Maria Aragon



Det behövs nog inga ord. Men Wow. 10 år gammal och med denna rösten, nog för att hon är ett riktigt charmtroll också.

Fint på catwalken: Liu Wen


Dolce & Gabbana, spring -11 (Färgstarkt, mönstrat)

Backstage på Dolce & Gabbana visningen.

Oscar de la Renta, spring -11 (Hade kunnat gifta mig i denna vackra skapelse..)


Alexandre Herchcovitch, spring -11 (Nude, svalt och pastelligt)


Christian Dior, spring -11 (Färgstarkt!)


Dolce & Gabbana - Beauty (Skimrande glans)

Christian Dior - Beauty, spring -11 (Våga ge ansiktet lite mer liv och färg, haka på färgtrenden vad gäller både smink och kläder!)

(Bilder på Liu Wen, style.com)

Sockersöt och fashionable

Monki Nude Hat, Undefined Peach Pleated Dress From Www.Romwe.Com, Lemon Tutu From Zeemo, Opening Ceremony Chunky Mary Jane

Såg just denna outfiten på lookbook.nu
Tjejen är från Hong Kong och jag bara smälte när jag såg bilderna. En sockersöt outfit samtidigt som den andas fashion, lovely!

Hanna F


Hanna Fridh, Mikas

Jag bara älskar denna bilden på Hanna. I det föregående numret av CHIC visar hon upp kläder från olika butikskedjor, här nedan är min favorit! (Då tänker jag inte på stylingen utan mer Hannas pose och uttryck.)


Hanna Fridh, Mikas (för CHIC)

I Will Walk With You, Every Day, Every Step I'll Take





Innan vi stack iväg till Thailand fyndade mamma dessa Esprit boots till mig, för bara någon hundralapp. Vårens boots, absolut. Jag kommer nog att så småningom bo i dessa. Love them!

in the city





Kan inte våren komma nu? Jag är trött på att behöva klä mig varmt jämt.

Idag bar jag i alla fall min Twist&Tango jacka, jeans från Cheap Monday, boots från Din Sko och tröja från Gina Tricot. Skärpet kommer från ett par Zara byxor, väskan köpt i Thailand (Mulberry kopia i äkta skinn.), liksom de handgjorda örhängena och halsduken är gammal.

Whitney Port <3 Bik Bok



To good to be true, right? Tror att detta verkligen kan bli en succé och jag som nyss börjat få upp ögonen lite mer för Bik Bok, har alltid kopplat den norska butikskedjan med "fjortisar" och tråkiga, ofashionable myskläder. Men det har ändrats och ju mer tid jag spenderar i butikerna ju mer läckerheter går det faktiskt att hitta. I oktober får vi se det spännande resultatet, någon mer än jag som är nyfiken? En sneak-peak tack!

Magazines



Bättre välkomnande hade jag aldrig kunnat få. ELLE, trendbibeln plus att det har hunnit landat två CHIC medans jag varit borta. Man behöver ju inte oroa sig för att bli rastlös här hemma i alla fall.

Vanilla lace & love spell



Den långa, och tidiga, flygresan hem startades med en blåbärsfrappe på Dunkin Donuts och där efter dålig flygplansfrukost men ack så goda smoothies de har på flyget. Efter några, eller ganska många, timmar landade vi i Sharjah (ett Arabland som ligger precis intill Dubai). På resan ner till Sharjah kunde man se ut över Dubai och våra blickar nådde världens högsta byggnad som syntes ovanför molnen. Ett 20 minuters stopp inne i flygplatsen och jag hann åskåda flera oljeshejkar med ännu fler heltäckta fruar, ett snabbköp på McDonalds (pomme frites för min del, donken är inte någon favorit precis) och det bästa av allt, jag fyndade två body mistar från Victoria Secret's skönhetsserie. Blev favoriterna Vanilla Lace och Love Spell, det är dom som jag personligen tycker luktar godast. 105 kr st. (15 dollar) gick dom på, inte riktigt, men nästan i prisklassen de ligger på i USA. Efter det gick resan hem väldigt bra och det där stoppet mitt i Arabien någonstans blev plötsligt till den bästa mellanlandningen vi hade kunnat göra.

Nu vill jag bara tacka för mig, tacka er som följt mig på min resa! Men var beredda på många fler inlägg från Thailand, jag har så mycket överblivna och opublicerade bilder att jag inte vet hur jag ska kunna visa er allt. Nu är jag back on track och jag är peppad upp till 1000, för allt. Bloggen, livet och roliga kommande saker och resor. Glöm inte att ni kan följa bloggen på Bloglovin om ni gillar det ni får läsa här hos mig.

morning



I den varmaste pyjamasen jag kunde hitta i garderoben, en stor kopp te och med jetlag ska jag snart göra mig i ordning för skolan. Jag skriver mer senare, nu börjar verkligheten igen. Inget paradis med spontana, lugna dagar. Jag börjar inse sanningen, det är dags att sätta sig i skolbänken igen - och det börjar inget vidare bra, dagen startar nämligen med matteprov. Ha en fin dag!

snapshot



En bild från igår kväll. Nu ska jag gå ill frukosten för en sista gång och sedan njuta av min allra sista kväll, i natt åker jag hem! Se på torsdag i Sverige, förbered er på massa opublicerade bilder och outfits från Thailand!

Black and White



Nu njuter jag av mina allra sista dagar här. På torsdag är jag på hemmaplan igen, räkna då med bildbomber från Thailand nästan var och varannan dag.

details of yesterday





Världens. Finaste. Bröllop. Grattis till min fina syster och hennes man.

Dagens





Allt jag har på mig kommer här från Khao Lak, jag och min plånbok gick lös igår och det blev en hel del. Jag var ju bara tvungen att köpa hatten som mest gav mig filmkänslor från 50-talet, jag tänker också på Nicole Kidman's karaktär i "Australia".  

Yesterday evening




top - H&M, shorts - cheap monday, gammal ring - H&M, gamla gladiatorsandaler - scorett och klocka från Guess

Nymålade naglar från i torsdags och outfit från igår kväll. De där söta fruktnaglarna höll ju inte precis länge, de första frukterna började droppa av en efter en redan samma dag som jag gjorde dom, haha.

Nu är jag vrålhungrig, drabbades av någon matvirus och var sjuk torsdag kväll/natt, vilket inte är så kul med tanke på att jag igår levde på en halv ris och vätske-ersättning. Nu är jag dock fit for fight och ska försöka få i mig lite riktig mat, dock inget starkt... lätt när man befinner sig i Thailand. Haha. 

Ps. En liten extra hälsning till min bror Mikael som fyller år idag. Grattis brorsan!!

Shopping i Phuket


linne - H&M, shorts - bik bok, gammal väska från gina tricot

I onsdags tog vi en varn över till den turistfulla ön Phuket och besökte de allra flesta shoppingcenterna och Phuket town. Jag kan säga såhär, gillar man marknader och stånd med souvenirer eller andra billiga små fynd så kan jag rekomendera deras shoppingcenter som är fulla med stånd och många matställen. Dock var det ingenting för mig. Jag var ute efter Bangkok-känslor på varuhusen, jag vill kunna gå i riktiga butiker men inte fullt så dyra. Ni vet fynda fina kopiaväskor och andra roligheter. Till sist kom vi till Yung Ceylon, det som alla jämför med NK. Jag kan inte hålla med, eller kanske till en viss del, om man tänker på att det var riktiga butiker, vissa hade lite högre priser än andra men långt ifrån priserna på NK. Det var synd att det var vårt sista stopp och vi inte hade så mycket tid, för detta var verkligen stället för mig. Lite tråkigt att man spenderade så mycket tid på de andra ställerna, men så kan det bli. Vi fick i alla fall se mycket, jag kan nu säga vart och vart man inte ska nu, haha.

Här ovan kan ni se vad jag vandrade omkring i. J
ag visar vad jag köpte när jag kommer hem, blev ju inte så mycket men jag fick tag i det jag var ute efter, som tur var. ;)

Det är mycket bilder som tas, men få som jag hinner visa er. Därför tänker jag visa de mesta bilderna och outfitsen när jag är på hemmaplan igen. Det är få dagar kvar, dock ganska fullbokade dagar, som väntar och jag vill hinna njuta fullt ut innan jag tyvärr måste lämna paradiset. Var inte allt för förhoppningsfulla över uppdateringen, så länge får ni ha det så underbart!

Det vankas amerikanskt.



Förresten, här är bikinin jag pratade om. Älskar den, må vara den snyggaste jag har. Snyggare hade det varit om jag ursprungligen var från USA, men man kan ju alltid låtsas och det räcker med att tycka att flaggan är fin. Haha. 100 kr gick denna på här i Khao Lak, det fanns billigare men denna var lite finare i kvalitén.

Imorgon tar vi en varn till Phuket och åker runt till olika shoppingcenter. Så det blir alltså en heldag med shopping och förhoppningsvis finns det något Starbuckscafé där. Vi ska antagligen också få se några sevärdheter där. Jag uppdaterar imorgon eftermiddag/kväll.

On our way to beach







Häromdagen påväg ner till stranden. Jag skulle bokstavligt talat kunna bo i dessa jeansshorts från Cheap Monday. Dom är lätt mitt bästa år 2010, även min shortdress som jag köpte i Krakow (Zara) är väldigt älskad och åker nog på ikväll om jag inte bestämmer mig för min svarta spetsfodral från Gina Tricot. Också ett köp från förra året. Har knappt hunnit med några riktiga kap nu 2011, jo, förutom ett par Esprit boots som mamma haffade åt mig dagarna innan vi åkte. Ska visa er dom när jag är på hemmaplan igen!

 

Fruitnails and valentine





Glad alla hjärtans dag vill jag börja med att säga! Idag är det dagen då man firar sin kärlek till någon eller till alla som betyder mycket för än. Jag och familjen kommer att fira med god middagsbuffé, underhållning osv. Jag hoppas att ni får det minst lika trevligt i Sverige!

På bilderna ser ni min sysselsättning nu efter en lång dag på White Sand Beach. Spana också in mina nyfixade naglar. Gjorde det på stranden för 100 kr, fick manikyrbehandling och nagelmålning, och jag kan verkligen säga att mina naglar behövde den där manikyren. ;)

Nu ska jag och mina godissöta naglar vandra till kvällens alla hjärtans dag- firande. Kramar!

The day before yesterday



Jag häromdagen. Ska strax ut och göra lite butiker. Har spanat in en bikini i USAs flaggmönster, det var kärlek vid första ögonkastet. Hoppas att allt är bra med er, extra pussar och kramar till mina fina vänner och familj där hemma!

Living life in Thailand






Want


Någon dag ska vi ta en heldag över till Phuket för att shoppa och ha roligt. Khao Lak har nämligen bara billiga slafskläder som man inte vill ha. Då tänker jag leta efter solglasögon i denna stil från Bik Bok, gärna svarta eller i någon häftig färg. T.ex. några liknande Jil Sander i limegrönt. Förutom det tänker jag spana efter en Birkin eller Miu Miu väska eftersom att jag inte köpte någon i Turkiet i somras... tyckte det var mycket pengar för en fejkvara.

Tyvärr så regnar det hos oss nu, klockan är snart sju, men vi ska försöka ta oss in till samhället och äta middag i alla fall. Förresten igår blev vi bjudna på 5-rätters middag på hotellet vid stranden, otroligt mysigt och gott. Ikväll blir det dock en mindre lyxig restaurang och någon go thairätt, precis som det ska vara.

Peace & love /Isabel

Beach outfit







Brun kan man kanske inte riktigt kalla mig, men så småningom! Idag på stranden hade jag jeansshorts från cheap monday, gammal skjorta från H&M och fliflops som jag köpte här förra året.


Dop-outfit




ny skinnjacka från twist&tango, gamla boots - din sko, gammal klänning - gina tricot, gammal päls från H&M någon gång i tiden

Från dopet som jag var på i söndags. Tänkte att ni kunde få se vad jag bar.

Thai Sunset



För inte allt för många minuter sedan. Bakom utsikten på en stor trädgård, hotellvillor och havet kunde man se solnedgången glimta fram. Var bara tvungna att visa er. Kommer ihåg när jag var i Koh Chang och jag gick upp på View Point för att åskåda och fotografera en av världens finaste solnedgångar. Solnedgångar är nog något av det vackraste jag vet.

Hugs fr. thai!

Relaxing in thai.



Flygresan tog "bara" 10 timmar denna gången, jag sov inte en blund men hade laddat upp med godis och film. Jag älskar att flyga, det är mysigt och spännande.

Nu sitter jag i alla fall i hotellrummet och eftersom att vi kom fram tidigt imorse har jag kunnat ligga och slappa på stranden hela dagen. Självklart har vi också ätit på vårt favorit lunchställe. För övrigt sitter jag i min morgonrock, i hotell-flipflopsen och ska alldeles strax göra mig i ordning. Ikväll bjuder hotellet oss på middag, just för att vi har bott här tidigare. Lyxigt va? ;) Haha.

Just det, i början av flygresan fick jag sitta bredvid Hans Falén, ni vet han från "När & Fjärran". Haha, lite kul. ;)

Nu ska jag mumsa på godis och fixa naglarna, hoppas att ni har det bra i Sverige! Puss o kram.

Från i lördags.



Här kommer en outfit jag inte hannuit ladda upp. Förmodeligen sitter jag på flygplanet nu, men jag önskar er en trevlig dag!

Fint Tips: Emma O Clothing


(Tryck på bilden för att besöka webshopen.)

Modellen och bloggerskan Emma Östergren har nu tillsammans med pojkvännen James startat hennes egna webshop. Alla plagg är virkade och handgjorda, så bli inte förstummade av priserna. De är inte alls dyra, speciellt inte med tanke på all energi som läggs på plaggen. Tycker att kollektionen och bilderna är superfina!


black and blue

Ni kommer att få se lite outfits från helgen framöver, jag har inte hunnit ladda upp dom än. Här är fredagens!






jeans - acne, polotröja - gammal, skärp - gammalt, halsband - Medero i Göteborg

Tänkte förinställa lite inlägg till er eftersom att jag inte kommer att kunna/ha tid till att blogga. Direkt efter skolan imorgon bär det av till en salong för hår- och make och senare blir det modevisning. Hela onsdagen spenderar jag i stort sätt på ett flygplan. Dock så ska jag försöka att uppdatera lite då och då från Khao Lak (Thailand). :)

Dop







Nu ska jag iväg på dop! Slänger in hela outfiten senare, ha en fin dag!

Basics and swallows





Två enkla linnen från H&M och halsband med svalor från Åhléns. Nu är jag nog fullt redo för att åka till värmen. Det viktigaste är inhandlat och också så nerpackat.

Sött tips!



En sprillans ny "alla hjärtansdag" doft hos The Body Shop, tipstipstips! Den doftar sött, fruktigt och gulligt i lukt av jordgubb. Jag kanske blir illa tvungen till att bryta mitt egna shoppingförbud på body shop för denna parfyms skull... jag vill så gärna gå runt och dofta jordgubbe i sommar! Det är Limited Edition, så skynda fynda! (De med medlemskort får det för ett riktigt bra pris nu..!)


Friday





Min fredag har än så länge sett ut såhär. Två lektioner i skolan i vanlig ordning och sedan gjorde jag mig en god pannkakslunch, mums! Nu sitter jag med ansiktsmask och kollar på OC, ska dock sätta igång med pluggaet och packa lite, vi hörs senare! Pöss.

Butterfly


Topp från H&M

Mamma kom hem med denna fina t-shirten/toppen för några dagar sedan, helt utan medvetenhet om att det var en av Elins plagg. Vet inte hur många olika toppar av den här stilen jag har nu, men det är kul med olika tryck och lite loose-känsla på denna typ av plagg!

Update. Tack anna som äntligen gjorde det klart för mig varför det står "favorit" på lappen. Tröjan är inte från hennes kollektion men det är en av hennes favorier ur H&M-kollektionen. Jag och mamma satt just och diskutera detta om tröjan, haha.


Happiness and some words.


Mumma!


It feels really good right at the moment.

Måste pusta ut lite. Dagens konståkningspass var både det värsta och allra bästa någonsin. Hela jag mår så bra nu, trots att min kropp känns skakig av den ovanligt hårda träningen. Vi hade en lärare som vi inte brukar ha och hon körde gärnet med oss, men hon var väldigt peppande och glad - vilket jag behöver. Jag behöver någon som tränar hårt med än men som har förståelse för att det är jobbigt och peppar än till att bli bättre. Hon visade mig den riktiga farten som man ska ha när man åker och när hon åkte omkring med mig i handen kändes det som att jag flög fram. Och jag som trodde att jag redan hade ganska bra fart i min åkning...

Nog om detta. Nu har jag tagit en riktigt skön dusch och ätit en god pasta. Nu ska spendera resten kvällen i soffan och titta på stylisterna. Jag hade också tänkt bläddra lite i ett par broschyrer om Korsika.

Jag är så lycklig idag, speciellt efter denna träning. Jag känner att jag har koll på livet och bara om en vecka sitter jag i favoritlandet Thailand vilket känns underbart. Min älskade, fina, bästaaste syster ska gifta sig där vilket glädjer mig ännu mer. Jag är så peppad på detta året och inför gymnasiet efter sommaren att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Nu ska jag sluta babbla och faktiskt bara vila. Gud så skönt! 

Pussar & kramar till er! Tack för att ni läser min blogg, ni är bäst.  


förtrollande





Två bilder på Devon Aoki i Elle editorial feb. Vet inte vad jag ska säga, det är bara så fruktansvärt fint.

RSS 2.0