Kommer på bio

3 kommande filmer med fantastiska skådespelare har ni här. Filmerna har premiärer mellan slutet av december och början av februari, perfekt då de månader oftast kan behöva lite uppmuntran och ett eller fler bio-besök!

The tourist
"En man åker till Venedig för att läka sitt krossade hjärta, men som dras in i en katt-och-råttalek då han träffar Elise." Med Johnny Depp och Angelina Jolie.

Easy A
"I efterdyningarna av en liten vit lögn om att ha förlorat sin oskuld, upptäcker ordentliga high school eleven Olive Penderghast att hennes nya bad-girl image har en uppsida: hon blir äntligen uppmärksammad. Olive bestämmer sig för att exploatera sitt ”slampiga” rykte för att öka sin sociala status. Men livet börja snurra ur kontroll, och till slut är det endast en kille som ser igenom hennes tuffa yttre och in i hennes rätta själ och hjärta." Med Emma Stone, Penn Badgley och Amanda Bynes m.fl.

Love and other drugs
"Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?" Med en av mina absoluta favorit-skådisar Anne Hathaway och Gyllenhaal.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0