Fransigt

Har en relativt NY PONCHO på mig idag, fick den av mamma i fredags och den kommer från Åhléns/Complement.

I övrigt har jag marinblå byxor från Zara, gammal kofta från Zara och vanligt baslinen från Gina Tricot, bootsen är Björn Borg.




Time for bed

Ville bara meddela att för några dagar framåt kommer bloggandet att bli lite lidande. Är varken hemma på fredag eller lördag då jag har plåtning och modevisningar, imorgon är det skola, träning och skönhetsfix innan jobben och hela söndagen kommer gå åt till plugg. Så om jag inte uppdaterar mer än en gång/dag vet ni varför!

Nu ska fixa lite innan skolan imorgon oc hsedan kallar sängen, har dock sovmorgon imorn men behöver varje sekunds sömn jag kan få!


En bild från augusti.

Show up Fashion award 2010

För alla som bor i Göteborg eller runt omkring Borås är det nu dags för en modemässa på lördag. Det kommer att bli tre visningar (som jag ska gå) plus en stor utförsäljning som nelly.com har, så missa inte det!



Tänkte inte blogga om det i förväg men häromdagen fick jag reda på att det var en mässa, så det betyder ju att alla kan komma - men endast med förbokade biljetter! Gå in HÄR för att boka dom och om man är över 18 får man även vistas på galan på kvällen, då blir det dock en aning dyrare.


En (dålig) bild på mig från en modevisning för 28 street förra hösten, om jag inte mins helt fel..


Godmorgon!

Åå, vad man är uppe med tuppen nu för tiden! Men detta är ingenting emot på fredag, då ska jag plåta i jönköping och mitt tåg går klockan 6:57... men det ska bli kul!





Nu ska jag dra mig mot skolan, idag är det matlagning som står på schemat.. inte taggad. MEn efter skolan blir det en runda på stan med bästa vännerna oh sedan dans, me likey!

Hallon och Blåbär





Startade veckan igår med att baka en Hallon- och blåbärspaj. Fanns lite över tills idag, gottigott!

Show by Kling



Har följt varje avsnitt av Elin Klings show och nu har äntligen säsong 2 börjat. I första avsnittet får vi följa med Elin till New York, spännande spännande. ;)

Monday, time for school

Just nu har jag så fruktansvärt många olika outfits i mitt huvud men jag får ingen chans till att bära dom, jag vet itne varför men det gör mig lite ledsen, haha! Men jag ska försöka komma ihåg alla mina kreaktioner som pågår varje dag i huvudet på mig och jag ska bära det snart, så fort jag får en passande dag. Jag är i stan varje dag men jag är fortfarande i skolan arje dag och 2/5 dagar går vi i kock-kläder hela dagarna, då kan man itne ha något specifikt då man känner sig lagom ofräsch och lagom stressad vid ombyten.. ;)

Här har ni i alla fall dagens!


Jag har på mig jeans från cheap monday, boots - din sko, linne från diesel, halsband - medero, kofta - gina tricot och gammal skinnjacka från gina tricot. Örhängerna kommer från Cecielie Melli, ett danskt märke.


Nu funderar jag på att ställa mig och baka en hallon- och blåbärspaj
, efter allt slit med läxor hade det suttit finfintt!

Förresten, jag kom på en idé tidigare, jag funderar på att ta ett fint, sött och blommigt block och skriva ner min favorit recept i. Just nu ligger det bara löslappar i en låda med kladdigt skrivna recept på. Jag tänkte att det hade varit kul och så tänker jag skriva ner punkt för punkt hur man gör godheterna också. Pyssligt, lite mysigt och typiskt något som min farmor skulle ha gjort. I like it.


Leopard

Jag sitter och funderar om jag verkligen tycker det är snyggt, med en leopardkappa alltså. Jag tror banne mig att jag tycker det och faktiskt är det den billigaste av de alla, från Gina Tricot, som jag tycker är snyggast.

Vad tycker ni, HISS eller DISS till leopardjackan?


ginatricot, 599 rixdaler

Sunday morning

Godmorgon alla solstrålar!
Min lördag igår blev precis vad jag behövde. Jag satt här hemma i en sportbh, med leggings och en go tröja. Jag lät tv:n och datorn underhålla mig och jag struntade i alla måsten som jag hade. Ja, förutom att jag faktiskt jobbade lite med mitt arbete i skolan, men jag kände för det (kan ni tänka er?). På kvällen fick jag god mat och sedan blev det mys med filmen Prince of Persia, tyckte om den! Gillar Gemma som skådespelerska och jag ahr alltid tyckt om denna typen av filmer.

Idag ska jag försöka få gjort mer än igår och jag ska bl.a. ta kort på min nya poncho som jag fick i fredags.. har inte orkat, vilken bloggerska va!


Saknar alla härliga sommarfrukostar..


Grekiskt

Detta var vad jag åt till lunch idag. Slängde ihop en grekisk sallad bestående av tomater, paprika, rucola, gurka och rödlök. Toppade med svarta oliver, fetaost och lite olivolja som jag hade blandat med peppar och salt.


Hats

En hatt som jag gärna skulle äga är denna.. det finns även en lika snygg på Åhléns, tror dock att den är dyrare. H&M har en annan i brunt, lite större, höstigare och flashigare hatt som jag med vill ha... hittade dock itne den på hemsidan.

En av de hattar jag vill ha till hösten, från H&M.


Elsas Värld

Äntligen kommer snart Sofi Fahrmans uppföljare av "Elsas Mode" ut. Längtar faktiskt lite, tänker köpa med mig den till Thailand i februari. Kommer att ha fullt upp hela nästa Thailand-resa, men en bok ska jag nog hinna med.. Boken släpps ut någon gång i Oktober.


Give me!

Detta är egentligen löjligt för jag vill verkligen ha allt från Acne's kollektion och en hel del av Filippa K's också, sedan finns det en grymt snygg kappa från French Connection som inte skulle sitta fel men som jag inte fann någon bild på. Men jag måste ändå visa er vad jag springer in och klämmer, känner, tittar och njuter av för ett ögonblick nästan varje dag... på Åhléns. Om man bara kudne vara rik för en stund.. eller mer.


Mockajackan med ullkrage (från ACNE) har jag spanat in sedan första dagen jag såg den komma in på Åhléns City och det var då jag även tänkte "Jaså, det är fårull som kommer att gälla i höst/vinter..", gissa om jag hade rätt. ;) Still want it!

Dagens mycket enkla


(Dressat, chict och stilrent.. läs intervjun som mdoette gjorde med mig HÄR.)

Idag har ju sprungit runt i en enkel outfit, så som man ska klä sig som modell helt enkelt...

Högklackade boots - din sko (när det var dags för skola bytte jag om till converse), jeans - Miss Sixty, kavaj - Lindex, haldsuk - gina tricot, väska - bianco


Dagens Plåtning

Hej bloggen!
Nu är jag hemma efter en lång dag. Startade med en plåtning för ett stort klädföretag i Sverige och avslutade dagen med en mattelektion, men nu är jag äntligen hemma. Plåtningen har varit riktigt rolig och nu ska jag låta er få reda på vad det är jag har sysslat med hela förmiddagen..


Här har ju hållit hus idag.. har plåtats för Lindex Street Stories. :) 

Laddar upp!

Snart ska jag göra i ordning en nyttig men god frukost. Det vakas plåtning.





Me right now. Enkelt klädd och utan smink, sedan är man redo för att träffa sina klienter och bli ompysslad som plåtningens drottning. ;)

Guldfynd by Kenza



Nu är Kenzas kollektion för Guldfynd ute i butik och här visar hon upp sina ringar från kollektionen. Tycker om de allihop men skulle definitivt inte lägga ner pengar på de allihop. Men bra jobbat av Kenza! Hon har även gjort halsband, örhängen och armband som ni kan kolla upp på hemsidan eller i butikerna.

Vad tycker ni om Kenzas kollektion för Guldfynd? :)

Intervjun ligger uppe!

HÄR kan ni gå in för att läsa om intervjun som jag gjorde med modette. Anledningen till intervjun var för att jag vann "Veckans blogg" hos dom och därmed gör man ett ropertage om bloggerskan. Väldigt roligt att få hamna på modette's sida, för tredje gången också!


Från i somras.. har för första gången lite bildbrist, haft mycket för mig under veckan.

NU sitter jag med en ansiktsmask, håret uppe i en turban och med nyrakade, smorjda ben. Har kommit hem efter konståkningen och en tallrik med Oves gatukök. Strax ska jag fixa till mina korta, omålade naglar (ett måste när man går på min gymnasielinje) och lacka tånaglarna. Jag gör mig alltså redo inför en plåtning imorgon! Om jag får lov ska jag ge er någon backstage bild och så kanske jag kan avslöja vad det är för jobb.
Kan ni gissa? Det är i alla för en stor klädkedja's hemsida!

Time for some real happiness

Ni kan inte ana hur bra mitt liv är just nu. Man måste få säga och dela med sig av sina lyckliga dar lika mycket som man delar med sig av de sämre delarna av livet, vi ska sprida ut glädje och därför måste jag få ur mig lite lycka till er.

Jag har 3 modelljobb väntandes på mig, fick ett till idag som jag berättar mer om på fredag då jobbet är och annars tycker jag bara att livet flyter på väldigt bra för tillfället. Förutom alla roliga jobb har jag vunnit "Veckans blogg" hos modette, vilket är otroligt roligt. Tänk hur livet kan göra vändningar från dag till dag hela tiden, det behöver inte vara något stort, det kan bara vara t.ex. hur man presterar från en dag till en annan.

Nog om mitt tjöt på lycka i livet.. haha. Ska strax hoppa i bädd efter ett danspass, en skön dusch, en donut och ansiktsmask. Med lite sömn och vatten tills på fredag hoppas jag på att ha kunnat lyfta upp lystern i hyn, det väntas plåtning för en stor kläd-kedja.

Vi hörs imorgon med förhoppningsvis roligare inlägg!


I Thailand känner jag känner mig som mest lycklig, även fri och utvilad.



Eller kanske ännu bättre, framför kameran, shoppandes eller fikandes med vänner.

Me likey

Någon mer än jag som tycker att det är grymt snyggt med en matchande, dressad look i samma koncept? I love it, här är två exempel!


Vanillascented.


Elin Kling. (style.com)

Nytt; dagens

I lördags kunde jag inte bara lämna Gina Tricot utan denna otroligt snygga, sköna kofta och heller inte denna mysiga halsduk. Jag vet att jag precis har köpt en liknande halsduk fast i senapsgulfärg, men jag älskar dom sedan 1 år tillbaka och skulle gärna ha en till i samma modell..!




Såhär såg jag även ut idag. Kofta, 199 kr. Halsduk, tror det var runt 150 kr(?).


Tack!

Titta så bra denna vecka starta för mig!
Tack snälla modette, detta är jag väldigt tacksam över! :)


Här kan ni läsa, kommer under veckan att komma upp ett reportage med mig. :)


Nothing is impossible


ph: Beatrice Törnros

Söndag

Morn Morn!
Har precis klivit ur duschen och satt på mig något så enkelt som ett par sköna strumpbyxor och killtröja. Igår kväll var det fest som gällde och lördagen i övrigt var väldigt mysigt spenderad med mina bästa vänner. Ska strax ut på en promenad så jag ville mest bara önska er en skön söndag, i vanliga fall brukar det vara min skönhetsdag, söndagar är faktiskt bättre än vad man ibland kan tycka.. Ha en underbar dag, hösten är bäst på söndagar tycker jag!


Right now..

Maxiskirt


långkjol - hm, converse, randig tröja - gammal från gina, skinnjacka - zara, väska - åhléns

Theyskens' Thoery



Enkelt kan ibland vara snyggast, kolla in Theyskens' Thoery vårkollektion -11. Tunna, svepande, klassiska och stilrena kläder.

Förresten!
Om två veckor får ni hänga med på två modelljobb, ska till jönköping och borås för modeplåtning och modevisningar. Ni har ju inte fått veta så mycket om mitt modell-yrke ännu, startade denna blogg när modelljobben inte var igång riktigt efter sommarlovet. Sedan varierar det från månad till månad och jobb-antalet går upp och ner hela tiden, men nu blir det två jobb på två dar som jag ska försöka visa lite backstage-bilder från. :)


friday








3 år gamla boots - björn borg, nya jeans - cheap monday, cheap monday linne, halsduk - gina tricot, mössa- cheap monday, gammal skinnjacka - gina tricot, klocka - one

NU, städa undan alla klädhögar i mitt rum och utanför, städa upp på skrivbordet och fixa i ordning bland mina bilder, lokalminnet är fullt (igen) trots mitt stora extern-minne...

one, two, three






jeans - zoul/MQ, boots - Björn Borg, T-shirt - Gina tricot, parkasjacka - åhléns, att., väska - åhléns, wera


Ska strax sätta mig framför idol med den sista biten av kärleksmumsen och bara ta det lugnt. Vi hörs imorgon, ha en skön kväll! :)

Godmorgon!

Har precis stoppat i mig en god, grov macka med stekt skinka och ägg, tack mamma! Om 45 minuter ska jag sakta och försiktigt börja ta mig till bussen, så det är dags för mig att börja göra mig i ordning. Kör på lite baggy/kill - stil på outfiten idag. Ni får se senare! :)


Victory! ("täcker morgontröttheten"..)


Zara LookBook

När jag häromdagen såg en att känd butikskedja (minns inte vilken) fortfarande säljer jeansleggings nästan dog jag. Var inte det typ, så 2007? ;)

Enligt mig är jeans mer än rätt, skippa alla jeansleggings och sätt på dig ett par riktiga, snygga jeans. Allt från klassiskt mörka, höga till boyfriend-jeansen. Ändå är jag en person som älskar leggings i olika former, mönster och material, men ibland är det skönt att kunna vara trendig i ett enkelt basplagg. Ibland är faktiskt enkelt mer rätt än något annat.

Kolla in Zara's senaste jeans-lookbook!






Kärleksmums

Give som love, make a cookie.





Min snälla pappa gjorde tillslut, efter mycket tjat, en kärleksmums åt mig. Min personliga favorit, så gott haha!


Blue, Green, Brown, Pink




Min vackra vän Nellie, fotat av mig i Augusti -10

s/s 2011

ph: style.com
collage: jag


- Svala tyger så som svala färger, bas- och naturfärger, extrema färgklickar, klotrunda solglasögon, transperant, luva, den klassiska mittbenan m.m.

Kanske lite tidigt att tänka på, men det är lika gärna bra att kolla in vårens trender i tid. Inget fel med det, höll på att fortsätta och skriva "inget rätt med det" men det är ju mer än rätt.


Datum ute!

Den 10 Oktober klockan 19.00 kör Gossip Girl säsong 4 igång, tjoho!
Min vän Kelly sa även att den snart kommer ut på sidor som t.ex. ch131.com, jag brukar kolla där om ja har missat något i en serie jag följer men tycker mycket bättre om att följa serier på tv - då blir det mycket mer spännande enligt mig och det nästan kliar i fingrarna för man knappt kan vänta på kommande avsnitt! Men, för er som inte klarar av att vänta en vecka mellan varje avsnitt kan ju alltid använda er av hemsidan jag just nämnde.



För min och alla andra Gossip Girl-fans skull kan ni väl gå in här och trycka på GILLA-knappen!

olivgrönt & brunt


- vanillascented

Me loves pancakes

Fick lov att bjuda vännen på pannkakor, hon tackade ja efter att jag tvingat henne läsa vad jag hade skrivit om pannkaks-situationen i föregående inlägg, hon blev inte lika negativ efter att ha ätit dom. Sedan blev jag nöjd o gla'.

Dags för mig att börja leta fakta till min resebroschyr om Raffles Hotel, ett arbete som jag snart ska påbörja i skolan, har just bestämt mig för vad jag ska skriva om, nu väntar bara resten och det viktigaste - innehållet.




foton och tillagning av mig.

HEAT

I fredags hade jag 3 timmars håltimamr och "sprang" (slow-walkade mera, för att dröja ut tiden) därför runt i stan. Hälsade på hos Åhléns parfymeri och blev då på-hoppad av en dam som gjorde lite extra reklam för Beyoncés parfym nyhet, HEAT. Jag låtsades självklart att jag skulle fundera eftersom att den var både i extrapris och god. Bad om att få den på handleden, för jag ville se hur den doftade på, jag tyckte ju den var god. Den riktiga sanningen var att jag tyckte om den ganska mycket att jag själv ville gå runt och dofta som den, men mest för att jag ville vara snäll.

Beyoncés nya doft luktar kvinnligt och parfymens utseende ska presentera stjärnans glöd och former. I doft av bl.a. vaniljorkidé, persika, magnolia, musk och kaprifolnektar. Finns nu i extrapris, ca. 250 kr tror jag, på Åhléns.



 

-Update-

Hej mina fina läsare! Hoppas att ni har haft en underbar helg, det har nämligen jag haft. Dagen igår började med konståkningsträning på morgonen, fortsatte med en mysig dag med min vän Josefin och slutade med att hon även sov över här.

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, jag vill laga mina goda pannkakor till oss med sylt och glass men kära Josefin verkar inte så pepp på det, har jag så dåligt rykte inom mina matlagningskunnigheter eller? ;) Faktum är att jag är riktigt bra på pannkakor, de blir tunna, spröda i kanten och mörka. Så som de ska vara!

Jag tippar på film och något gott till den idag, hur ska ni spendera eran söndag?


Friday means Tacos






By Michelle Pham

Lyssna, titta och lär. Eller bara beundras. Tjejen är grymt duktig och med lite träning tror jag att man kan klara det där riktigt bra själv, dock så tycker jag inte om fransarna hon sätter på.. och för det andra är det snyggare om man målar dom lite med mascara, enligt mig.


SPOTLIGHT


Miu Miu, Fall/Winter 2010

Blev lite smått kär.


Sweet! (fashiontoast.com)

Seize the day




(minoutfit.se) boots - björn borg, haremsbyxor - gina tricot (förra året), linne/topp (ny) - cheap monday, väska - wera (åhléns), skinnjacka - zara, hatt - zara

Idag har jag mest irrat omkring i stan, först nordstan och sedan i resten av mysiga Göteborg stad. Hade 3 timmars håltimmar så då fick det bli att roa sig själv med att låtsas gilla nyinkomna dofter på parfymerier, låtsas köpa rouge för att få bli sminkad på Åhléns, ätit och kollat in nyheter i butiket, fast det fanns inga nyheter så det var inte kul. Jo just det, jag provade olika skor också, men jag kan inte köpa några skor nu ändå, så det var ju onödigt.

Efter skolan tog jag en latte med min fina vän Josefin, hon räddade min dag. Gud vad vi är kul. (haha)

Nu blir det till att, hm.. sno något i skafferiet och sjunga med i någon "the script- låt" med min fina stämma, eller varför inte sjunga till Rasmus Seebach, fin stämma plus grym danska, då kan det verkligen inte bli bättre.. Latero!

grey, black, brown, mustard yellow


nya strumpbyxor från lindex, boots - din sko, skinnshorts - MQ, grå topp - gina tricot, kofta (gammal) - ?, väst - moltan, väska - marc jacobs 

Time for 24

Nu har jag dansat, det värkte lite i halsen men inte så att jag klaga över det utan jag fick köra på, så jobbigtvar det inte. ;)

Det blir itne mycket outfit nilder udner vardagarna, men jag går upp klockan halv 6 varje morgon, jag är väldigt stressad och trött och det bästa är bara att klä sig i något mycisgt, jag ska bara till skolan och jag går i en "bekväm" skola. Någon dag ska jag visa er hur jag klär mig de dagar då det blir enkelt och bekvämt, haha!

Har blivit en del shopping på senaste tiden, men har dock inte visat er mina senaste inköp. Tror det är dags att göra det, vi kör på det imorgon tror jag!




Mysko.

Nu är det snart dags för dagens jazzpass på grymma Danshuset, och har ni läst om att de ska gå i konkurs så ska de absolut inte det! 

Är ganska seg efter två dagars matlagning i skolan, men det har varit kul och jag ser fram emot dansen nu, trots att jag är förkyld och trött!


MY BROTHER

Min ena halvbror (brukar dock inte räkna några av mina syskon som halvsyskon) och även min äldsta bror är fotograf. Nu har han äntligen skapat en bra shemida för sina bilder, den fungerar nöstan som en fotoblogg, dock är den inte riktigt helt klar men tycker att han lyckats få upp några riktigt vackra foton på hans döttrar som jag verkligen tycker att ni ska kika in på. Länk till brorsans hemsida.


Här är ett foto av mig som han tagit för Gothenburg Luxurious.


En bild på hans äldsta lilla dotter Saga, tycker att det är ett vackert sommarfoto. Lite gammaldagst med svart/vitt.

Chloé

Chloé är ett märke som skapar fantastiska kläder, i alla fall vad gäller denna höst/vinter, Chloé är ett vackert namn och ett snyggt designernamn. Jag tycker att deras höst/vinter kollektion absolut är något att kika över innan man börjar shoppa inför vår kommande årstid. Catwalken är till för att inspireras från, så gör det.

Förresten! Vet ni vad jag skulle vilja göra? Jag skulle vilja skapa ett stort klädmärke i en billigare budgetnivå och blanda mina modeller i längd, form och hudfärg. Det hade varit kul att gå emot alla normer som finns inom branschen och  dess catwalk. Dock ska man behålla regler, annars är det heller inte kul. Jag tycker egentligen att det är fint med de långa, (naturligt) smala modellerna, bara för att det har blivit en signatur på catwalken och för catwakmodeller.
 


- Under 2010's kommande höst- och vinter period blir den dressade looken allt mer och mer inne igen, vilket är perfekt för mig. Som jag sgat innan är det den stilen som min personliga stil lutar mot och jag tror därför att detta kommer att bli en grym modesäsong!

Längtar inte ni också?

Jag är en sådan person som älskar filmer och serier, Gossip Girl är en av de serier som jag verkligen följer slaviskt. Även om jag redan har sett alla avsnitt sitter alltid jag och min kompis (som är lika galen i serien som jag) Matilda och glor på den från första säsong och första avsnitt. Jag tycker faktiskt att säsong 1 är bäst, då är även Chuck som snyggast..

Även om jag älskar Gossip Girl tycker jag inte att de ska dra ut på serien så mycket till, kanske två säsonger till sedan borde den sluta. Bara för att jag inte vill att serien ska förstöras och bli sämre och sämre, jag vill att den sista säsongen ska vara grym.



Det finns bara ett litet problem, jag kan inte hitta premiärsdatumet för den 4:e säsongen. Visst står det i slutet av trailern ovan men det stämmer ju antagligen inte för oss i Sverige. Någon av mina fina läsare som vet när den spännande säsongen startar? :)


OUTFIT 05/10







boots - din sko, leggings (från förra året) - vero moda, t-shirt (gammal) - gina tricot, kofta - MQ, väska - Åhléns

Outfit á la moi.

Igår blev det en shoppingrunda på stan med moster och mamma, klippte även mitt hår och tittade på modevisning på NK.

Hade sett ett par stentvättade jeans och en topp från cheap monday på Åhléns. Så dit gick jag för att prova och kanske köpa de två plaggen, hade tänkt ha dom tillsammans till mina boots med en skinnjacka till. Då såg jag även en grymt snygg mössa i vinröd färg, så den fick det också bli, den skulle passa utmärkt till outfiten jag hade tänkt ut, med något senapsgult plagg som jag har i garderoben skulle den bli mer än perfekt.

Fick också med mig en grymt snygg kofta hem.


1. Stentvättade jeans från Cheap Monday
2. Linne från Cheap Monday.
3. Kofta från MQ.
4. Mössa från Cheap Monday.


Ett av mina favorit märken är faktiskt cheap monday, inte bara för jeansen utan för att stilen på deras kollektioner även passar väldigt bra inpå min egen personliga stil.

Här har jag satt på alla kläder samtidigt, för att ni ska se hur plaggen ser ut på:

En outfit i mina färger, i mina favoritfärger.


Modette

Jag är med i modette's tävling "veckans blogg", anmälde mig precis. Tycker faktiskt att min blogg skulle vara värd det och jag tycker även att modette är värda ett inlägg om deras tävling i min blogg.

Det är en bra tävling för oss små-bloggar som skulle vilja ha lite fler som läser, lite mer respons och lite mer kommentarer. Det är ett bra sätt att ta fram de mmindre bloggarna och även ge dom en spark i baken, en blogg kan faktiskt vara en öppning för en helt ny värld, för en framtid inom, ja vad vet jag. För någon kanske fotografering är det stora ämnet i livet, någon annan skulle mer än gärna komma någon vart inom mode och sedan kanske det finns någon som skulle vilja skriva en kokbok med alla recept personen delar med sig av i bloggen. Eller så får man bara en lite mer uppskattad blogg.

Modette har redan gjort två saker för mig
, så det har jag dom att tacka för. En gång blev min outfit helt random nominerad till en av "veckans 10 snyggaste outfits", då hade de val ut outfits som de tycke om från olika bloggare på deras hemsida  och tävling "next in fashion". Sedan har jag även suttit med i bloggpanelen en gång, där vi diskuterade höstmodet. Två saker som jag inte glömmer, de båda var väldigt roliga och den ena mer lärorik än den andre men båda lika uppskattade.


OBS!

Jag har, som många andra, bloggat om en viss tröja med läderlappar från H&M. Jag gjorde det i ett kollage som en av de saker jag vill ha just nu.

Igår när jag gick på stan höll jag precis på att berätta om denna tröja för mamma och att jag tänkte köpa den.
Samtidigt som detta sker ser vi framför oss en tjej med tröjan och mamma tittr på mig.. sedan slänger jag ur mig alla fel som gjorde den ful i verkligheten. Och mamma höll med.



Så, för er som inte redan varit och tittat på den eller sett någon ha den så kan jag säga att det inte riktigt är ett sådant kap som man tror det är. Materialet ser billigt och tråkigt ut, den är nästan lite för kort och lapparna är extremt fula, för små och i fult material.

- Detta är såklart bara vad jag tycker och det kan ju ha varit tjejen (som var väldigt ung, kanske 13, och försökte se lite fashion ut..) som egentligen inte passade i plagget, men tänkte bara säga att jag nu längre inte vill ha "veckans plagg inom modevärlden", tröjan som även jag blev lite extra förtjust i när jag först såg den på hm's hemsida.


DAGENS KLÄDSEL



boots - din sko, (nya) leggings - Åhléns, tunika - Gina Tricot, kofta - gammal, väst - Moltan, väska - Åhléns

Idag både kände, klädde och sminkade jag mig höstigt. Men jag gillar det.

Cosy friday.

Sitter i ena vardagsrummet, medans de andra sitter i det andra och glor på fotboll. Kul? Inte precis. Men jag måste säga att jag har en väldigt mysig fredag här med laptopen, i soffan med en gosig vit filt och tända ljus och en bukett blommor på bordet. Snart kommer de hit till mig så ska vi mysa, prata och bara ha allmänt trevligt. Ser fram emot en dag på stan imorgon med moster och mamma.

Hoppas att ni har en trevlig fredag! :)


me right now, in my cosy livingroom.. (inte för att det syns på bilden, haha)

Hello friday!

Hej alla bloggläsare!
Idag mår jag bättre. Mycket bättre t.o.m. Även om min hals värker värre än förut så är det vanligt för mig att just halsonten kommer i slutet när jag börja bli frisk. Jag har ingen feber, huvudvärken försvann för någon timma sedan och jag känner mig much more better today.

Vilket är fantastiskt för idag kommer min bästa moster (har bara en men ändå..) från malmö och hälsar på under hela helgen. Imorgon ska jag klippa mig och spendera dagen med henne och mamma, på kvällen ska vi laga någon god middag och jag står för desserten, den delen är jag bäst på.. haha, kan det bero på att det är den delen av middagen som är godast? ;)

Idag har jag även fått gjort en hel del i mitt rum, fått en låda att förvara saker i som ligger under min säng, snart ska det upp en till hylla för att mitt sminkbord har gått sönder av övervikt.. pappa måste laga det. Så nu ser mitt rum fräscht och städat ut. Skönt!


Har även pysslat om denna sötnosen idag! Det behövde han.

Andreas Wijk

Andreas Wijk får stå för lite inspiartion för tillfället, kanske mest för killar men ändå. Tycker att bilderna är så grymma, de ser ut att kunna vara tagna ur ett moderepotage - riktiga "fashionshoots" enligt mig.

- För övrigt så går killen på min kompis skola, lyckost henne att ha sådant ögongodis every day.. Första gången jag såg honom var på gymnasie mässan för ett år sedan och jag och en kompis höll på att dö, vid den tiden visste jag inte vem han var.. skäms på mig.




Lite outfits från våren/sommaren

Jag gjorde ett litet kollage av ett flertal outfits från i våras/somras. Dock är detta inte ens hälften av de jag har bilder på, men har en del på min laptop också. Här är i alla fall några, ganska enkla, behagliga outfits, blir oftast sådana klädval på sommaren. Det är det jag gillar med hösten, man får leka lite med lager på lager utan att svettas ihjäl. Sommaren är lätt-klädd vilket kan vara skönt det också.



Kate Moss for Longchamp

Bloggade om detta på min förra blogg hos modette.se/nextinfashion,  någon gång i våras.

Lappteknik och lammskinn var huvudtemat i höstens nya kollektion. Häftiga, praktiska, unika väskor av självaste Kate Moss och Longchamp, jag skulle inte tacka nej till en av deras väskor. Gillar speciellt de nedanför i kollaget, men alla är fina på sitt sätt - dock är det inga drömväskor för mig.

Vad tycker ni om den nya höstkollektionen? :)


Rött är mer än rätt

Såg denna outfiten på viviennes blogg och kunde inte låta bli att tycka om den. Rött är ju mer än rätt just nu när vi börjar komma närmare hösten och vintern! (Och så även de beige nyanserna..!)


pic of and by vivienne.

"HEMMA NÖJE"

Nej, kanske dags att göra lite nytta. Funderar på att städa, fixa alla skönhetsproduker och damma lite i mitt rum, min moster från malmö kommer imorgon som ska sova i mitt rum och kul om det första hon ser är dammråttor..

Detta är vad jag sysselsätter mig själv med när jag är sjuk eller har allmänt tråkigt, fotografering.












Rumi Neely







Otroliga bilder, otrolig styling, otrolig fashionista. Dagens inspiration får bl.a. fashiontoast stå för. 

I'm getting better, i hope.

Igår kunde jag känna lite smak, känna lite lukt och halsen värkte inte så farligt. Idag är det tvärtom, jag känner ingen smak eller lukt och min hals värker värre än någonsin. Men ändå så känner jag mig friskare och piggare. Jag hoppas att jag går mot rätt håll, men jag stannar hemma idag för jag vet hur det är att komma till skolan förtidigt från en sjukdom.

Eftersom det enda som sänds på tv vid denna tiden är the voice och "quizzo" (vad det nu är..) så funderar jag på att sätta mig och titta på Djävulen Bär Prada. Anne's kläder i filmen är för bra för at vara sanna. Hon har en klassiskt chic look som samtidigt är den väldigt moderiktig, tror det är liknande min stil fast om tio år längre fram i tiden. Har faktiskt alltid gillat den stilen.

Ni ska bara veta hur mycket outfit jag har i huvudet just nu.. men innan jag glömmer dom måste jag skissa (med min extrema begåvning i skissning....) ner dom, så det ska jag nog göra innan jag börjar kolla på filmen.

På tal om kläder, jag vill ha en SKINNVÄST, synd att jag inte har mod till att klippa sönder min skinnjacka...


En gammal outfitbild från Turkiet i somras, det bilder lite äldre bilder som ni inte sett just nu. Vill helst inte visa mig själv i nuläge precis.. haha.


Lanvin for H&M (?)

Har hört att Lanvin kommer att vara H&M's nästa samarbetspartner och läste precis hos Elin om just detta. Jag undrar om det är sant... i så fall vet jag inte vad jag ska tro. Vi får hoppas på att det blir en hit i så fall, för hur bra låter det inte egentligen?

Lanvin Fall 2010 Ready-to-Wear
Lanvin fall 2010 ready-to-wear.

Btw
, the black beauty is back - och jag gillar det, även om svart kan anses vara en aning tråkigt så tycker jag att det är ett stilsäkert kort som kan bli hur dramatiskt, snyggt och coolt som helst, bara med rätt finish!

I'M SO F*CKING AWSOME

Gissa vad jag precis utsatte mig själv för? Om inte, så lyckades jag i alla fall hälla te ner för mungiporna, innanför tröjan, utanför tröjan och på mina goa/mysiga byxor.

Vet ni vad som hände i fredags kväll/natt då? Jo, då lyckades jag få glassplitter i hela köket (nästan hela i alla fall..) och nu har jag lyckats klä mig för somrigt och gått och blivit sjuk.

Ibland är jag bara så grym, håller ni inte med?


bild från förra vintern (hemsk bild för övrigt), still awsome... eller vad?


för er som är som mig...

Detta är något för er som älskar glass och choklad, precis som mig. Har ni ätit nutellaglass någon gång? Det är i alla fall riktigt gott, även när man gör det själv.

Hur svårt kan det bli? - Nutella plus glass och sedan är det done. ;)



Btw, idag är det 1 september, det är helt sjukt vad sommaren går fort!


RSS 2.0