MOVING


(tryck på bilden för att komma till nya bloggen)
Nu lämnar jag blogg.se bakom för mig för en ny, rolig och spännande tid på freshnet.se! Tack för att ni har varit med mig den här tiden, stöttat och funnits där. Jag hoppas ni följer med mig på mina nya äventyr! VI SES HÄR.


present.



En liten present från min söta mormor. Jag älskar det!

Ps... Jag är så förbannat sur på mig själv för att jag glömde mina två absoluta favorit ringar (även bland de dyraste jag ägde) i Stockholm på ett presskontor... Jag saknar dom så mycket att de svider, och det är inte första gången det händer heller... Det händer alltid att jag glömmer dom på en toalett eller så. Arrgh.

H&M a/w -11



Jag är kär i den ljusbeiga hatten och kappan i samma färg, som visas bland de första outfitsen. Det kommer en hel del fint i slutet med... som t.ex. den stickade blå-gröna (kan inte komma på namnet på färgen) tröjan, den grön-rutiga sjalen, franskjolen eller de sköna materialmixarna på jackorna.

hemma-outfit.



Såhär går jag klädd idag på min lediga dag. Shorts köpta förra året - Zara, gammal korsett-topp från förra/för-förra året - Lindex, kofta - JC

Triss



Just nu ute i solen: Mormor kom hit med en förtidig och väldigt fin skolavslutningspresent (visar senare!), jag gjorde en riktigt tjock och god smoothie till lunch och så lite blommor på det.

Hoppas ni har en underbar dag!

words.


Just a dream of mine



En dröm jag har är att få uppleva en riktig amerikansk New York-jul, precis som i alla filmer och helst i en svit på ett hotell eller varför inte ett mysig hus med öppen spis! Jul i New York verkar så speciellt och riktigt, riktigt mysigt. Nej. nu ska vi inte börja med höst och vinter redan, sommaren har ju precis börjat!

Tjuvkika


Issa, Acne (style.com)

Okej, jag var tvungen att ta en titt på höstens visningar... Jag kikade tidigare i vår men då fanns det inte mycket att se och det brukar jag tycka är bäst. Jag vill inte redan börja tänk på höst och vinter. Dock är modet fantastiskt snyggt under den första perioden på höstsäsongen, helst ska man befinna sig i London eller Paris... I alla fall, jag hann skåda några fina trender innan jag stoppade mig själv från att titta för mycket på höst & vinter - kollektionerna.

- Färger, tack gode gud för det. Vi behöver inte endast gå i svart, kaki och mörka vinröda färger - även till hösten är det okej att gå och lysa lite granna, tjiho. Jag uppmärksammade också den manliga looken med herr-influerade skor med strumpor, hattar och kostymer. Mönster klickar, pälsdetaljer, spetsdetaljer och ljusa rosa toner var annat fint som jag la märke till.

Ps. På ett presskontor för ett tag sedan la jag på minnet att jackan med fårullspäls fortfarande är något att satsa på även denna hösten/vintern. Kanske ska ta och spendera lite pengar på en i år då...?


Casting



Som vanligt är inte mina casting-outfits mycket att visa: jeans + linne + klackar, hehe. Men det var i alla fall otroligt rolgit att få gå på casting igen, speciellt för en sådan stor butikskedja, Monki, som jag själv älskar att handla i. Bilden ovan är från igår, enkelt och snyggt att glida runt i här hemma.

get stupid and wild



Det finns otroligt många fler snygga bilder på Daphne för Numéro, och de hittar ni här.

beauty


Penélope Cruz i Vogue Juni 11

Må vara en av världens vackraste kvinnor..

knit


Tröja // Monki

Ska strax bege mig ut på en powerwalk med en vän, få bort all överbliven pizza och kakor från dagen. En sommarkväll som denna hade jag gärna slängt på en av koftorna ovan, fint till det hade varit ett par Dr. Martens eller varför inte bara ett par converse!


the little red one



klänning - h&m, hatt - thailand, converse

in the moment



source: stockholmstreetstyle


This is a good day



Hela dagens kommer upp lite senare. Nu ska jag hoppa ur dagens kalaskläder, sätta på något betydligt bekvämare och börja packa..!

españa


// source //

Om en vecka senare sitter jag på planet på väg till España, som sagt får bloggen lida lite då, men jag lovar att förinställa några inlägg åt er. För att få lite Spanska modekänslor tyckte jag att denna bilden passade perfekt, otroligt fint!


Hometown Glory



Picknick och mys vid sjön med denna skönheten.

Ni får förlåta mig för den dåliga uppdateringen när det kommer till outfits. Det blir mest vardagsbilder nu, men det är just för att jag inte gör något annat än spenderar dagarna i bikinis i solen. Men nya outfitsbilder kommer redan imorgon, så länge - titta vad härligt vi har det vid vår fina sjö!

I sommar sover jag i...



... denna söta pyjamasen från H&M, 199 rixdaler går den på. Kände för något nytt och fräscht, ännu bättre hade det varit om den var i creme-vitt, men i svart den passar hela året runt åtminstone.

NU ska jag dricka upp min morgon-latte och packa badväskan. Ha en fin dag i solen, laater!

At a friend's house





Music on my mind




Vanilla Love


Från vänster till höger: Hårmist, pink sugar - Åhléns. Bodymist, vanilla - The Body Shop. Eau de toilette, Alyssa Ashley - bl.a. åhléns, kicks, grand parfymeri m.fl. Shimmer lotion, vanilla spice - The body shop. Victoria's Secret, vanilla lace - överallt utomlands förutom i Sverige... (köpte min i sharjah) finns dock på nätet att köpa här.

Jag är riktigt svag för just vanilj. Vanilj i alla dess former och dofter. I allt ifrån pannkakor och bakelser till parfymer. Detta är min samling, missade att ställa dit mitt älskade vaniljsocker... he-he.


Tips: Sommarläsning


Dessa tar jag med mig på mina resor i sommar:Candance Bushnell's 'The Carrie Diaries' 1 (den andra kommer ut i höst) - Carrie före Sex and the city. Sophie Kinsella's 'En shopaholic säger ja' och 'En shopaholic får en syster' - Har man läst de första två böckerna blir man fast och nu tänker jag läsa alla Shopaholic-böckerna.

Igår inhandlades sommarens bokläsning. På både Akademibokhandeln och Bokia brukar de har erbjudande där man får välja 4 böcker för 3, hur bra är inte det?

Mamma fick lov att välja en, så tog jag tre  till mig själv och ovanför ser ni mina val. Ville haft The Carrie Diaries i riktig bok, ägaren blev väldigt intrsserad av mig och sa att han kunde fixa så att jag fick den 3:e på köpet trots om jag inte valde dom alla i pocket-varianter... Trots den fina gesten så fick jag avstå, det fick bli pocket ändå... man måste ju tänka på vikten när man ska ut och flyga. Nästa bok-köp kommer att bli: Sex and the city (när jag nu finner den) och Modellsommar.

Hela gårdagens



Jag igår, klädd för brunch. Jag bar: ballerina från åhléns, gamla over knee, jeansshorts - weekday, bälte - accesorize, t-shirt - åhléns, gammal kappa från nerstängd butik i stan, solglasögon - gina tricot

Sommarplaner


Thailand 2011

Jag vet att ni är nyfikna på sommarens planer, så jag ska låta er veta.

Åker en vecka till Spanien i juni med mina två bästa vänner. Det är lättviktspackning som gäller och datorn får stanna hemma, jag förinställer inlägg och uppdaterar er istället när jag är hemma.

Fyra dagar efter hemkomsten från Spanien ska jag ha packat om för nytt, för 6 veckors tid. Då lämnar jag svensk sommar för att leva hotelliv på Korsika - dock mycket jobb.

Efter några veckors praktik/jobb kommer mina föräldrar ner för att stanna en vecka och sedan åker jag, tillsammans med dom, på äventyr runt på Korsika. Sedan bär det av till Nice där vi kommer att leva livet på Fransk Rivieran i en vecka.

Hela min vistelse i Franskrike kommer självklart att dokumenteras på bloggen och ni kommer att kunna följa mig som vanligt varje dag - fast i en annan del av världen! (Räkna med ännu roligare och intressantare inlägg under den tiden..)

Yesterday's details


Slänger upp hela oufiten lite senare.

Chocolate flowers



I min trädgård kan man hitta dessa chokladblommor - ja, dom doftar precis som choklad. Gissa om de är min favoriter?!

Lazy day



Denna dag spenderas i solstolen med Elle, en rese guide om Nice och en kall Coca Cola. U.n.d.e.r.b.a.r.t.

an old one with elsa hosk



Jag vet att denna rörliga lookbooken är från i januari, men jag älskar denna filmen. Den är så fin, inspirerande och underbar att titta på nu när sommaren är här.

broken hearted girl


2 juni



Bättre dag kunde jag inte ha fått. Massa prat, brunch och en mysig runda i stan. Senare kom min andra favorit och vi tre gick på en powerwalk och satte oss sedan ner för mer detaljerad planering av vår kommande Spanien-resa. Man måste älska lediga dagar.

Brunch time



Jag är uppe med tuppen idag, och det älskar jag. Ska snart iväg på brunch med en vän, bara för att det inte kommer att bli så mycket sådant denna sommaren. Inte bra för plånboken som är som ett eko just nu (fattar inte hur...) men väldigt bra för umgänget och hjärtat som gärna fylls med lite vänskap nu innan jag åker iväg på alla äventyr.

Ha en fin dag! xoxo

Svävandes någonstans högt ovanför rosa moln.

Vad ska man säga... jag är förvirrad. Jag är så sugen på en ny blogg på blogspot (sanningen är att det ligger en där, fast utan innehåll), men samtidigt älskar jag min blogg här. Det är dock så fruktansvärt skönt att bara starta om och rensa bort gamla inlägg, men samtidigt vill man ha kvar dom som minne av vad man åstadkommit.

Jag är lite väl pedantisk ibland och jag klarar inte av när jag inte har koll på min blogg - ibland känns det som att det inte finns något riktigt ämne i bloggen. Jag tror det bara är jag som spårat lite, men jag gillar att hålla mig till mina intressen/ämnen som jag faktiskt kan någonting om. Det jag är ute efter att uppnå är: en stilren känsla med mycket bilder och varierande inlägg. Jag vill dela med mig om mitt liv som modell, av mina outfits och mitt intresse för mode och skönhet. Med lagom (hehe) mycket text och fruktansvärt mycket och inspirerande bilder. Lyckas jag?

Jag vill inte börja spåra ut och starta upp en helt ny blogg, denna bloggen har jag jobbat med under en lång tid nu, men är den för varierad? Eller är det alledeles lagom variation på inläggen? Haha, bäst jag slutar innan jag freakar ut. Nu är det upp till er att hjälpa mig - nu har ni er chans att säga ifrån och jag har min att ändra och redigera på sånt som är bra vs. dåligt!


(google.se) rose de nuages

Kan ni inte ge mig lite respons? Vad vill ni läsa mer respektive mindre om? Vad är bra/dåligt? Hit me!


varför känner jag mig träffad?



Hm... det känns som att detta var riktat mot mig, jag förstår inte varför, men för säkerhets skull - okej då, jag ska väl vara lite mer sparsam... det borde ni andra shoppingfreaks där ute också vara! Sommaren behöver pengarna, man vill ju inte missa några roligheter, right?

quality time



Bästa platsen för lite kvalitétstid är helt klart min trädgård. Perfekt för avslappning och när man bara vill ligga i solen och läsa, planera saker och inspireras. Extra bra blir det med en god lunch, i detta fall pasta- och kycklingsallad, isté och senaste numret av Elle.

Bora Bora


ph: fourseasons.com/borabora

Drömmer mig bort lite granna.. bort till bora bora, så långt bort man komma egentligen, haha. Bara titta på bilderna ovan och jag är säker på att ni blir likna sugna som mig. Jag vet att det kostar skjortan att åka dit, men man kan alltid drömma - och en dag kanske man kan hoppas på att få ett jobb på ett hotell liknande det ovan... vilket drömjobb man hade haft, haha.

Gårdagens val ||


Igår kväll drog jag på mig en långklänning från h&m, gammal jeansjacka från Lindex, väska från Åhléns och hatt från h&m.

Sitter och lyssnar på den här låten, av ett av mina favorit band / favorit artister. Annars hade jag tänkt att gå ut och sätt mig i solen, har nu en veckas ledighet, sedan en dag i skolan plus avslutning. Göttigt värre!

Gårdagens val


shorts - lindex, t-shirt - h&m, skinnjacka - Twist & Tango, solisar - åhléns

Mad tanke på hur rejält jag försov mig igår så fick det bli som det blev. Detta var inte alls vad jag hade tänkt eller vad som passade det varma vädret, haha, men så kan det bli.

RSS 2.0