Just nu


(Go easy tones! Mina är de helvita..)

Har jag precis hoppat ur duschen efter en powerwalk med mina favoriter. Har lite bråttom nu, ska snart in till stan och se Hangover 2, yeay! ;)

Ha en trevlig tisdag!

Just to keep you updated.


ph: beatrice törnros

Tänkte bara länka till Min outfit profil och till min Lookbook, för ni visste väl att de existerade? Mina konton där alltså...

This summer I will look like...


Hängselshorts // H&M
Bikini // Åhléns
Solglasögon // Åhléns


Det är ingen dagens outfit (ännu), bara en hint av hur jag kommer att gå klädd på Franska Rivierans vita stränder i sommar...


the kids are alright



models; Bambi Northwood Blyth & Jack Vanderheart
photos; Lachlan Bailey
source; models.com/harpersbazaar.com.au

Bambi och Jack för Harper's Bazaar juni 2011. Bambi är så otroligt fin, Jack med för den delen...


Simpleness


skinnjacka och kavaj - Zara förra året, linne - gina tricot, jeans - Levi's, sjal - Lindex, boots - Esprite

Idag var det tänkt att jag skulle upp till agenturen en sväng för nya polaroid-bilder, men tydligen var det bara de modeller som behövde träna lite på poser inför en casting som är snart, som skulle det. Alltså slapp jag det. Dock hade jag redan klätt mig i den typiska och enkla modelloutfiten: jeans och linne, med ett par klackar nära till hands. De kom dock aldrig till någon användning.

När jag ska på casting eller ta nya polarider lägger jag gärna till en snygg väska, ett par snygga boots och en sjal, just för att ge outfiten en touch av mig. Jag gillar inte att se för tråkig ut och vill alltid att mina outfits ska innehålla något personligt.

NU ska jag fortsätta att titta på Gossip Girl (visas från hela början, varje vardag kl. 15:00). Jag vet att jag sett säsong 1, 2 och 3 säkert tre gånger men GG måste vara en av de bästa serier som någonsin gjorts...

We went crazy with the make up.


Make up // Natalie Pozzi
Photo // Magnus Egger


Mixed


ph: me

Vill också passa på att gratta världens finaste mamma på mors dag, grattis mamma! Massa pussar och kramar.

Med glass i min hand



Vilken lugn och skön kväll det har varit, och dag dessutom. Har kommit hem från en vän och sitter just för stunden med glass i min hand, framför ett avsnitt av Sex and the city. Glass är verkligen det bästa jag vet.

Ville också bara skicka en massa kramar till er, mina fina läsare! Ni är bäst helt enkelt. Hoppas ni har en trevlig kväll!


I love me for who I am - you should too


Foto: Beatrice Törnros

- be yourself no matter what.

Har fått två kommentarer ang. mina ögonbryn (haha) i föregående inlägg, antagligen av samma person eller två kompisar som försöker trycka ner mig av någon konstig anledning (haha nerds.. patetiskt är vad det är). Jag själv bryr mig inte särskilt mycket (mina ögonbryn är en del av mitt utseende, de är ej nopprade eftersom att jag är modell och jag är mig själv när jag inte nopprar dom, naturlig skönhet - hört talas om det?) men det finns dom som gör det, alltså bryr sig för mycket, men ej borde.

Vi alla ser olika ut, är olika och tänker olika och det är tillåtet. Vi är alla individer och så länge du själv är nöjd med dig själv så strunta i vad andra tycker och säger, för din åsikt är den enda som spelar någon roll i detta sammanhanget. Ni där ute, sluta innan ni faktiskt sårar någon på riktigt, en dag är det någon som tar åt sig... och det är erat fel. Guys, har ni inget bättre för er? Sluta vara avundsjuka och börja jobba på er självkänsla - för utan en sådan kommer man ingen vart här i livet. (Som ni redan tydligt bevisat. För vad är en person som inte har någon sympati eller överhuvudtaget vet hur man beter sig mot andra människor?) 

Thumbs up till er som vågar vara er själva - ta aldrig emot någon annans skit, det är bara synd om dom som slänger det på andra, för är det någon det är fel på så är det ju dom. :)

Rainbow



Make up by Natalie Pozzi
Photo by
Magnus Egger


Like a leopard.



Åkte in till staden, klädd så här. Ruskigt väder, men trots det mycket trevligt och mysigt med min Carro. Har just druckit upp min latte och vet inte vad jag ska hitta. Det lockar att ligga och glo på Satc resten av dagen, men jag tänkte spara det tills imorn och göra något vettigt denna lördag, typ som att städa garderoben... Slutbabblat... Later!

Godmorgon


Bättre start på dagen får man leta länge efter.

Min fina vän Matilda var så underbar att hon skickade med sin SATC-box med mig hem igår kväll. Här skall det dygnas kan jag lova. Startade med ett avsnitt nu på morgonen, tillsammans med min Nalle Puh kopp med té. Jag har bara sett 2 säsonger eller lite mer, så det ska bli fantastiskt kul att se igenom hela alltet. En dag ska jag ha en sådan här fin box på mina hyllor, jag med.

dirt.


Långt & Rutigt



Idag är jag ledig och går klädd i min långkjol och gamla blus från h&m. Sitter mest och tittar på serier, vädret är ju inte mycket att hurra över. Tänkte försöka ta tag i mitt rum, rensa och damma lite. Dock är det nog garderoben som är mest i behov av det... Latero!

RunwayDreamz


Okej, jag kunde inte hålla mig längre. De är fantastiska på alla sätt och vis. Det kliar i fingrarna..


So creative.







Den här
tjejen är så sjukt grym. Att jag inte har besökt hennes blogg tidigare. Endast fjorton och med så mycket idéer och kreativitet. Kolla bara in bilderna ovan, alla tagna av henne...

Hey Dr.

Vintage 1460 8-Eye Boot
I början visste jag inte riktigt vad jag tyckte om dessa Dr. Martens, men efter ett tag vande jag mig och så länge dom matchas rätt, så är de så grymt snygga. Så snygga att jag tänker införskaffa mig ett par till hösten. Just nu har jag dock lite köpförbud, från och med idag. Nu sparar vi pengarna till sommarens roligheter istället!


Wanted this week


Jeansväst // Monki
Jeansskjorta // Monki
Solglasögon // H&M

På schemat inom de närmaste veckorna står: Casting för Monki. Jag dör vad kul. Castings är alltid roligt, men speciellt när det är för något märke eller någon butik man verkligen tycker om.


2005


Hahaha.

Jag älskar att sitta och bläddra igenom alla mina gamla bilder, allt ifrån stan-bilder med kompisar till semsterbilder med familjen. Ibland skäms man över hur omogen varit en gång i tiden, men det är ju alla barn, fast man inte tyckte det då.

- Jag och mina kompisar gjorde sminkningar (hyfsat snygga faktiskt) på varandra och plockade fram snygga plagg ur min graderob och fotade varandra med posera jag inte ens visste existerade. Något som jag brukar komma och tänka på är hur mycket jag har utvecklats. Självklart ändras både kropp och ansikte, men så också ens stil.

Jag kan hitta en röd tråd genom de stiler jag haft under åren, men jag måste säga att om jämför med 2005 och nu... så har jag blivit lite... tuffare. Kolla in rosa, blommiga och färgglada jag med klacksko-väska i handen år 05 var detta alltså. Fast jag ska inte förneka, färg och blommor är hetare än någonsin just nu och jag gillar det lika mycket nu som då.

(Ps. Vill ni ha mer tillbaka-blickar så säg ifrån! Eller om det är något annat ni skulle vilaj läsa om... kommentera.)

Böcker att läsa i sommar


(Olästa böcker på önskelistan inför sommaren...)
Jag är verkligen inte den personen som sitter hemma och läser, utan det blir bara än massa tidningsköp istället. Men, det finns undantag - under sommarhalvåret eller på semestern. Då går det åt många böcker. Det bästa som finns är att ligga och lusläsa en himla massa bra och härliga böcker i solen, särskilt till ljudet av havets vågor.

Sex and the city må vara både den bästa serien och de bästa filmerna som gjorts, och jag har inte läst boken/böckerna(?). I ärlighetens namn visste jag inte ens att de existerade, har letat men aldrig hittat. Men hallå, de flesta riktigt bra filmerna har någon bra bok eller story bakom sig, så varför skulle inte Sex and the city? När jag listat ut vilken av de olika satc-böckerna det är som gäller, ska jag springa och köpa den. Så även Modellsommar av Paulina Poroskova. Plus att jag alltid läser minst en bok från Sophie Kinsella, som är min favorit. Jag älskar En shopaholics bekännelser och en Shopaholic i New York, så jag tror inte att någon av de andra kommer att göra mig besviken...

Vart och vad läser ni helst en fin sommardag? På stranden, eller kanske i hängmattan? Rysare eller romantik? Tell me. Och ge mig gärna bok-tips! Jag tror ni redan har hajjat vad jag tycker om för böcker..

Go your own way



Gå din egen väg. Lyssna inte på vad andra säger - våga stå för den du är och för det du vill. Kämpa för dina drömmar och mål, om man inte försöker kan man aldrig komma någon vart. Misslyckas man, så har man i alla fall lärt sig något på vägen och du kan inte gå och förbanna dig i efterhand för att du aldrig vågade. Go your own way.

Inspiration för mig


Ivy från 90210 - Gillian Zinser

Allting som förbi passerar mig kan inspirerar mig, men det som inspirerar mig allra mest är faktiskt filmer. Där får jag inspiration från allt och till allt. Jag kan inspireras av allt från vackra miljöer till en karaktärs stil. Det sistnämnda är något som Ivy (Gillian Zinser) är förbaskat bra på.

Hon levererar grymma outfits gång efter gång. Hon har en avslappnad, bohemisk och chic stil som jag fastnar för direkt när det blir sommar. I början var jag negativ till henne i serien, men stilen har jag varit positiv på från första början - och nu älskar jag hennes roll den med. ;)

(Ps... hon är lika snygg på paparazzi-bilderna som hon är i filmen... hon hamnar därför på min top 3 över de snyggaste kvinnliga skådespelarna...)

Dagens




250511

Allt är från förra året, förutom... boots - Esprite och väska - Åhléns

Sommrigt mode - just i min smak!



Skor // Converse
Hängselshorts // H&M
Kortärmad t-shirt // H&M
Solglasögon // Lindex
Vit t-shirt // H&M
Halsband // StyleByTyra


Jag vill gärna springa runt med dessa conversen och hängselbyxan, gärna enkelt kombinerat med en vit topp och ett par balla solbrillor till. La även till en fin, blommig topp och ett fjäderhalsband på kollaget.


KATE the GREAT






Mina favoriter på Kate Moss i franska Vogue maj 2011 // foto: Mert Alas och Marcus Piggot

It's time for some gossip




(källa: google)

Här kommer jag att spendera största delen av sommaren och ni kommer självklart att få hänga med här på bloggen! Men första stoppet blir Spanien, kan knappt vänta!

Jag hoppas att ni är med mig då som ni är nu, ni är bäst.



UPDATE:
Det var någon som undrade om jag ska hit p.g.a modellandet eller semster. Jag ska jobba, dock inte som modell utan på ett hotell som servitris och sedan åker jag runt på semster.. Så det blir båda delarna. Mer om detta senare.

Är du en drömmare, precis som jag?

Jag kan inte förneka att jag är en drömmare. Det känns som att inspirationen och viljorna aldrig tar slut. Vart jag än går eller gör, kommer jag på nya saker jag vill göra. Jag inspireras och influeras av allt och alla runt omkring mig. De jag verkligen inspireras av och beundarar mest är dom med vilja, mål, motivation, ambition och drömmar, men som fortfarande står stadigt med båda fötterna på jorden och inte tar livet allt för seriöst. Hela tiden omges man av negativa människor som klagar över allt och inte har någon livsglädje överhuvudtaget. Hör på, livet ska vara roligt - ingen pest. Man måsta låta sig själv drömma. Vissa tycker om att ta varje dag som den kommer och vet inte vad de vill, men hallå - alla har väl någonsin haft en dröm? Eller är det bara jag som alltid går och tänker vad jag vill göra i livet, vart jag vill ta vägen?

Regel nummer ett om man vill uppnå något i livet: var dig själv. En person som försöker vara någon annan än den är kommer aldrig att tas seriöst och kommer heller aldrig att kunna uppnå det den vill - man ser igenom en sådan person så fruktansvärt lätt. Däremot en person som är sig själv i alla lägen, som vet vad den vill, kommer så mycket längre. Folk, åtminstonde jag, uppskattar ärliga personer som inte ändrar personlighet efter situation och umgänge. Var dig själv i alla lägen och man kommer längre. Tänk positivt och njut, var tacksam. Jag själv kan tänka att jag har för mycket viljor, för mycket drömmar och mål, men kan man verkligen ha för mycket av något? För många drömmar? Drömma bör man annars dör man, right? Ibland kan det dock bli förvirrande, ibland vet jag inte alls vad jag vill eller vart jag vill ta vägen när jag vill för mycket, det kan bli frustrerande. Men måste man verkligen veta? Inte nu i alla fall. Note till mig själv: Ta livet lite mer spontant och inte vara ett sådant himla kontrollfreak. Det är väl en del av mig, i guess, men ibland gäller det att släppa loss och inte tänka så himla mycket.





 Är ni också drömmare, precis som jag? Vet ni inte vad ni vill ibland, för ni vill så mycket? I så fall kommentera, ibland känns det som att jag är ensam. Ensam med tusen drömmar och idéer.


Letters to Juliet







Jag har velat se denna filmen länge och idag var dagen. Dock trodde jag inte att första gången skulle bli i skolan, men så blev det. Jag måste säga, har man inte sett den, se den! Fina miljöer, romantik och allt annat som en bra film innefattar. I alla fall filmer i min smak, haha.


today's details




freak.





Med mitt afro känner jag mig idag som en vit, afrikansk kvinna, no offense. Jag gillar det. Nu ska vi rocka fett! Kan ni gissa vad jag ska göra?

Hello.


On the go






jacka - mammas garderob, linne - h&m, väska - åhléns, jeans - zoul, ballerina - åhléns (tror jag)

Lycka. Färgglada outfits. Färgglad natur. Skratt. Sol. Lycka.

Glassigt



Gottig dag med glass, sol och vänner. Me likey.

Scared of lonely



Trots att vi skippade Maggio igår på Liseberg blev det en relativt trevlig kväll. Har just hoppat ur duschen och ska nu slänga på mig något för att ligga några timmar i solen. Sen drar jag och M till triumf, gottigt. Hoppas ni får en fin lördag! Puss

För din hy



Ni önskade med skönhet, så här kommer något som jag själv är beroende av. Mina fina vitaminer. De hjälper otroligt mycket för hyn, hormoner m.m.

Kapslarna som ni ser är Nattljusolja och innehåller bl.a. Omega 6, dessa tar jag en 1-2 st. av varje dag (beroende på behov). B-vitaminer är väldigt viktigt för både hy, hår och naglar och det har jag ätit i några år nu. De vita pillerna är D-vitaminer, har hört att det är bra (särskilt på vintern när man knappt får något  solljus här uppe i scandinavien) för just tjejer. Detta sväljer jag gärna med citronvatten som är fruktansvärt gott och alla vet ju att C-vitaminer är bra, så varför inte?

(Psst! Bli inte oroliga, vitaminer kan man aldrig äta för mycket av. Kroppen kan bara ta hand om en viss mängd vitaminer och resten försvinner/tas inte upp av din kropp. Besök närmsta hälsokostbutik och hitta dina favoriter!)

Lavendel



För någon vecka sedan haffade jag detta på H&M, för 9,50! Har velat ha ett matt, ljust lila lack ett bra tag och när jag fick se ett i en liten flaska för en billig peng var jag tvungen. Något jag inte kan får nog med, precis som solglasögon, är det nagellack.

somewhere between




Allt gammalt förutom tunika fyndad i Thailand och solglasögon från Gina Tricot.

Idag blev det något mellanting av Paris-chic och sportig, tack vare en stilren kappa och väska med senapsgula strumpor och converse... Vad tycker ni om den kombinationen?

A rainy day - Hitta din vinkel med Canon



So here we go... Jag har länge suktat efter en Canon G12, jag älskar min systemkamera från Canon mer än något annat, men tyvärr är den för osmidig att bära med på stan och ställen där man behöver något lätt och smidigt att fota med. Något smidigt men som samtidigt tar grymma bilder, nästan i klass med en systemkamera. Det gör Canon G12, så när jag läste om den här tävlingen slängde jag på gummistövlarna och vandrade ut i trädgården för att fånga lite objekt på film. Så här blev resultatet, nu håller vi tummarna!

Light Yellow




linne - h&m, väska - åhléns, skinnväska - twist & tango

Just nu


Haha, ett försök till ett naturligt leende..? (Är trött som en gris.)

Så nu är jag uppe och sitter för stunden och äter frukost. Ska snart bege mig till skolan där det är någon mässa, vi ska få provsmaka mat och bakelser tror jag..

Förlåt för dålig uppdatering, min stationära har precis blivit om-installerad och det är där jag alltid sitter och jobbar med bilder m.m... ni vet stor skärm och bra program är så mycket skönare för ögat. Jag har också mycket med dansen nu, så ni får hålla ut helt enkelt! Puss.

In the dressingroom at H&M




Om denna finns i XS när jag får in lite cash, så lovar jag, då springer jag maraton till närmaste H&M butik... har sökt efter ett par hänsleshorts hela våren... Tänk med hatt, bikini och fliflops på stranden.


Underbar kjol med mockadetaljer.



Några bilder från mobilen idag. Åh, attans att studebidraget inte räcker någon vart... Hur tänker dom? 1000 spänn att leva och shoppa för... nja det går inte riktgt ihop.

I love that she's back on track



Jag älskar att hon är tillbaks, hon är trots allt en utav de modeller, som genom åren insprerat mig mest. Just nu ser vi henne i Pirates of caribbean... spännande!

Hurtig tisdag!



Satt här hemma i soffan och glodde på något gammalt avsnitt av Top Model. Samtidigt sökte jag runt på internet för att hitta någon nyttig lunch att laga, med tanke på att jag ska dansa senare. Helt plötsligt gick min motivaton upp till 100 och jag fick för mig att gå ut på en poweralk i cirkus en halvtimma. Så här sitter jag nu någon timma senare och försöker komma på vad jag ska äta, magen kurrar... Några tips?

Dreaming away...







Med en kopp te framför Sex and the city kan man helt enkelt inte annat än att inspireras och drömma sig bort...

quickshot



Bild hittad i mobil arkivet... 

Awsi.



||http://www.puglines.se/||

Harre min gud vad dessa små söta mopsar är fina. Jag skulle mer än gärna vilja ha en liten sådan här att mysa och promenera med, så sällskapligt och hemtrevligt... (Så söta att jag var tvungen att skriva av mig lite..)

Hide & Seek


FOTO: Tim Kristensson | STYLING/MAKE-UP: Ida Larsson

Bild från juni förra året.

P!NK



I sommar satsar jag på färg rakt igenom. Med denna rosa goding lär jag lysa fint på stranden. Åhléns kommer denna ifrån.


(Är i stan med denna fina flicka just nu, vi hörs när jag är hemma!)

Gårdagens val







Var hos mi nsyster som fyllt år hela eftermiddagen och kvällen och såg ut såhär: förra säsongens klänning från H&M och till det ballerina från Åhléns (om jag inte minns fel...)

Jag hissar



1. Jade Jagger for Indiska (VILL HA)
2. Väskor från Zara
3. Skärp/bälte , ZOUL/MQ
4. Kavajer, Gina Tricot
5. Klänning, H&M
6. Spetsshorts från Bik Bok
7. Zara
8. Zara
9. Ballerina från Din Sko
+ Solglasögon från H&M

- Snygga ting som gärna får flytta in i min garderob.

Just för en stund sedan...




Bästa starten på denna lördagmorgon. Nya Elle och en kopp te i min hand, dessutom på balkongen. Elle Juni innefattar ett inspirerande modereportage med svenskt modearv - folkdräkt , svensk sommar osv. Otroligt fint o inspirerande.

Kate B... ny snackis?



Sedan en liten tid tillbaka har nog nästan alla nämnt Kate Bosworth, i allt från bloggar till modemagazine. Inte för att inte jag också har reagerat på hennes snygga stil... (Lägger detta inlägg i kat. "Mode & Trender" för det har definitivt blivit en trend att skriva om Kate.. och jag hänger på)

Strawberry Smoothie





Jag älskar verkligen smoothies, gör dom väldigt ofta och då försöker att variera ingredienserna så gott det går. Jag har precis slurpat i mig en jordgubbsshake gjord på jordgubbar, hallonyoghurt och lite, lite glass.

Gårdagens val


Knepig pose..

Igår bar jag förra vårens/sommarens långklänning från H&M, gammal skinnjacka från Gina Tricot och Converse.

Peppermint



The body shop's "Cooling Footspray" är precis vad den sägs ska vara, en svalkande pepparmintspray för fötterna. Perfekt under långa dagar i fel skor eller som uppfräschning under heta sommardagar. Love it!



PS. Vad kul att ni uppskattade skönhetsinlägget! Ni önskar mer av sådant så det kan ni skriva upp att ni ska få - för jag själv älskar att läsa om det, så gör ni det med är det inget snack om saken. Mer skönhetsinlägg åt er!

IGÅR


Åt middag på Pizza Hut.


En av mina bästa vänner var med i Balettakademins s.k. Showcase och jag satt i publiken med gåshud när hon hade sitt solo i ett nummer från musikalen/filmen "Chicago".

Breakfast



Efter att ha ätit en låång frukost hoppade jag in i duschen och har nyss slängt på mig en långklänning. Jag har just börjat små städa mitt alldeles för stökiga rum, men planerar att ta en sväng bort till shoppingcentret, på förhoppningar om att hitta det jag söker. Härligt med lediga dagar, man får gjort måstet-saker men man kan också ta dagen som den kommer, njuta av att man är ledig och ta det i sin egna takt.

Hoppas ni får en härlig torsdag! Kramis

På mina fötter i sommar




Nya sandaler från Johanssons, 500 rixdaler går dom på.

Efter en fullproppad dag med servering, pizza hut och musikaler ska jag nu slå mig ner framför Glee och få ännu lite sång och dans in i  huvudet. Imorgon är jag ledig, så super skönt!

Afternoon at the balcony



Såhär såg min eftermiddag ut idag. Smoothie gjord på blåbär, hallon, jordgubb, yoghurt och lite glass. Plus sol och lite plugg, får heller inte glömma O.C... :)

Mina Skönhetsrutiner

På begäran har jag samlat ihop mina viktigaste skönhetsrutiner samt favoritprodukter! Läs vidare...

Daglig rengöring:


Från höger till vänster: 1. Special Cleansing Gel 2. Skin Smoothing Cream 3. Gentle Cream Exfoliant (Läggs på som en ansiktsmask) 3. Skin Hydrating Masque (Återfuktande ansiktsmask)

Jag har kommit fram till att Dermlogica är mitt favoirtmärke när det kommer till hudvård. Självklart behövs inte alla produkter som jag nämnde ovan, utan det räcker med rengöringstvålen + fuktkrämen. (De andra använder jag bara då och då.)

Tyvärr är priserna inte mycket att hurra över och jag har just köpt Emma S. produkter i utbyte, som ska vara näst intill lika bra, men för en tredje dels mindre kostnad än Dermalogicas produkter. Jag har hela tiden velat testa hennes hudvårdsserie och jag kände att jag inte vill lägga pengar på överdrivet dyra produkter, det får bli i framtiden när min hy verkligen är i behov utav det.

Veckorutiner:


Ansiktsmaskerna finns att köpa på Åhléns, liksom denna scrub från Nivea.

En gång i veckan lägger jag på en ansiktsmask, ibland från Dermlogica och ibland andra härliga billighetsmärken. Då väljer jag den sorten som min hy behöver för tillfället. T.ex. en djuprengörande, en lugnande för stressiga tider, en fuktgivande etc. Då och då låter jag även min hy scrubbas med Niveas "Skin Refining Scrub".

Bassmink för både dag och kväll:


Puderfoundation och rouge från i.d. bare minerals.

Varje dag efter att jag har smörjt in ansiktet med dagkräm/fuktkräm lägger jag min bas från i.d. Den innehåller solskyddfaktor och passar därför perfekt att använda året runt, den är också väldigt gottgörande för huden och ger ett naturligt resultat. Bra om man sitter mycket framför datorn också!

I solen:


Solskyddsfaktor 15 för ansiktet - Clarins, Läppglans med solskyddfaktor 25 - Hawaiian Tropic

Den orangea tuben med solskyddfaktor för ansiktet är grym! Utan att bränna sig får man fortfarande färg, visst tar det lite längre tid men du får en jämn och fin bränna utan att bränna dig. Plus ett läppglans med solskyddfaktor i smak av bär, såklart!

"Can't live without it..."


Finns att köpa på Åhléns. (Psst! Just nu får man 20 % rabatt...)

Emma S. fuktspray är amazing, t.o.m. bättre än tbs's enligt mig. Denna produkten har gått och blivit min bästa vän. Jag bär med mig den i handväskan som en uppfräschning under dagen, den går lika bra att spraya på sminkad eller osminkad hy och inomhus liksom i solen!


För övrigt äter jag B-vitamin kombin (eller berocca) och Nattljusolja - för hyn, hårets och naglarnas skull.

(Sådant som man gärna glömmer, men som också har en betydande faktor för fin hy...)

+ Drick vatten
+ Träna
+ Glöm inte att rengöra ansiktet varje morgon och kväll.
+ Ät inte för mycket ost, choklad och annat godis.
+ Tänk på kosten i allmänhet

Puh! Då vart jag klar. Har ni mer frågor eller önskningar är det bara att skicka iväg en kommentar! Hoppas nu att ni fick ut något av detta!

Självlysande flicka




Dagens klädsel: virkad tunika - H&M, väska - Åhléns, gammal jeansjacka, gamla cykelbyxor - Bik Bok, converse

Ibland så undrade jag varför folk kollade så eller varför jag möttes av uppspärrade ögon. Nu när jag tänker har jag nog svaret. Min neon orangea tunika bländade nog ett flertal passerande människor runt omkring mig idag. Haha, och där går jag och fattar ingenting. Mer färg till folket, säger jag då!

Today I'm white.





Idag har jag gått runt helt klädd i vitt. Gamla shorts - Bik Bok, linne - H&M, jeansjacka - Lindex, ny väska - Åhléns, solisar - turkiet, converse

Sunlight and Ice Cream





Igår kväll. Nu ska jag lägga mig i solen och ha det skönt. Men bloggen ska inte lida för det, titta in lite senare för nya inlägg! xx

A sunny weekend








(Efter en dag i solen, härligt!)

Lyssna på den här.

Good Times


En bild på mig från igår. Tog en fika med moster min, innan hon skulle bege sig hem till skåneland.

Uppdatering är på G. Har legat ute i solen hela dagen, man kan inte tro det, men inspirationen är på topp just nu och jag bara matar in idéer i mitt blommiga inspirationsblock.

Ha en fin dag!




Ouhhh... I WANT!


ZARA.COM


Allt på Zara är som vanligt perfekt enligt mitt tycke. Detta är något som jag spanat in, vissa plagg ett bra tag och andra som jag la märke till bara för några dagar sedan. I alla fall, här har ni några av mina favoriter på Zara, just nu... (Känns dumt och skriva så när jag egentligen skulle kunna köpa upp hela affären.)

Orange/Konjak




Mulberry-liknande (dock mycket bekvämare än en sådan) i riktigt skinn, från Åhléns.

Okej, mamma passa dig. Det är farligt att komma hem med godingar som denna. Den står, just nu, överst på min s.k. "sno-från-mamma-lista", hihi.

Lunch time





Nu är jag hemma och kan pusta ut. Först blev det lunch med mamma, moster och mormor. Mysigt, mysigt!

Efter det så åkte jag iväg på en provfilmning för Camilla Läckbergs kommande film. Det var alltså det som det roliga samtalet handlade om. Det var extra roligt eftersom att de sökte sig till mig och inte jag till dom. Nu är det bara att hålla tummarna. Verkade som att det var rätt så stor konkurrens, men det var otroligt roligt och jag är glad för att dom ville att jag skulle komma dit! :)

Right now



Godmorgon!
Här sitter jag med min mamma och moster som kommit upp från Malmö. Vi har tagit världens längsta promenad och sedan avnjutit en god frukost.

Idag är det den dagen som mitt samtal handlade om. Vet att flera av er är väldigt nyfikna, men jag ska berätta lite senare. Bara för att inte göra mig själv nervös, haha. Det har i alla fall något att göra med film.

Massa kramar, vi hörs ikväll! xx

Soupe Vichyssoise



Efter jazzen idag (tränade idag med, hehe..) så bjöd pappa på fransk potatis- och purjolöksoppa och till det stenugnsbakat bröd. Åh, so yummie!

Med en mätt och belåten mage skall jag nu ta tag i bombnedslaget i mitt rum och rensa huvudet inför imorgon. See u soon, kramis!

Princess Dresses


ph: imdb

En film som jag måste sen när den kommer ut är Monte Carlo. Bra skådespelare (älska Leighton) och prinsess-liknande klänningar i en film med humor, vänskap och kärlek. Den känns ny och fräsch, lättsam och rolig. Bra helt enkelt. Eller vad tror ni?

Efter regn kommer solsken?


Jag häromdagen, en solig vårmorgon med latte i handen.

Okej, jag erkänner. Jag borde inte sitta här och skriva. Men det är ju så frestande. Att få dela med sig om allt och alla. Saken är den att jag egentligen borde öppna upp matteboken och plugga stenhårt. Jag är tyvärr inte typen som gillar teoretiska ämnen om det inte är så att jag verkligen är intresserad.

Idag har jag i alla fall haft den goaste dagen på länge. (Haha, nästan iaf.) Hade först hotelllektion i skolan, åkte sedan in till Espresso House med fina Linnéa för en längre frukost/lunch och efter det rundvandring på Radisson Blu. Bl.a. i sviten där både Michael Jackson och Madonna bott, fick lite smaskigt skvaller om den sistnämnda också. Haha! Fruktansvärt lugn och bra dag.

Vi hörs senare, puss!

Just nu



...tar jag en paus från alla mattetal genom att bläddra igenom senaste numret av Sofis Mode och kika på ett avsnitt av OC.

Day & Night


Jag igår på dagen. Shortdress - Zara, Ballerina - Vagabond (gamla), Skinnjacka - Twist & Tango


Gårkvällens outfit. Spetslinne - No-Lita, Jeans - Cheap Monday, Strumpor - Lindex, Skor - Bianco

Förutom att ha startat dagen med att komma flera timmar förtidigt till skolan har jag fått ett riktigt roligt och oförväntat samtal idag. Just nu är jag helt uppe i varv, men berättar mer senare i veckan.

Nu tänkte ta en dusch, skriva klart mitt hotellarbete och sedan frossa i nybakta bullar med mjölk. Mums.

Förresten.. Någon mer än jag som älskar J.Lo's och Veronica Maggios nya album? ;)

Spegel, Spegel



En spegelbild från igår. Kör på den söt-tuffa stilen ikväll med. Kolla in senare för att se dagens olika outfits. Nu skall jag på restaurang. Ha det fint mina vänner!

Igår...


Två bilder från igår som jag hittade på min gamla kompaktkamera från samsung... Duger gott väl, faktiskt.

NU - sola, plugga och gör mig i ordning inför släktkalas. Puss o kram.


RSS 2.0