fyra nya fynd


En spetsbody och ett linne, riktigt billiga båda två, från Bik Bok.


På köpet av en annan vara på Bik Bok kunde man köpa en baddräkt/bikini för 10 kr. Så jag köpte mig denna baddräkten.. dock kommer den nog tyvärr inte till så stor användning, haha.


En ny sjal från Cheap Monday, från Åhléns utförsäljning av märket - cheap monday ska sluta att säljas där.

fishing boats, ocean, palms, forest








Redigerade lite bilder som jag tog sist i Thailand.

Mysigt skall det vara

Fick ett velourset att mysa i från HM och en ny morgonrock (som passar mycket bättre in i mitt rum än vad den förra gjorde som hade färgen turkos) i julklapp. Jag bor i stort sätt i detta hela lovet, så bekvämt, mysigt och gosigt!




När man väl måste går det inte, man måste låta det komma av sig själv.

När kroppen och hjärnan övertas av tankar, nervositet och lite smått panik: hjärtat börjar sakta men säkert att klappa lite fortare och ju mer man tänker ju fortare klappar hjärtat. Jag sitter med en en hel rad frågor att besvara, men jag vet inte vart jag ska börja.. när jag väl behöver min kreativa hjärnhalva som mest, är den som minst sammarbetsvillig.. Jag vill ju lyckas så bra, jag vill ju visa vad jag går för, att jag älskar det här... men då bara försvinner orden, idéerna och kunskapen. Vart vet jag inte, men inte ner i mitt block i alla fall.



För en stund ska jag ägna mig åt allt som inte tillhör ordet KREATIVITET. Andas, äta lite mat, titta på lite tv (nej, det är ju någon form av kreativitet..). Jaja, jag kommer väl på något tråkigt att göra. För att försöka att inte tänka på kreativa saker är tråkigt, men just vad jag behöver för stunden. Hej svejs!


hailey clauson






A new jacket


(Den är brunare i verkligheten, tog bilden nu på kvällen, därför de konstiga nyanserna i bilden..)



Jackpot! Denna fina päls med skinndetaljer har jag spanat in ett bra tag. Igår blev den min, från Åhléns. Den är riktigt varm, snygg och mysig, men nu räcker det nog med pälsar för mig del, haha.

YESTERDAY







jeans - ACNE, gammal body - gina tricot, kofta- JC, väska - Åhléns, "d&g" skärp - thailand/bangkok, halsband - mittnamnhalsband.se


2 frågor 2 svar

Anonym om More gifts!:
Hej! Vad kostar en sådan burk från bodyshop?

Svar: Antar att du menar deras Body Butter. En liten burk (50 ml) kostar 79 kr, har jag för mig. De stora burkarna (200 ml) ligger på 165 rixdaler! :)


Emy
om More gifts!:
Hej din blogg är så fin! Hur har du gjort för att få rubriken understryken? Tack på förhand :)

Svar: Först och främst, tack så hemskt mycket, vad roligt att du tycker det! :) Åh, nu känner jag mig så fruktansvärd dålig men jag kommer varken ihåg eller hittar hur jag gjort. Har testat lite i min stilmall osv. men kan inte hitta vilken kod som fixar det. Tyvärr, men prova att söka runt på hemsidan jag tipsar om här nedanför!

Tips: Gå in på designadinblogg.se, där hittade jag en hel del bra faktiskt, annars - testa dig fram och lek med koderna! (Se till att förhandsgranskar innan bara.) Lycka till!




More gifts!


Underbar turkos ring från Raglady, Friis & Company.


Ett utmärkt smyckesträd, mitt smyckesskrin och "smyckeskvinna" håller inte så mycket mer.


Alla som känner mig vet att detta är mina favoritprodukter när det kommer till kropp och skönhet. Perfekt!


Ännu mer från Body Shop, med alla produkter sen innan plus dessa jag fick på julafton har jag så mycket att jag inte vet hur jag ska göra av med allt. Det löser sig nog, det är ju så underbara produkter, haha!


"You rock", även en liten hälsning och autograf i som mamma fixa. ;)


Lite nytt och fräscht att pyssla med, måste sätta igång med mitt nagelintresse igen. Gnistan har varit försvunnen nu under hösten och vintern tyvärr..


SATC 2, ofc. Den måste man ju ha, perfekt att kolla på när man behöver muntras upp, när det är tjejkväll eller när man är sjuk! Plus en CD-skiva med danske artisten Christian Brons, även en vän till min kusin och hennes kille. Han är grymt bra!


Okej, jag måste erkänna, jag har smygkollat lite i den... men ska försöka hålla tassarna borta så länge som möjligt, vill helst läsa den i Thailand.. hoppas att den är lika bra som 1:an, som jag älskar.

+ ett nytt i.d. bare minerals puder-foundation att ha i förvaring. Har alltid ett i lager när det nuvarande tar slut. Nu har de också gjort om funktionen på burkarna så vi får se vad jag tycker om den nya "förpackningen".

TACK min underbara familj och släkt!

Har mycket mer att visa, men det tar vi imorgon! Ska gå till sängs nu, sov så gott!


För omväxlingens skull

Tänkte utse det fulaste plagget och de fulaste skorna som gjorts under de senaste åren. Alltid pratar jag om allt som är så snyggt och underbart, men det finns två saker som jag verkligen inte tycker är snyggt någonstans. Bara fult och knasigt, inte så att jag aldrig skulle kunna ha det på mig, men nästan!


*Trumvirvel* Crooocks!
Ja, kan väl börja med att säga att jag själv har haft eller t.o.m. fortfarande har ett par fake i lime grönt. Det började utomlands i Turkiet för några år sedan, först tyckte jag att de var rent ut sagt skitfula men efter att ha sett alla andra i dom så köpte jag mig ett par jag med. Hade som tur var dom bara i trädgården, det är väl okej antar jag.


Visst den kanske verkar lite mysig, men ack så fruktnsvärd. Jag menar vem vill gå runt som en nallebjörn? Såg en tjej gå förbi min skola i just en sådan här populär "One Pieci - jump in", hon såg verkligen ut som en nallebjörn. Gränsen går när man tar ett steg utanför huset, inomhus är väl okej antar jag!


Christmas eve


Världens sötaste och charmigaste systerson? Eh, ja!


Julmat är mums, men fråga mig inte hur jag lagt upp den... tänkte inte på att maten också skulle fotas. ;)


Kollar in Kalle Anka (Och nej, vi tre är inte syskon).


Måste nog vara det bästa på hela julafton, Ris á La Malta, gottigotti!


Ännu en fin systerson!


Frieri så att säga, vackert... romantiskt!


Gröt i ansiktet och allt..




Söt tomte!

Sådär då vart denna jul över, snart i alla fall. Ska äta julbord för sista gången i år idag och efter nyår börjar man smått förbereda sig för nya tider, för vår och varmare dar. Just nu ser jag fram emot Thailand i Februari, när något annat tar slut börjar något annat att se fram emot. Jag har redan resfeber.. är det normalt? Det är nog inte konstigt med tanke på att denna resa blir lite speciell nu med bröllop och allt!


Kameratillbehör

Fick lite julklappar till min kamera och kamerautrustning. :)


Äntligen en ny och stor kameraväska. Man får plats med 4-5 objektiv och blixt plus att den har miljontals fack. ;) Den är i alla fall grymt bra, nu har jag plats att ta med alla mina kameratillbehör!


Fjärrutlösare, en simplare (till vänster) som man bara kan ta rakt framifrån, bra för dagens outfits osv. Sedan har vi en mer komplicerad där det är två utlösare som har autofokus + att man kan använda den med blixt.

Ska visa upp mer julklappar senare, men fördelar dom lite i olika inlägg. Jag är överlycklig för mina fina paket, kanon bra saker alltihop!

UNBELIEVABLE

*KLICK*

Helt otroligt att det blev jag som vann, kanske den bästa julklappen i år? I alla fall en utav dom!

Issa goes.... mode skribent, höhö. Kanske inte riktigt, men nästan! ;) Klicka och läs så vet ni varför jag är så uppe i varv, och ja, det har jag varit det ända sedan igår morse när jag såg det.

Christmas outfit




Klänningen kommer från HM och mina fina over-knee är från Åhléns, om jag minns rätt.

Hemska bilder på mig och hemskt dålig bildkvalité, men så kan det gå!

Morning presents

Med danske Christian Brons nya album i dvd-spelaren sitter jag och kollar igenom bilderna från igår, har också precis kollat färdigt på "Borta bra, hemma värst". I alla fall, redigerade några från gårdagens morgon-klappar. Så tänkte att jag lägger upp några, blev riktigt glad för alla paket och vilken underbar julafton det var! Hoppas att ni hade det mysigt och fick många fina paket!


En stor tekopp i gammeldags rosa och guld, varje gång vi passerat eller varit inne på cervera har jag pratat om denna fantastiskt vackra kopp.


Älskar ju te, varje julaftonsmorgon får jag honung med olika smaker för att ha i teét.


Fudge i olika smaskiga smaker!


Ansiktsmasker med olika "effekter", alltid behövligt och uppskattat!


Använder alltid någon form av vaniljmist/parfymn som bas på kroppen, nu fick jag denna vaniljsocker-doftande parfym. Plus ett MAC nagellack i mörkblått, skimmrigt dessutom! (Limited edition)


Rock by Sweden armband, precis vad jag ville ha!


En berlock i brunt till mitt Pandora armband.

GOD JUL!


Missa inte!

Ikväll klockan 21:00 på någon av canal+ kanalerna visas Trubbel i Pardiset. Som jag längtat efter att få se denna film, mest för att jag älskar komedier som denna och för att skådisarna är grymma! Huvudroller av bl.a. vår svensk-kanadensiska stjärna Malin Åkerman, Kristen Bell, Kristin Davis, Kali Hawk, Jason Bateman, Faizon Love m.fl.

Filmen är från år 2009 men har ni precis som jag inte haft chansen att se filmen ännu bör man ta chansen nu, för enligt mig verkar den riktigt bra. (Det återstår väl att se..)



(Förinställt inlägg, har ont om tid till uppdatering!)

the day before





Ska strax dra mig mot bussen och jobbet, halsbandet jag bär är från butiken jag jobbar i, Medero smyckekonst - från deras egna kollektion.

Imorgon är det julafton, kan inte fatta det riktigt än! Ha en underbar dag så ska jag försöka blogga när jag kommer hem också. :)

igår, idag

Gårdagens outfit.



Och dagens.



(hemskt dåliga bilder, i know!)

Ändrad design!

Satt och lekte lite i photoshop vilket slutade med en helt ny header. Den blev tillräckligt snygg för att använda, t.o.m. med mycket snyggare än den förra 5-minuters headern. Denna är väldigt simple, samtidigt som den visar min/bloggens personlighet och vem jag, som skribent är.

Tycker ni om den?

  

Här ser ni de tre olika designerna jag haft på denna blogg, den tredje är alltså den jag gjorde alldeles nyss och är den jag kommer att ha för tillfället. Kommentera gärna vad ni tycker. :)


Julgranen är uppe!




Nu är det bara lite klappar under granen som saknas sedan är den finito! ;)

Just nu kollar jag på Top Model (det är ju finalen idag, jag tror faktiskt att Raina vinner, som jag hållt fast vid redan sedan första avsnittet) och sedan antar jag att det blir Hollywood fruar, till detta njuter jag av lussekatter!

Kommer på bio

3 kommande filmer med fantastiska skådespelare har ni här. Filmerna har premiärer mellan slutet av december och början av februari, perfekt då de månader oftast kan behöva lite uppmuntran och ett eller fler bio-besök!

The tourist
"En man åker till Venedig för att läka sitt krossade hjärta, men som dras in i en katt-och-råttalek då han träffar Elise." Med Johnny Depp och Angelina Jolie.

Easy A
"I efterdyningarna av en liten vit lögn om att ha förlorat sin oskuld, upptäcker ordentliga high school eleven Olive Penderghast att hennes nya bad-girl image har en uppsida: hon blir äntligen uppmärksammad. Olive bestämmer sig för att exploatera sitt ”slampiga” rykte för att öka sin sociala status. Men livet börja snurra ur kontroll, och till slut är det endast en kille som ser igenom hennes tuffa yttre och in i hennes rätta själ och hjärta." Med Emma Stone, Penn Badgley och Amanda Bynes m.fl.

Love and other drugs
"Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?" Med en av mina absoluta favorit-skådisar Anne Hathaway och Gyllenhaal.


favourites of the catwalk (dec)



Mmm..me like!

in mot stan!



Nu ska jag in till stan för lite ärenden, ha en härlig lördag allesammans! :)

hearts

Vet inte vart jag ska börja riktigt, hade en sådan underbar kväll igår! Mina fina, bästa vänner bjöd ut mig på middag på Hard Rock Café och det var verkligen en av mina bäst kvällar jag haft. Dock så mår jag mindre bra efter den där burgaren. ;) Men sådant får man ta, hade inte ätit på hela dagen så mår ständigt illa. Dock börjar det gå över nu. Tack för en gryym kväll, älskar er!

I alla fall, såhär såg jag ut igår!






jeans - cheap monday, blus - mammas (från hm), gammal väska - D&G, klocka - ONE, armband - Thomas Sabo + ring från rock by sweden, syns ej på bilderna

creative


Min fina bukett som jag fick i lördags efter konståkningsuppvisningen.


Det unika omslaget av januarinumret för prenumeranter. Älskar det!

top ten finalist

Det gick inte att logga in på bloggen igår, hemsidan var jättekonstig. Nu är det som vanligt igen, som tur var. Jag har nämligen en ganska rolig nyhet, för mig själv i varje fall.

I onsdags kväll utsåg Modettes och HPs tävling "Personal style" och jag blev en av de tio finalisterna, så nu är det bara att hålla tummarna för att de väljer just mig till vinnare, hoppas kan man ju alltid.

HÄR ser ni vilka som gick till final! =)

~ny header~

Gjorde snabbt en ny header, tyckte inte om texten i den gamla och var väldans trött på den. Här kommer, som vanligt, en enkel design upp men sådan är jag, väldigt enkel i smaken - för det mesta i varje fall vad gäller design och inredning, ganska mycket kläder också..

Hade ju skrivit lite olika kategorier under "karin isabel" i förra designen, men jag skriver väldigt blandat om allt möjligt som faller mig in så tyckte det var bättre utan. Hoppas ni gillar den, annars får ni säga till så byter jag tillbaks, eller kom gärna med synpunkter! :)



pluggpaus och resor

Tar en paus från plugget, kommer inte långt med den förbaskade inlämningen om "droger på arbetsplatsen". Ska skriva en A4 och har skrivit en halv ungefär. Istället öppnar jag Fritidsresors resekatalog för 2011, mycket roligare!

Varje vinter åker vi reguljärt eller charter till olika resemål, de senaste åren har det blivit Thailand. Men sedan har vi sommaren också, jag har varit i ca. 12-15 olika länder men flera av dom har jag varit i mer än en gång. Turkiet t.ex., där har jag varit 10 gånger (1 i Alanya och 9 i Marmaris). Ja ni hörde rätt, låter kanske fegt och tråkigt i era öron? Men inte i mina, inte när man ser så mycket andra länder utöver turkiet-resan och när man stormtrivs så i en ort är det värt att åka tillbaks, år efter år. Dock så känner jag och nog resten av min familj att vi kanske ska utforska Turkiets andra delar lite mer, deras nya tursitresemål. Jag har redan varit i Grekland och Spanien som annars kan vara några laternativ, inte för att jag kommer ihåg särskilt mycket av dom resorna men oavsett är det väldigt dyrt där nu. En liten kola i Grekland kostar runt 30 kr, här kostar den 10... bara det. I alla fall så ska jag kika runt, om vi nu ska åka någon stans nästa sommar så vill jag komma med mina förslag och önskemål i tid! Hehe..

Det bästa jag vet är att resa, vare sig det är till grannlandet Danmark eller till ett land på andra sidan jordklotet.



En bekväm resoutfit från i somras!



Underbara Marmaris, Turkiet!



Nej, nu ska jag läsa vidare och sedan försöka slutföra den där uppgiften. Ha det bra så länge!

Fell in love!



Titta vad för fint Angelica Blick hittat. Grym!

Julmingel

Förlåt, jag vet att uppdateringen ligger lite väl lågt just nu för tillfället. Det beror dels på att jag inte har varit hemma, imorgon måste jag göra klart några skoluppgifter som jag måste skicka in plus at jag ska upp till agenturen en sväng. På torsdag har jag träning hela eftermiddagen, så jag antar att på fredag blir det som vanligt igen.

Jag är i alla fall hemkommen från lite julmingel på produktionsbolaget Eyebrite, dom som gör Julfilmen på götaplatsen. Det bjöds på god italiensk buffé, dricka, snacks och självklart filmvisning. Trevligt trevligt. :)

Ska spela in desperate housewives och cougartown och istället sova. Är supertrött. Vi hörs så fort jag har tid!

Kram.

Bedårande



Får lite skoluniformskänslor av Chloé Schutermans outfit. Plus känslor från filmen Eloise at the plaza, hur som helst, en bedårande outfit i hög klass!

"en sagolik jul"



Hittade en video på youtube där någon har filmet lite olika sagor som årets julfilm i göteborg består av. Klart inte samma sak om att se det på götaplatsen med all stämmning, men för er som vill se har ni den här!

Plant, minimalistiskt, stiligt


(asos.com)

De låga, smått gubbiga, nätta skorna tänker jag bära den kommande våren. Gärna med stor hatt, over-size skjortor eller blusar i ljusa, transparenta toner, gärna med något i form av jeanstyg. Det känns kanske lite väl 2010, så vi säger i stället tillsammans med en stor slokhatt och en lång klänning i svepande tyg!

Har spanat och fascinerats av liknande skor som på bilden ovan i säkert 1 år. Men jag ska slå till nästa vår. Brukar gå in och berömma dom på en butik som ligger i stan vid NK, jedviks om jag inte minns helt fel. Helst ska dom vara i beiget, kamel, konjak eller läckert "metallic" glansiga (skiftning av silver/svart).

magiskt

Kvällen och filmen på götaplatsen var verkligen magiskt, film-producentbolaget Eyebrite är verkligen grymma på det dom gör!

Jag stod nervös för att för första gången se mig själv i en film, och att se mig på Sveriges största film, jag menar jag visste inte hur det skulle se ut. Men när jag väl såg mig själv tänkte jag mest, nu vill jag ha en större roll med repliker - jag vill ha en större utmaning. Det var väldigt, väldigt roligt att se sig själv, men inte så himla speciellt - var bara en liten en del av det hela.

Ett av mina roligaste jobb, kanske det roligaste t.o.m. Helt klart!

Nu ska jag ladda upp för "KM" och uppvisning hela dagen i ishallen imorgon, vi hörs när jag har tid helt enkelt!

Jag önskar alla en trevlig helg!


Försökte ta ett kort med mobilen.. gick la sådär. Här har ni mig i suddig version i alla fall. ;)

Tack till in finaste vän Josefin för kvällen! Godnatt /isabel

PREMIÄR

Idag har Göteborgs Julfilm invigning, där jag medverkar. Jag spelar en roll som kallas "sommarflickan". Filmen består av 7 sagor och rollen jag spelar är med i saga 5 av 7, "Näcken" heter sagan jag är med i.



"Julfilmen på Götaplatsen har premiär den 10 december. Sveriges största film projiceras på Konstmuseets 1500 m2 stora fasad. Den lysande traditionen med denna gigantiska film är tillbaka för sjätte året i rad. Du får en sagolik upplevelse och får se hela Götaplatsen lysas upp i ett färgsprakande scenario. "

Gå in HÄR för att läsa om tiderna för hela december då filmen visas.

ice-blue





pälsmössa - lindex förra året, polotröja - gammal, jeanskjol - åhléns (att.), nya vantar - åhléns, nya benvärmare - åhléns, boots - din sko

Elle galan- tjugohundraelva

Jag som modell har vissa mål och drömmar inom mitt yrke. Jag har redan, enligt mig, ett av världens bästa jobb (jag älskar det, har redan hittat rätt!), men man kan inte sluta vara ambitiös och ha drömmar för det. Jag har drömmar inom mitt yrke och utanför det.

Något som gör mina drömmar/mål svårare för just mig är min korta längd, att vara en anställd modell på 170 cm är bra, men kanske inte om man vill nå längre. Jag vill få pryda omslag, bara att få synas i en stor tidnings moderepotage vore fantastiskt. Jag har dessa drömmar som jag inte ser är så realistiska. Den ena är att t.ex. få pryda eller synas i ett av mina allra största favorittidningar och några av dom är ELLE, bon, bazaar och Vogue .

Som ni vet är jag galen (och har alltid varit) i kläder, skor, läckra läppglans och nagellack, grymma ögonskuggor och snygga, fina smycken, och när jag var liten (även nu) älskade jag att klä upp mig. Jag gjorde mig då och gör mig nu, varenda kväll när jag är utomlands, snygg. Det är både smycken, smink, fräcka skor, härliga klänningar, jumpsuits eller snygga shorts som gäller- men att få göra sig redo för en ELLE gala hade varit något utomordentligt, en dröm och en stor chans. En chans för mig att synas, både för jobb och blogg, att få uppleva och känna på hur det är att för en gångs skull medverka i något så stort event som detta.

Vilken lyxig chans va! Vilken lyxig dröm...

Detta är mitt bidrag till tävlingen med L'oréal där man kan vinna två biljetter till ELLE-galan - Något helt fantastiskt!

HÄR kan man gå in för att medverka själv i tävlingen!

(http://loreal.feber.se)

nyduschad



Hey!

Har just kommit ur duschen, tänkte nu äta lite mat, måla nglarna med något ljust, naturligt lack och sedan sova. Ska upp tidigt imorgon, som vanligt.. får helt enkelt spela in desperate housewives och cougar town. Ville bara göra en hälsning, kände att bloggen och ni läsare behövde det!

Kram kram.

veckans tio snyggaste

Är en av "veckans tio snyggaste outfits" hos modette, igen. Så himla roligt! De har listat förgående veckas snyggaste outfits ur tävlingen "HP Personal Style".



Tycker att deras kommentar fångat mig ganska bra, dock bär jag inte denna outfit ovan på sommaren - den bar jag i höstas. Den andra outfiten jag laddat upp i tävlingen där jag har på mig over-knee är en outfit från i november.

Men helt rätt, det är grymt snyggt att ha knästrumpor på sommaren med bara ben och koftor på kvällen tillsammans med jeansshorts, det är grymt!

Glaaad tjej som blivit listad 3 gånger totalt hos modette! ;)

(PS. Glöm inte av att ni kan gå in HÄR för att rösta på någon av mina outfits, om ni vill!)


Trend: Vikta tyger


(Jag skulle ha matchat denna klänning med svarta nylonstrumpbyxor och ett par Jeffrey Campbell, om jag nu hade haft några...)

Draperingar, plisseringar och vikta tyger är en trend som fått göra höstvisningar, men jag tror på den mer till våren. Vi har sett långa, svala, tunna tyger vikta omlott. Jag känner på mig att det blir en av de största trenderna våren 2011.

Klänningen ovan hittade jag på Topshop.com och tror att den blir kanon till vårens både dagar och nätter- neutral färg, lätt material och självklart vikta tyger. Pang, där har vi vårens perfekta klänning!


turquoise





Läckert armband från butiken Medero (medero smyckekonst), ligger i Viktoria Passagen i Göteborg.

choklad o tomtenisse



Varm oboy, vaniljglass och självklart en liten skumtomte på det. Gott!

wantwantwantwantwantwantwant


My Blomquist är en av mina favorit-bloggerskor.

(I'm in love...
sjal/cape - gina tricot, 199 kr)

Diggar looken, den bästa på länge i skönhetsväg tror jag. Jag menar, vem älskar inte ett onaturligt ljust hår och mörka ögon plus läppar? Kom och tänka på de matta, vackra, mörkt plommonröda/brunlila läppstiften jag checkat in på MUS och FACE. Synd att jag inte hade större läppar och passade bättre i mörka läppar, eller är det så att jag helt enkelt inte trivs i det? Det händer lätt att jag känner mig för ung för att hoppa på vissa trender.

Let's dance!







Min dansskola har, som ni vet, gått i konkurs men min danslärare har lånat lokaler hos balettakademin. Jiho, äntligen får man dansa av sig!

Gårdagens


lackleggings - gamla, björn borg boots, spetsklänning - gina tricot, kofta - MQ, jacka - zara förra året, halsduk - gina, väska - marc jacobs, halsaband från Medero smyckekonst i göteborg

Usch vad det är kallt, men mysigt! Gick klädd såhär igår.


Have a nice saturday





Nu måste jag springa, ha en fin lördag!

goodnight



Har som sagt varit hemma idag men nu under kvällen har jag umgåtts en stund med en vän, känner mig bättre - huvudenvärken har försvunnit. Även om lusten ligger på en lättsam komedi med många grymma skådisar väntar sängen. Ska upp tidigt för att åka till "provjobbet" (Medero smyckekonst i viktoriapassagen) för en sista gång och senare ska jag passa min underbara systerson Mio!

Ska se vem som åker ur Idol sedan blir det sovdags, ha en underbar lördag och allesammans!

The Town

Jag skulle gärna vilja se denna nya film som har premiär den 15:de december. Mest för att vi nu får se en roll av Blake Lively som vi inte är vana att se henne i, annars känner vi henne som "gossip girl - serena" men själv tycker jag att de ska bli kul att få se henne i nya roller. Sedan vet jag inte vad jag tror om filmen i sig, tror ni den kan vara något att ha?


sjuk i huvudet

Åkte in till stan, besvärad, trött och illamående av min ständiga huvudvärk. Väntade 4 minuter, tog bussen hem igen. Och här ligger jag, inte sjuk, men sjuk i huvudet. ;) Ska vila upp mig under dagen, försöka få lite plugg gjort och imorgon väntar jobb och barnpassning - hoppas huvudvärken är borta!

Ville bara uppdatera er lite, har inte dött.. bara halvt. Kraaam.

cute


ur Vogue Paris dec/jan 10/11


svar

Här kommer en läsarfråga jag fick nyss, får svara här eftersom att personen angett sig som "anonym". Det är kul att ni har frågor - fråga på för jag tycker bara att det är roligt att svara er och ibland kunna hjälpa till. Känner inte att det kanske är riktigt läge för en frågestund än, är rädd att det inte blir så många frågor.. Men känner ni att ni vill ha en, så ställer jag gärna upp på det, säg till i så fall!

Anonym:
Får du betalt för att vara modell?

Svar:
Ja, det får jag eftersom att jag är anställd på en modellagentur (är man inte det kan man oftast inte räkna sig som en "riktig" modell och då inte räkna med lön). Personer/företag kontaktar agenturer när de ska använda sig av modeller som då självklart betalar agenturen, som i sin tur betalar modellen. 

Här kan man gå in för att besöka modellagenturen jag jobbar för, boka modeller eller bara kolla på ett urval av modellernas foton/jobb. :)


HUMBLE/EGO - humbleego.se


första december

Det är föööör kallt. Och vad tiden har gått fort! För på ett sätt känns det som om det vore igår, men på ett annat sätt känns det som om jag det har varit höst/vinter väldigt länge nu. Det kanske det har? Jag emnar kylan kom rätt snabbt och rätt som det var, var snön här den också.

Det är så mysigt med december och julen men tyvärr så kallt att jag måste klä mig i varma skor, raggsockor, jeans (varje dag, med strumpbyxor under...) plus flera tröjor, halsduk, mössa och vantar. Och jag fryser ändå. Helt otroligt. Men det är fruktansvärt mysigt inomhus. :)

Nu ska jag sluta tjata, kanske måla naglarna och så länge granskar dessa vackra bilder på Rihanna.





Description; Amazzzing

How fantastic?

Foto:

topshop.com

RSS 2.0