdandet väldigt bra och snyggt, nu har hon ju även släppt sin nya singel "21st century girl" och går man in här kan man se när hon uppträder hos Oprah. Måste säga att låten är riktigt bra. Om inte annat är det verkligen kul att sitta och titta på de häftiga scenkläderna!

Lite kortare, lite bättre, mycket snyggare







Efter skolan och en latte senare satt jag på Urban by Björn Axén salongen i Åhléns City för att toppa av en rejäl bit på håret. Nu, lite kortare, lite bättre och mycket snyggare. Ett friskt och välvårdat hår är det bästa som finns. Att gå till frisören är som terapi. Att koppla av och få sitt hår ompysslat på en fin salong kallar jag lyx!

1 Mars - vårmånad!


Randig tröja som jag köpte innan Thailand - H&M, väska - "Mulberry" från Thailand, gammal kjol som jag satt upp i midjan med hjälp av ett skärp, kofta - JC, klocka - smycka

Ja, idag är det första mars och min vän Matilda påminnde mig om att det faktiskt är en vårmånad. Ja, trots att det är snö och fortfarande vinter. Man kommer knappt hinna blinka innan våren faktiskt är här. Tänk att det snart redan har gått en vecka sedan jag kom hem från Thailand. Tiden rusar iväg.

I'm a happy girl, because i've got the mulberry bag



Har länge suktat efter den populära Mulberry väskan, hittade inte den perfekte i Turkiet i somras men nu i Thailand så fanns den där, mitt framför ögonen på mig. Självklart prutade jag ner den för ca. 820 kr, medans den från början kostade några hundralappar över 1000 kr. Okej, det är en kopia väska (Fast man kan aldrig vara säker när det är äkta skinn eftersom att fake varorna görs i samma fabriker som de äkta och de små stackarna som köper in väskorna kan inte vara säkra på att det faktiskt är kopior.), dock i äkta skinn/läder. Väskan ser precis ut som de äkta och självklart skulle jag inte gå och köpa en riktig. Så länge det är skinn och fin kopia så håller den precis som en äkta. Skillnaden kanske i så fall skulle vara känslan av att bära en äkta och inte.


RSS 2.0